18:20 - 16/08/2020

Παρατείνεται η περίοδο μη ορθής λειτουργίας του κατοχικά νέα

Διαφημίσεις

Η ατυχία και το ζόρι πρέπει να είναι κοντινα ξαδέρφια μας.

Είναι πολλές οι φορές που σε περίοδο που υπάρχει χρόνος ώστε οι αναγνώστες μας να μας διαβάσουν με ευκολία εμείς αντιμετωπίζουμε μόνιμα τεχνικά προβλήματα.

Έχουμε πρόβλημα οι ίδιοι να χρησιμοποιήσουμε το ίντερνετ, έχουμε και πρόβλημα τεχνικό Με τα σχόλια μας….. Και βέβαια μας έπιασε σε εποχή
Διακοπών και μεγάλης γιορτής.

Η υπομονή σας είναι ένα μεγάλο δώρο για εμάς, κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο αυτές τις μέρες…. Και αναμένουμε για το πότε θα έρθει η περίοδος που θα βρίσκονται όλοι στις θέσεις τους για να διορθώσουμε τα προβλήματα που συνέχεια δημιουργούνται.

Μέχρι τότε θα κάνουμε αναρτήσεις και έλεγχο σε οτιδήποτε σηκώνουν τα μέλη μας αν και όπως βλέπουμε και αυτά προτιμούν αυτό τον καιρό να κάνουν όμορφες διακοπές.

Αυτά μόνο μπορούσαμε να πούμε για αυτό που συμβαίνει γιατί υπάρχουν και άλλα που δεν θα τα πούμε.

Υπομονή Όλα περνάνε τίποτα δεν διαρκεί…

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Artemisia Gogou 08/16/2020 @ 6:25 ΜΜ

    Η Παναγια μαζι σας

  2. Όλα θα πάνε καλά! Εδώ είμαστε εμείς!😊

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*