Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:58 - 23/08/2020

Θέλουμε Χάγη; Θα θέσουν και την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Δρ. Μουσταφά Καϊμακτσί-πρόεδρος του ROISDER δήλωσε : ¨Η Αθήνα κατέστησε τα νησιά στρατιωτικές βάσεις. Αυτή την στιγμή εξόπλισε 18 νησιά. Για αυτό τον λόγο αποτελούν δυνητικό κίνδυνο για την Τουρκία”. Ειδικοί υπερασπίζονται την άποψη πως η Ελλάδα με μια επιθετική στάση-παράβαση του διεθνούς δικαίου, εξόπλισε τα νησιά, τα οποία έχοντας καταστεί οπλοστάσια αποτελούν απειλή για την Τουρκία.

“Η υφαλοκρηπίδα, η γραμμή FIR, οι αμφισβητούμενες περιοχές, ο εξοπλισμός των νησιών και οι παραβιάσεις δικαιωμάτων της τουρκικής μειονότητας στην δυτική Θράκη, συχνά κλιμακώνουν την ένταση ανάμεσα σε Άγκυρα και Αθήνα…”. Αυτά αναφέρει στο κρατικό τουρκικό πρακτορείο Αναντολού ο Μουσταφά Καϊμακτσί -Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ρόδου, Κω και Δωδεκανήσων-Τουρκίας (ROİSDER).

Ο ίδιος δήλωσε ότι, η Ελλάδα ενεργώντας κατά παράβαση των συμφωνιών της Λωζάνης και του Παρισιού, παραβίασε όλες τις διεθνείς συμφωνίες και μετέτρεψε τα περισσότερα από τα 23 νησιά του Αιγαίου σε οπλοστάσιο. Ο Καϊμακτσί ανέφερε πως η Ελλάδα δεν αρκέστηκε στο να συσσωρεύσει στρατό σε Λήμνο Ρόδο Μυτιλήνη και Κω αλλά κατασκεύασε και αεροδρόμια για μαχητικά αεροσκάφη και συνέχισε λέγοντας:

“Η Αθηνά μετέτρεψε τα νησιά σε στρατιωτικές βάσεις. Αυτή τη στιγμή έχοντας εξοπλίσει 18 νησιά τα μετέτρεψε σε οπλοστάσιο. Κατασκεύασε αεροδρόμια για πολεμικά αεροσκάφη σε Λήμνο, Μυτιλήνη, Κω και Ρόδο και εγκατέστησε πολεμικά αεροσκάφη. Για αυτό το λόγο αποτελούν δυνητική απειλή για την Τουρκία. Η Τουρκία σε αυτό το θέμα επέδωσε νότα διαμαρτυρίας στην Αθήνα. Αλλά η κυβέρνηση της Ελλάδας παρά το ότι είναι μία χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ χωρίς να υπολογίζει τις διεθνείς συνθήκες δεν κάνει βήμα πίσω και κλιμακώνει την ένταση.

“Η Τουρκία πρέπει να χρησιμοποιήσει το διεθνές δίκαιο για να επιλύσει τα προβλήματα που απειλούν την κυριαρχία της. Η Τουρκία εν τέλει θα μεταφέρει το θέμα του status των νησιών και του εξοπλισμού τους στο διεθνές δικαστήριο και η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να εφαρμόσει τις διατάξεις της συμφωνίας των Παρισίων του 1947”.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

defence-point.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Spiro ιχθυοδαμαστης 08/23/2020 @ 12:53 ΜΜ

    Έτσι και αλλιώς η πληθυσμιακή αλλαγή έχει γίνει.Μετρα κατοίκους σε παραγωγική ηλικία ντοπιους με λαθ……..μετανάστες.Οσοι νομίζουν ότι δεν είναι έτσι ειναι ξύπνιοι με τα μάτια κλειστά και ένα μυαλό που ροχαλιζει..Η συνέχεια θα έχει συνέχεια και σε άλλα βαθύτερα σημεία της πατρίδας μας βαθιά στην ενδοχώρα..

  2. Μανιάτη Βηρσαβεέ 08/24/2020 @ 10:13 ΠΜ

    Ασφαλώς και δεν θέλουμε. Τη Χάγη τη χρειάζονται όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς, διότι θέλουν να δώσουν τη μισή Ελλάδα στη Τουρκία και την υπόλοιπη να τη καταλάβει μόνη της, μαζί με τους δήθεν μετανάστες στην ουσία στρατό που υπάρχει εδώ μέσα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*