16:18 - 29/08/2020

Μάθημα ζωής: Μαθητής κλαίει που έχασε τη μάσκα του, ενώ την έχει στο σαγόνι

Διαφημίσεις

Αυτή είναι η κωμικοτραγική στιγμή που ένας μαθητής έξω από τάξη στην Ταϊλάνδη κλαίει γοερά επειδή νομίζει ότι έχασε τη μάσκα για τον κορονοϊό, ενώ αυτή βρίσκεται στο σαγόνι του.

Η μάσκα για τους μαθητές στα σχολεία είναι υποχρεωτική όπως και στην Ελλάδα, οπότε ο μικρός μαθητής άρχισε να κλαίει όταν αφηρημένος τρομοκρατήθηκε ότι την έχασε.

Το συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε η δασκάλα του μαθητή, Μιου Κανικάρ, έξω από την τάξη της στην Νακχόν Πανόμ, στις 6 Αυγούστου.

Η νεαρή δασκάλα βρισκόταν στο προαύλιο μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές, όταν είδε τον μικρούλη να έρχεται με δάκρυα προς το μέρος της. «Νόμισα ότι κάπου πονάει ή πως χτύπησε, αλλά μου είπε ότι έψαχνε για τη μάσκα του» είπε η δασκάλα. Συνειδητοποιώντας τι συνέβαινε, η Κανικάρ προσπάθησε να ηρεμήσει τον μικρό μαθητή, ο οποίος όμως συνέχισε να κλαίει απαρηγόρητος. Θέλοντας να του μάθει ένα σημαντικό μάθημα ζωής,  η δασκάλα του είπε να ψάξει για τη μάσκα στην τσάντα του. Έπειτα από μερικά λεπτά μάταιης αναζήτησης, η Κανικάρ είπε στον μαθητή της να κοιτάξει στον καθρέφτη.

Αμέσως το πρόσωπο του μικρού παιδιού φωτίστηκε από χαρά.

«Μερικές φορές, αυτό που ψάχνουμε είναι μπροστά στα μάτια μας διαρκώς, αλλά δεν το βλέπουμε» πρόσθεσε η δασκάλα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα σχολεία της Ταϊλάνδης ξανάνοιξαν την 1η Ιούλη, έπειτα από μήνες τηλεδιδασκαλίας εξαιτίας της πανδημίας κορονοϊού.

Ως μέρος των μέτρων υγιεινής και προστασίας, οι μαθητές απαιτούνται να φορούν μάσκες και να κρατούν αποστάσεις από τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους στα σχολεία.

Δείτε το βίντεο:

sputniknews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Αρτέμιδα 08/29/2020 @ 4:21 ΜΜ

    Πλύση εγκεφάλου με τα όλα της

  2. Τραγικό… Και να προσθέσω κάτι ακόμα; Ρε παιδιά αυτό το παιδί ενώ είναι αγοράκι, φοράει ροζ, η μάσκα ροζ κ η τσάντα επίσης ροζ με κοριτσίστικες φιγούρες. Καλώς ήρθατε στη “νέα τάξη πραγμάτων”. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται που λέει κ μια γνωστή μας διαρκώς τελευταία…

    • Πολύ σωστός!!

    • Είσαι λάθος .
      Που είναι ωφέλιμο σε τέτοια ηλικία να τους χωρίζεις σε αγόρια και κορίτσια?
      Παιδιά είναι όλα τους.
      Αφήστε τα κόμπλεξ με τα αγοριστικα χρώματα .Τους βάζεις υποσυνείδητα να ασχολούνται με τις διαφορές τους ενώ έχουν να μάθουν πολλά γύρω τους.

      • Δεν είναι θέμα χρωμάτων. Είναι θέμα υποσυνείδητων μηνυμάτων που περνούν στα παιδιά. Τα παιδιά από τη φύση τους καταλαβαίνουν τη διαφορετικότητά τους. Σε ρωτάνε από μόνα τους κάποια στιγμή γιατί είναι έτσι….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*