10:34 - 23/08/2020

Αυτός είναι η αιτία γιά νά βλέπουμε συνεχώς τό 33

Διαφημίσεις

Αυτός είναι η αιτία γιά νά βλέπουμε συνεχώς τό 33

Ό Άλπερτ Πάϊκ μετάτρεψε τήν μασσωνία από 3 σέ 33 βαθμούς. Τόν βλέπετε εδώ μέ τόν δικέφαλον αετόν καί είς τό μέσον τόν αριθμόν 33. Τό διατί χρησιμοποΙεί τόν δικέφαλον θά τό αναλύσουμε σέ προσεχές άρθρον.

Ό Άλπερτ Πάϊκ είς τό τέλος τού βιβλίου τού περί τών βαθμών τής μύησης είς τήν μασσωνία, αναφέρει: «καί μήν ξεχνάτε αδέλφια θεός μάς είναι ό σατανάς»…. Η συναγωγή, η συναγωγή τού σατανά οπού αναφέρει ό Ιωάννης ό Θεολόγος είς τήν κατά Χριστόν Αποκάλυψη….

Προέβλεψε τρείς παγκόσμιους πολέμους, βεβαίως βάσει προγράμματος καί ότι είς τόν τρίτον θά καταρρεύσει κάθε θρησκεία, κάθε εθνικότητα καί κάθε κοινωνική ισχύς καί συνοχή. Οί «προφυτείες» τού φυλάγονται είς τό Βρεττανικόν Μουσείον, είπε τά λόγια αυτά από τήν εποχή τού Αμερικάνικου Εμφυλίου Πόλεμου….

33 ήταν στά σκαλοπάτια πρός τόν Ναόν τού Σολωμόντα…. Θά τά αναλύσουμε σέ προσεχές άρθρον, ακόμη καί διατί τό 33 έχει σχέση μέ τήν λέξη ερυθρόν είς τήν γλώσσα τών Μαράθοι/Μαράτοι τών Ινδιών….

Οί 33 βαθμοί τής μασσωνίας είναι τά 33 σκαλοπάτια τής απελευθέρωσης από κάθε ηθική = χριστιανική αναστολή, εξού καί είς τόν 30ον βαθμόν η μύηση είναι η καθύβριση Τού Ιησού Χριστού καί η ψευδοαποκάλυψη ότι ό σατανάς είναι ό θεός καί ότι αυτός ίδρυσε πάσαν θρησκεία εκτός από τόν Χριστιανισμόν…. Σ’ αυτόν τό τελευταίον ίσως έχουν δίκαιον, ίσως τούς συμφέρει η αλήθεια….

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. Απόλλων Έρως 08/23/2020 @ 10:49 ΠΜ

    Ό Άλπερτ Πάϊκ είς τό τέλος τού βιβλίου τού περί τών βαθμών τής μύησης είς τήν μασσωνία, αναφέρει: «καί μήν ξεχνάτε αδέλφια θεός μάς είναι ό σατανάς»….

    που το λεει αυτο το πραγμα? Φερε λινκ

    Οι πρωτοι μασονοι ηταν χριστιανοι και ακομα υπαρχουν μασονοι χριστιανοι και αυτο δεν συνδιαζεται με αυτα που λες.

    Αυτο με την “προβλεψη” του για τον 3ππ εινα hoax και εχει αποδειχθει.

  2. Απόλλων Έρως 08/23/2020 @ 11:06 ΠΜ

    Απο οσο γνωριζω ο Pike ηταν ηθικολογος ο οποιος εγραψε και βιβλιο για την Χριστιανικη ηθικη

  3. Απόλλων Έρως 08/23/2020 @ 1:03 ΜΜ

    Γνωριζω οτι το συστημα του ΟΤΟ προβλεπει τον τελετουργικο σοδομισμο του Ιησου και συνεπως και των χριστιανων σε πνευματικο επιπεδο οπου ο “μυστης” σοδομιζει τον μυηουμενο που παριστανει τον Ιησου ομως το ΟΤΟ λειτουργει ανεξαρτητα απο την μασονια οπως και ο Ροδοσταυρισμος που μπορουν να θεωρηθουν μεν παρακλαδια αλλα ειναι επιλογη οπως και η χριστιανικη πιστη καθως επισης υπαρχει ο ορκος στην Βιβλο για αυτους που την αποδεχονται.

