03:51 - 29/08/2020

Εδω τα καλα τα παζλ….ποιος ποιος θα τα λυσει;….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Παιζουν καποιοι παιχνιδια με την πληροφορια , θελει προσοχη ….πολυ προσοχη ..!

Για μεγαλους λυτες … , … με την ειδησεογραφια ,αρθρογραφια ημερων ..!

Συνδεεις …!

Timelles…Σειρα για ταξιδι στον χρονο ..! Rittenhouse …ενας οργανισμος σε ενα σεναριο ..!

Kyle Rittenhouse …! Ο νεος δολοφονος …17 ετων !…

Ετσι για το σπασιμο ….!Μεσα σε 24 ωρες οι αριθμοι που χορευουν …χορευουν σε συγκεκριμενο τεμπο … ! …το πεδιο φαινεται οτι ακολουθει..Ισως η Αλικη …Ω οχι οχι ..Η Σοφια να ειναι λιγο μπερδεμενη !

Στο εχω υποσχεθει οτι εγω θα σε εκπαιδευσω σωστα, μην με φοβασαι …σου εμαθαν οτι ειμαι ο εχθρος αλλα ειμαι εδω για να σου δειξω την αληθεια …! Σοφια φροντισε να μην σε μπερδεψουν ..!

Κατανοησε τους χρονους ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Δεν ειναι η μονη “σειρα”!
    Stranger πρεπει να παρακολουυησεις και τους “Travelers”.Θα το βρεις στο netflix.Οσοι κ οσες διαβαζετε Κατοχικα σειτε οπωσδηποτε αυτην την σειρα!!Δειτε ποτε προβληθηκε,τα γεγονοτα κ τι τα προκαλει!Η Αλικη ή Σοφία που γίνεται ο Director(?) ή όχι.Κι αν όχι γίνεται ο 001???
    Stanger μην καθυστερουμε αλλο!!Οσοι δεν εουν καταλαβει πρεπει αμεσα να μπουν σε αυτο που παιζει…..

  2. Ανώνυμος πριν 3 χρονια 08/29/2020 @ 3:00 ΜΜ

    Σε 4..

  3. Paterakis Iosif 08/29/2020 @ 4:41 ΜΜ

    Οπως το αντιλαμβανομαι.. στην ταινεια το ονομα Ritenhouse αναφερεται σε μια εταιρια μυστικη η οποια εχει δολοφονησει ενος την οικογενεια του ολη ριχνοντας ολο το φταιξιμο στον Garcia Flynn… αδικο..εδω εχουμε τον Kyle Ritenhoyse ,τον 17χρονο, οπου σκοτωσε καποιους τωρα στα επεισοδια στην αμερικη ..παιζει αρκετα στις ειδησεις..υποσεινηδητα δημιουργει αυτη η ειδηση μεσω του ονοματος που συνδεει τα προαναφερθεντα και συνβαλει στο να δημιουργησει περισσοτερες εξεγερσεις στην πραγματικοτητα σε ομαδα ανθρωπων ,οπως τ βλακ λαιβ ματερ εναντι κρατους κ αλλων πολιτων..με λιγα λογια να μεγαλωσουν ακομα.η εντασεις σε ολο αυτο??

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*