13:48 - 12/08/2020

Για της επομενες 72 Ωρες το Κατοχικα Νεα θα αντιμετωπισει προβληματα ορθης λειτουργιας …!

Διαφημίσεις

Δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσω περισσοτρες λεπτομεριες , καποια θεματα που εχουν προκυψει θα μας αναγκασουν να μην μπορουμε να ειμαστε σε πληρη επιφυλακη .!

Παρακαλουνται οι αρθρογραφοι-ερευνητες να εντεινουν το εργο τους ωστε εμεις να μπορουμε απομακρυσμενα εστω και με κινητο να εγκρινουμε την αρθρογραφια και την καθημερινη πληροφορια προς ερευνα απο τους Ελληνες ερευνητες !

Για 72 ωρες το περισσοτερο βαρος πεφτει πανω σας , η διαδικασια λειτουγιας και ελεγχου και εγκρισεων δεν ειναι μικρο κοματι της καθημερινης μας εργασιας ..θα το κανουμε με οποιο τροπο μπορουμε ..αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπορουμε να αρθρογραφησουμε και οι ιδιοι η να φερνουμε συγκεκριμενες ειδησεις που αξιζουν τον ελεγχο και την Ερευνα σας !

Ελπιζουμε οτι ενας γολγοθας που εχει ξεκινησει απο της αρχες Μαιου να θελει ακομα τρεις μερες για να τελειωσει !

Σας ευχαριστω για την κατανοηση σας και την υποστηριξη σας στο μοναδικο για την Ελλαδα ιντερνετικο χωρο που δινει πολυ μεγαλο αγωνα ωστε η φωνη του ελευθερου Ελληνα να παραμεινει ελευθερη ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Αρτέμιδα 08/12/2020 @ 1:50 ΜΜ

    Tεχνικο Πρόβλημα η επέρχεται και εδώ φημωση?

  2. ΦΗΜΩΣΗ ΦΥΛΑΚΗ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΣΕΣ ΏΡΕΣ; ΑΪ ΝΤΟΝΤ ΝΟΟΥ. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΑΜΟΣ..

  3. *ΦΙΜΩΣΗ.. ΜΕ (Ι).. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! ..

  4. Γέρος Παράξενος 08/12/2020 @ 2:49 ΜΜ

    Καλή δύναμη …

  5. Επιφυλακη ή φυλακη;
    Εαν σας εχει πειραξει καποιος να μας πειτε !

  6. Τάκα Τάκης 08/12/2020 @ 7:25 ΜΜ

    Μήπως δεν πληρώνετε καλά τον πληροφορικό σας και σας κάνει νερά; Του κολλάτε όλα τα ένσημα καταρχάς; Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει λένε.

  7. Το πρόβλημα φαίνεται και σ’αυτό το ειδοποιητικό σου Νίκο.
    Δείχνει 6 σχολιασμούς αλλά δεν βλέπουμε κανέναν…

    Καλή δύναμη και εύχομαι γρήγορη επίλυση του προβλήματος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*