    Σε τελικη αναλυση το συμπερασμα μου σε οτι αφορα και το συστημα του Pike ειναι οτι βασικα ο μασονισμος ειναι ενα ηθικιστικο συστημα που αρχικος του στοχος ηταν προαγει την ηθικη και την πιστη σε κατι ανωτερο.

    Σε οτι αφορα τον Μεγα Αρχιτεκτονα αυτος ο συμβολισμος προερχεται απο ενα Ιησουιτη που προφανως επιρρεαστηκε απο τον Μεγα Γεωμετρη του Πλατωνα και η αποδοχη του οχι μονο δεν καταργει το θρησκευμα και επι του προκειμενου την χριστιανικη πιστη αλλα καταληγει σε αυτην απο οπου και ξεκινησε καθοτι αυτος ο συμβολισμος βασιζετε στην χριστιανικη μνημη και αρα ειτε ετσι ειτε αλλιως ο χριστιανισμος ειναι ενα κομματι της μασονιας.

  4. Αν και δεν ήξερα λίγο που έψαξα βρήκα αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=1dK136r5ZaI
    Επίσης, μήπως το 33 έχει σχέση και με τα χρόνια του Χριστού?

  5. Απόλλων Έρως 08/23/2020 @ 2:15 ΜΜ

    Τα αρθα ειναι σχετικα με το hoax που εχει αναπαραχθει και απο ξενα συνομωσιολογικα site μονο η εχουν και το αποσπασμα περι της πιστης του στον Σατανα? Γιατι ειναι πολλα να τα διαβασω ολα. Για το hoax θα βρω την απαντηση.

  6. Απόλλων Έρως 08/23/2020 @ 2:26 ΜΜ

    Τι λεει βρε Παναγιωτη? Εσυ το διαβασες? Εγω οχι. Εγω απλα εψαξα στο νετ και βρηκα οτι εγραψε βιβλιο περι χριστιανικης ηθικης και ο τιτλος του παραπεμπει στον Ιωαννη τον ευαγγελιστη. Διαβασε καπου σε καποιο βιβλιο του που να λεει οτι πιστευει στον Σατανα?

  7. Απόλλων Έρως 08/23/2020 @ 2:51 ΜΜ

    ΜΚ το θεμα με το γραμμα του Pike ειναι τεκμηριωμενα hoax. Εχετε σκεφτει καθολου οτι αυτο το λογικο σεναριο αλλωστε θα μπορουσε να προερχεται απο αλλους που θελουν ν εκμετλευτουν την σημαντικοτητα του εν λογω προσωπου για αυτον τον οργανισμο? Δηλαδη βασικα συμφωνα με την δικη μου αντιληψη αναφορικα με την πραγματικοτητα αυτο το θεμα μπορει να προεκυψε και απο τα αορατα μεσα απο καποια “επιφωτηση” καποιου συνομωσιολογου καθοτι στο αστρικο οτι ψαχνεις βρισκεις και αυτο που θα δεις βασιζεται σε αυτο που ελκεις καθως επισης οπως εχω επιβεβαιωσει και μεσα απο μαθηματικα και τις εκπορευσεις του αρχετυπου δεχομαστε την καρμικη μας αντανακλαση και υλοποιουμε το δικο μας μικρο “συμπαν” στο αστρικο που αναλογως μπορει να συνορευει και να διασυνδεεται με αλλα μικρα συμπαντα μεσα στα πλαισια συλλογικων οργανισμων οπως π.χ θρησκεια, εθνος κλπ.

    Αυτο ειναι ενα κλειδι και για την υλοποιηση που αρχικα γινεται πανω μεσα και απο την μεταστοιχειωση και επειτα την γειωνουμε και σε οτι αφορα δηλαδη το βασιλειο του Μεγα Αρχιτεκτονα που κατεβαινει απο τον ουρανο και εσεις ακομα ψαχνετε το αφεντικο σας τον Αντιχριστο που θα σας οδηγησει στον αφανισμο και αυτο ελκετε-υλοποιειτε βασικα.

