02:16 - 29/07/2020

Μια απλη αλλα τρομακτικη Ιστορια … !

Διαφημίσεις

Αυτο το αρθρο μπορεις να το λαβεις και σαν μια ταχυτατη ψυχαναλυση που θα σε οδηγησει στο γνωθεις ευατον οσο πιο κοντα γινεται ..χωρις τους κοπους μια ζωης …ετσι και αλλιως ειμαστε οι ανθρωποι του βαριεμαι να ξεβολευτω ….οι ανθρωποι που νομιζουμε οτι το μπιαχ της ψυχης μας προερχεται απο ολα τα αλλα γυρω μας και οχι απο μεσα μας ..και μονο!

Ζουμε σε μια κοινωνια και εναν πολιτισμο που τα παντα ζεχνουν απο συμφερον , απο την νικη του δυνατου προς τον αδυνατο , την εκμεταλευση των λιγων στους πολλους κοκ κοκ κοκ …και αυτα δεν ειναι συνωμοσια !

Για να τον βλεπουμε αυτον τον καρκινικο πολιτισμο να συνεχιζει σημαινει οτι εμεις τα κυταρα του ..ειμαστε το ιδιο καρκινικα !Η αν θες το μεγαλυτερο ποσοστο των κυταρων ειναι καρκινικα !

Οτι εχουμε μεσα στο μυαλο μας ειναι απο αυτο τον πολιτισμο , ειναι οι συμβασεις αληθειας με την γνωση , την ιστορια , την πληροφορια , τους νομους και τους κανονες ..!

Οτι ειναι μεσα στο κεφαλι μας και μας εχει κανει να λεμε εγω ειμαι ..ειναι το δογμα , μοδα , πρεπει αυτου του πολιτισμου ..!

Αρα το εγω ειμαι δεν ανηκει σε εμας αλλα σε ολους οσους γονατιστα και παρακαλωντας σαν δουλοι εκαναν αυτον το πολιτισμο αφεντη της ψυχης μας !

Δεν νομιζω πουθενα να εκανα καποια υπερβολη σε οτι εγραψα μεχρι σημερα !

Αν λοιπον σημερα δεν νοιωθεις την απεριοριστη αναγκη να αλλαξεις το καρκινωμα τοτε εισαι ενα καρκινικο κυταρο!Τοσο απλα !

Δικαιολογιες το γνωριζω υπαρχουν πολλες , σιγουρα υπαρχουν και στοχασμοι της μη ευθυνης του καθενας μας …Μαα εε ειμαι ο πρωτος που φωναζει δεν φταιει ο ανθρωπος ..αλλα αλλο φταιει κατι και αλλα το κατι να βολευεται στο λιγο , στο εγω εχω , στο ελα μωρε εγω θα το κανω κοκ κοκ κοκ !

Αν το δεις με απλοτητα θα δεις οτι ολο το λαθος ειναι μεσα μας και οχι εξω μας , ειναι ολες οι ιστοριες που δημιουργησαμε για να δικαιολογηθουμε στην ψυχη μας και ολες οι πληροφοριες που αφησαμε να μας αποδομησουν οτι εκανε αυτη την ψυχη να αρχισει να κινειτε ..!

Μπορουμε να μπουμε βεβαια και στο σκεπτικο του ..αν εσυ εισαι καλα κοιτα την οικογενεια σου και να μην σε νοιαζει για τους αλλους ..πραγμα που αυτοματα μας κατατασει σε εναν χαμηλο πλεον πηχη σαν ανθρωπους ..ασχετα αν σε αυτο τον πηχη ειναι το 99% της ανθρωποτητας .!

 

Η φραση ..μεχρι εκει ..ειναι πολυ ενοχλητικη για τα αυτια μου παντα ηταν , αλλα αυτο το μεχρι εκει ειναι και αυτο που αγαπησαμε και χτισαμε γυρω του χιλιαδες δικαιολογιες για να …μην κανουμε το παρα εκει !…

Αλλα η αληθεια ειναι οτι μεχρι εκει ειμαστε ..για αυτο εχουμε και αυτον τον πολιτισμο!

Ειναι για μενα τρομακτικο πως οι ανθρωποι δημιουργουν εναν τελειως ψευτικο κοσμο ωστε να μην αντιμετωπισουν την ψυχη τους …τον εαυτο τους !…

Ενας ανθρωπος που ειναι μονιμα σε αυτη την διαμαχη , στο να μην θελει να ακουσει την αληθεια και την αναγκη μεσα του , ειναι ενας ανθρωπος που ζει μεσα απο το ψεμα που το εχει αναγαγει σε μια συμφερουσα αληθεια επιβιωσης ..!

