10:04 - 06/08/2020

Αυτή εδώ η επίθεση έγινε επίσης Αύγουστο πριν 4 χρόνια στις 12/8, στις 6/8 και 9/8 είχαμε Χιροσίμα και Ναγκασάκι

Διαφημίσεις

Αρχές Αυγούστου η σημερινή (4/8/20) έκρηξη στην Βηρυτό που μοιάζει πολύ με την έκρηξη “πυρηνικού μανιταριού” προς το παρών έχει δολοφονήσει πάνω από 130 άτομα να μας θυμίζει ξανά έκρηξη όπως και η έκρηξη που έγινε πάλι τον Αύγουστο στις 12/8 στην Κίνα στο Τιαντζίν, μια σειρά εκρήξεων σκότωσε 173 άτομα, σύμφωνα με επίσημες αναφορές, και τραυματίστηκαν εκατοντάδες άλλες σε σταθμό αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι της Τιαντζίν.

Λιμάνι η επίθεση στην Βηρυτό, λιμάνι η επίθεση της Τιαντζίν…στα λιμάνια κυλάει το χρήμα, εκεί μπαίνει το ρευστό των λαών.

Ξανά, στο μακρινό παρελθόν είδαμε πάλι μήνα Αύγουστο σε δύο ιαπωνικές πόλεις, τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι στις 6 και 9 Αυγούστου 1945 να γίνονται σκόνη από τις επιθέσεις των αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων…υπάρχει κάποιο σκοτεινό μοτίβο με θυσίες τον Αύγουστο;

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ???

  2. Νομιζω ο φιλος παπανας ειναι ξεκαθαρο που αναφερεται και τι θελει να πει.Η ραβδος του θεου για το λιμανι της Κινας που μετατραπηκε οπως της Βηρυτου το 2015.Νεα οπλα μαζικες θυσιες για το μαυρο και αν δεν ξυπνησουν τα πλυθη να ξεκουνισουν με οτι αυτο συνεπαγεται θα ειμαστε μαριοντες οχι για πολυ ακομα.
    Η στιγμη της εκρηξης στο λιμανι της Κινας…………

    Και εκει ερχετε μουσικουλα!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*