  8. Απόλλων Έρως 08/23/2020 @ 2:57 ΜΜ

    Σχετικα με τον Μεγα Αρχιτεκτονα που ειναι και ο Δικαιος με μαθηματικη ακριβεια και αυτο μπορει και να μην σας γνωριζει οπως μας ειπε.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Architect_of_the_Universe

    10 Κατὰ τὴν χάριν τοῦ Θεοῦ τὴν δοθεῖσάν μοι ὡς σοφὸς ἀρχιτέκτων θεμέλιον τέθεικα, ἄλλος δὲ ἐποικοδομεῖ· ἕκαστος δὲ βλεπέτω πῶς ἐποικοδομεῖ· 11 θεμέλιον γὰρ ἄλλον οὐδεὶς δύναται θεῖναι παρὰ τὸν κείμενον, ὅς ἐστιν ᾿Ιησοῦς Χριστός. 12 εἰ δέ τις ἐποικοδομεῖ ἐπὶ τὸν θεμέλιον τοῦτον χρυσόν, ἄργυρον, λίθους τιμίους, ξύλα, χόρτον, καλάμην, 13 ἑκάστου τὸ ἔργον φανερὸν γενήσεται· ἡ γὰρ ἡμέρα δηλώσει· ὅτι ἐν πυρὶ ἀποκαλύπτεται· καὶ ἑκάστου τὸ ἔργον ὁποῖόν ἐστι τὸ πῦρ δοκιμάσει. 14 εἴ τινος τὸ ἔργον μενεῖ ὃ ἐπῳκοδόμησε, μισθὸν λήψεται· 15 εἴ τινος τὸ ἔργον κατακαήσεται, ζημιωθήσεται, αὐτὸς δὲ σωθήσεται, οὕτως δὲ ὡς διὰ πυρός. 16 Οὐκ οἴδατε ὅτι ναὸς Θεοῦ ἐστε καὶ τὸ Πνεῦμα τοῦ Θεοῦ οἰκεῖ ἐν ὑμῖν; 17 εἴ τις τὸν ναὸν τοῦ Θεοῦ φθείρει, φθερεῖ τοῦτον ὁ Θεός· ὁ γὰρ ναὸς τοῦ Θεοῦ ἅγιός ἐστιν, οἵτινές ἐστε ὑμεῖς. 18 Μηδεὶς ἑαυτὸν ἐξαπατάτω· εἴ τις δοκεῖ σοφὸς εἶναι ἐν ὑμῖν ἐν τῷ αἰῶνι τούτῳ, μωρὸς γενέσθω, ἵνα γένηται σοφός. 19 ἡ γὰρ σοφία τοῦ κόσμου τούτου μωρία παρὰ τῷ Θεῷ ἐστι. γέγραπται γάρ· ὁ δρασσόμενος τοὺς σοφοὺς ἐν τῇ πανουργίᾳ αὐτῶν. 20 καὶ πάλιν· Κύριος γινώσκει τοὺς διαλογισμοὺς τῶν σοφῶν, ὅτι εἰσὶ μάταιοι. 21 ὥστε μηδεὶς καυχάσθω ἐν ἀνθρώποις· πάντα γὰρ ὑμῶν ἐστιν,

  9. Απόλλων Έρως 08/23/2020 @ 3:47 ΜΜ

    Εδω στον Δικεφαλο Αετο με τον αριθμο 33 βλεπουμε το INRI που σημαινει αυτο που ποσταρε ο Κορακας.

    https://worldsymbolsblog.files.wordpress.com/2014/08/freemason-eagle.jpg

    Εδω:

    Η Φωτιά Ανανεώνει Αδιάκοπα τη Φύση

    Σημειωση: Δεν το διαβασα ακομα.

    Εδω:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jesus,_King_of_the_Jews#The_INRI_and_%CE%99%CE%9D%CE%92%CE%99_initialisms

  10. Απόλλων Έρως 08/23/2020 @ 4:54 ΜΜ

    Σχετικα με το 636 σε αυτο το θεμα https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/to-spilaion-tis-maskas-tis-koronas-tis-ntp-tou-kommatos-tou-dogmatos/ ειναι και αυτο:

    636 = EXORCISM και ασφαλως αυτο εχει σχεση και με την Κορωνα THE CROWN = 636 στην πανω εικονα με το 33 και τον Δικεφαλο Αετο καθως η Κορωνα εξουσιαζει τα στοιχεια και τους δαιμονες ακομα και για αυτο ο Χριστος τους εδωσε εντολη να μπουν μεσα στα γουρουνια και να πηδηξουν απο το γκρεμο οπως και τωρα στην συγκεκριμενη Ωρα.

    Ασφαλως αυτο που σας ειπε να κανουμε εξορκισμο στο ονομα του Απολλωνα ηταν ενα μικρο αστειακι καθως εξορκισμο θα κανουμε στο ονομα του Χριστου που ειναι και ο Εξορκιστης καθοτι ειναι ο INRI και η Φωτια ανενεωνει την Φ-υση αδιακοπα μεσα και απο την μεταστοιχειωση που μπορει να επιτυχει ο Αλχημιστης οπως ο Ιησους και δηλαδη το ΑΤΟΜΟ και ακολουθει την οδο της ατομικοποιησης. Μονο μεσα απο την ατομικοποιηση της αριστερης ατραπου μπορει να επιτευχθει μεταστοιχειωση και να ολοκληρωθει το Αλχημικο Εργο των Αιωνων.

  11. Ανωνυμος 08/23/2020 @ 5:22 ΜΜ

    Απολλων ερως τι ακριβως πιστευεις;;;;;;;;για ορθοδοξο χριστιανο δεν σε λεω!!!!!!

  12. Απόλλων Έρως 08/23/2020 @ 5:58 ΜΜ

    Δεν θα μπορουσα να ειμαι χριστιανος ορθοδοξος καθοτι αυτη η θρησκεια μου εκλεισε την πορτα και ως οπαδο της φιλοσοφιας και ως γνωστικο και ως νεοπλατωνιστη και ως ανθρωπο. Δεν βγαζει για μενα κανενα νοημα η θρησκεια σας. Μονον ο Χριστος.

  13. Απόλλων Έρως 08/23/2020 @ 6:02 ΜΜ

    Εγω βασικα δεν εχω προβλημα η θρησκεια σας εχει μαζι μου και με λεει Εωσφορο και στοχευει στο να μου φορτωσει την βλακεια της. Ο Γκουρτζιεφ δηλωνε ορθοδοξος και ελεγε μαλιστα οτι θαυμαζει την ορθοδοξια και οτι την θεωρει ως την ανωτερη μορφη θρησκευματος μεχρι προφανως που ηρθε η κοντρα με τους παπαδες και δηλαδη με το πνευμα του Αντιθεου σκοτους.

  14. Απόλλων Έρως 08/24/2020 @ 8:56 ΠΜ

    Ειναι ξεκαθαρο και απο τις αντιληψεις σας για την πραγματικοτητα και απο τις αντιδρασεις σας οτι βασικα μιλαμε για ασθενεια και οχι για θρησκεια. Μιλαμε βασικα για θρησκειολατρεια που συνιστα ακραια ειδωλολατρεια και εχετε issues οχι μονο με τους νεοεποχιτες και ολες τις αλλες θρησκειες και παραδοσεις αλλα και με χριστιανους των υπολoιπων denominations και στο τελος της ημερας και με τον Ιησου και λογω της καταγωγης του.

    Ο ψευτο-χριστος σας και δηλαδη ο Αντιχριστος υπαρχει μονο για εσας και την θρησκεια σας και δεν υπαρχει στο πνευμα μονο στην υλη μεσα απο τους ατζεντηδες για αυτο και καλα καποιος πρεπει να ειναι υποταγμενος και ομοιος σας για να μιλησει για τον Χριστο που θεωρειτε οτι ειναι ιδιοκτησια σας λογω της μιας και “μοναδικης αληθειας” του δογματος που παραγει “αιρετικους” κλπ και η φαση με αυτη την φασιτικη παρακρουση που ξεκιναει απο το αυταρχικο και σαδιστικο πνευμα της Ρωμης βρισκεται σε οριακο σημειο.

  15. Απόλλων Έρως 08/24/2020 @ 9:00 ΠΜ

    Η θρησκεια σας ειναι τοσον σαπισμενη και αχρηστη που και τον Ιησου ακομα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να του επιτρεπατε να μιλησει για τον εαυτο του καθοτι δεν ηταν χριστιανος ορθοδοξος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*