Ειμαστε ολοι ψευτες , υποκριτες , πολλες φορες κακοι με τους συναθρωπους , αδικοι και συμφεροντολογοι …για αυτο εχουμε το μοντελο οι δυνατοι να μας συμπεριφερονται σαν κοπαδι τους … ! Δεν πρεπει να θυμωνουμε λοιπον που καποιοι σαν και εμας καταφεραν τα μυχια θελω μας και χρησιμοποιουν την δυναμη τους !

Αυτος ο πολιτσμος της χεστρας ειναι γεματος με κυταρα που τον ακολουθουν.τον πιστευουν και τον στηριζουν , κοντα στα σκατα λοιπον ειμαστε ολοι μας …μεχρι εκει φτανουμε !

Ειναι απλο αλλα και τρομακτικο μαζι πως καταφερνουν μαζι τοσα δισεκατομυρια ψυχες να επιλεγουν το λιγο , το ιδιο , την νορμα και το αδικο ..φτανει να μην ειναι η δικη τους σειρα στην ουρα της στρουγκας !

Ταυτοχρονα ενω ειμαστε καρκινικα κυταρα εκπεμπουμε πληροφοριες, ιδεες , συχνοτητες, δονηση και εικονα ..για να μπερδεψουμε τα υπολοιπα κυταρα που μπορει ακομα να μην εχουν γινει 100% καρκινικα ..!

Η μεγιστη ασθενεια το ανθρωπου προς τον μιμιτισμο και την ομαδοποιηση , η τεραστια ανασφαλεια να εισαι με το ρευμα , η εξωφρενικη αδυναμια να εισαι αρεστος και αποδεκτος ..ειναι τα καλυτερα εργαλεια των δυνατων εναντια μας !

Εξαγοραζομαστε , συναινουμε , σιωπουμε ,..φτανει  να μην προσπαθησουμε να περασουμε τον πηχη  , φτανει να ειναι βολικος ο πηχης της ζωης μας …ηρεμος και βολεμενος πηχης ..γιατι μεχρι εκει φτανουμε ..!

Εξωφρενικο να το δεχθεις σαν αληθεια ..αλλα ειναι μονο ετσι ..! Ξεκιναμε απο το λιγος και παραμενουμε μιας ζωη στο λιγος ανθρωπος !

Φαντασου τωρα να μπορουσαμε να μιλησουμε με την ψυχη τι θα μας ελεγε !

Ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι το μοντελο προσωπικο συμφερον θα μας οδηγησει στην απολυτη καταστροφη μας , εφ οσων το κυριαρχο μοντελο συμφεροντος πανω στην γη ελεγθηκε απο 100 οικογενειες ειναι 10000000% σιγουρο οτι δεν υπαρχει κανεναν προσωπικο συμφερον για εμας που θα μπορουσε πλεον νας μας προστατευσει ..!

Αν την πιο πανω παραγραφο δεν μπορειτε να την κατανοησετε δεν ειναι δικη μου ευθυνη αλλα αποτελεσμα των ψεματων που ταιζετε την ψυχη σας για να μην αντιδρασει κατα του καρκινου της κοινωνιας μας !

Stranger…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ο τρελός του χωριού 07/29/2020 @ 9:55 ΠΜ

    Σωστόοοοος!!!!

  2. Ας πούμε υποθετικά ότι εγώ είμαι δημιουργός ζωής ρομποτ τους βάζω ένα καλό τσιπ και ένα καλό λογισμικό ΑΙ. Εάν εγώ δεν το έχω πετύχει και αλλά βγαίνουν σωστά και άλλα “πυροβολημένα” ποιος φταίει;;; ΟΕΟ;;; Τα “πυροβολημενα” η εγώ;;; Απλή λογική… 😜😎

  3. https://youtu.be/D2h4PhgobI8 ας γελάσουμε και λίγο:)

  4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 3007 07/29/2020 @ 7:13 ΜΜ

    Το ότι έχει ένας οργανισμός καρκίνο, δεν πάει να πει ότι είναι καρκίνωμα όλος ο οργανισμός..
    άσχετο, το ότι μπορεί να θανατώσει τον οργανισμό και ένα μικρό καρκίνωμα, ανάλογα την θέση που έχει μέσα στον οργανισμό. Σφαιρικά έχεις πάλι δίκιο.

  5. Πάντως η αλήθεια τα δικά μας καρκινώματα αναπτύσσονται μόνο όταν συνεβρίσκομαι με ανθρώπους που μιλάνε. Εκεί χτυπάΕΙ κόκκινο . Ενώ συνειδητοποιώ το αρχικό τρυπάκι που έχει εισέρθει στον οργανισμό μου , τους αποφεύγω..βέβαια όσο μπορώ.

    Ρ.Ν.

    ΥΣ ΔΕν σε μαρτυρώ! χαχα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*