Διαφημίσεις

Με ανησυχία παρακολουθούν οι ειδικοί τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 203, εκτοξεύοντας τον συνολικό αριθμό τους σε 5.623 και τους νεκρούς σε 212.

Ο απολογισμός του ΕΟΔΥ χθες (09.08) ήταν ο αρνητικότερος από την αρχή της πανδημίας, με το ρεκόρ ημερήσιων νέων κρουσμάτων να καταγράφεται στις 21 Απριλίου, οπότε και είχαν καταγραφεί 156 κρούσματα.

Η Χαλκιδική ξεπέρασε σε κρούσματα την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, καταγράφονται 50 κρούσματα, έναντι 38 και 35 αντίστοιχα.

Η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων
Τα χθεσινά 212 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στις εξής περιοχές:

-50 στην Π.Ε Χαλκιδικής, συνδεόμενα με εργοστάσιο ελαιουργίας.
-38 κρούσματα στην Π.Ε. Αττικής, εκ των οποίων τα δέκα ανέφεραν στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ τα τρία είχαν ιστορικό πρόσφατο ταξιδιού σε περιοχές με θετικά κρούσματα.
-35 στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης.
-29 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, 4 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο
-8 στην Π.Ε. Λάρισας,
-7 στην Π.Ε. Κέρκυρας,
-5 στην Π.Ε. Ροδόπης,
-3 στην Π.Ε. Δωδεκανήσου,
-3 στην Π.Ε. Κυκλάδων,
-3 στην Π.Ε. Σερρών,
-2 στην Π.Ε. Αργολίδας,
-2 στην Π.Ε. Ηρακλείου,
-2 στην Π.Ε. Καβάλας,
-2 στην Π.Ε. Πιερίας,
-2 στην Π.Ε. Κορινθίας,
-2 στην Π.Ε. Πιερίας,
-2 στην Π.Ε. Τρικάλων
-1 στην Π.Ε. Βοιωτίας,
-1 στην Π.Ε. Δράμας,
-1 στην Π.Ε. Καστοριάς,
-1 στην Π.Ε. Μαγνησίας,
-1 στην Π.Ε. Ξάνθης,
-1 στην Π.Ε. Πέλλας,

newsbeast.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Ποια περιοχή ξεπέρασε σε νέα κρούσματα την Αττική και τη Θεσσαλονίκη”
  1. Προς το παρόν η θνησιμότητα είναι ελάχιστη! Μας έχουν ζαλίσει με τον κοροιδογιό που αυτοί έσπειραν! Περιμένετε όταν θα είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν το δεύτερο κύμα με θνησιμότητα 30+ να τρομάξετε, δεν είναι ανάγκη από τώρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *