19:06 - 26/07/2020

Τους πληρώνουν για να μπουν σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού!

Διαφημίσεις

Δεν πρόκειται για αστείο!

Στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, πιο συγκεκριμένα στην Τεχνόπολη του Μπουένος Άιρες, δημιουργήθηκε μία καραντίνα για όσους έχουν διαγνωσθεί με covid-19 στην οποία όσοι θα παραμένουν, θα είναι επί πληρωμή!

Το ποσό μπορεί να είναι μικρό και να αντιστοιχεί σε 6 ευρώ (500 πέσος), ωστόσο είναι ένα ποσό που για τον Αργεντίνο δεν είναι ευκαταφρόνητο. Μάλιστα σε αυτή την καραντίνα υπάρχει πλαφόν παραμονής που δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 10 ημέρες.

Η Λάουρα Μπραϊζα, διευθύντρια της δομής για το θέμα αυτό σχολίασε: «Ξέρουμε ότι το οικονομικό, είναι πρόβλημα όταν μπαίνεις σε απομόνωση και η προσπάθεια που κάνουμε όλοι για την πρόληψη, ξέρουμε ότι έχει επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή και τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς».

Ωστόσο οι κάτοικοι του Μπουένος Άιρες, είναι διχασμένοι αναφορικά το πρόγραμμα.

Χαρακτηριστικά η Μάρα Μπαρέτο είπε πως «δεν ξέρω αν είναι σωστό να τους δίνονται χρήματα, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να ευαισθητοποιήσουμε τους ανθρώπους για να φροντίσουν τους εαυτούς τους και να μην μολυνθούμε όλοι».

Στον αντίποδα η Γκαρσιέλα Ροντρίγκες είπε ότι: «Αν νιώθεις χάλια, πρέπει να γίνεις καλά. Γιατί να τους πληρώνεις, έτσι θα βγαίνουν και θα λένε ότι έχουν συμπτώματα για να πληρωθούν».

Ωστόσο το πρόγραμμα ξεκίνησε και ήδη οι πρώτοι ασθενείς κάνουν την καραντίνα τους στη δομή.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Γιωργος 07/26/2020 @ 7:24 ΜΜ

    Ένταξη…έχουν ξεφύγει τελείως οι σατανιστές.
    Όταν φτάσουμε στο σωστό σημείο να γελάμε με την μαλακια που τους φέρνει θα έχει τελειώσει η σατανικά στον πλανήτη.
    Οι τύποι είναι απόλυτα ηλίθιοι και κανένας άνθρωπος με μυαλό δεν μπορεί να τους πάρει σοβαρά.ειναι αξιοθρήνητη ηλίθιοι οι σατανοσιωνιστες.

  2. χωρις τα λεφτα του αφεντη τραπεζιτη ( χριστου) εδω δεν ζει κανενας..εδω ειναι το ματριξ.. 07/27/2020 @ 3:36 ΠΜ

    Kοροιδευεις τους εξαθλιωμενους φτωχους βλακες επαιτες του παγκοσμιου Ελληνοεβραιου καπιταλιστη στρατοκρατη φασιστα χριστου τραπεζιτη αλλα μην θαρεις πως δεν μισθωνουν και σενα αφυπνισμενε γιωργο και ολους τους προσομοιομενους στον τραπεζικο καπιταλισμο το χρηματικο ανταλακτηριο του ματριξ οι λεφταδες αφεντες (μεσιες?)μασονοι Ελληνες και ξενοι χριστοι,? .καθοτι οχι μονο ο κορονιασμενος βλακας εχει αναγκη τα λεφτα του θεου? καπιταλα μπανκερη αλλα και οι συνταξιουχοι οι εργατες οι αγροτες οι υπαλληλοι, οι δασκαλοι οι γιατροι οι εμποροι οι καντιλαναφτες οι πωλητες οι δημοσιογραφοι οι παπαδες Ελληνογιαχωβαδες που πρεπει να πληρωθουν και αυτοι για να ζησουν και να σε διαβασουν ως δουλο του διαβολου τραπεζιτη καπιταλα αφεντη σου , και να σε στηλουν σε αυτον τον διαβολο ψευτοχριστο τραπεζιτη που ξερεις και εμπιστευεσε, οι πορνες τα ζιγκολο, οι πυροσβεστες η ΔΕΗ ο ΟΤΕ η google η εφορια οι νεκροθαφτες οι επιστιμονες οι τεχνιτες οι αστυνομοι οι θεολογοι οι αστρολογοι οι συμβουλατορες οι σεξολογοι καθηγητες ταβερνιαριδες οι μαγαζοτορες oι αιμμοληπτες αιμμορουφιχτες , οι μισθωμενοι στρατιωτες οι νομιμοι χασισεμποροι οι( παρανομοι) οι πωλητες λιβανιων σταυρων εικονων κομποσχοινιων , οι παρανομοι οι επαγγλματιες φονιαδες οι ασφαλιτες οι ρουφιανοι οι δικαστες οι δικηγοροι οι διαφημιστες οι αυτοκινητιστες οι καλυτεχνες οι επαγγελματιες αθλητες οι αρθρογραφοι στα κατοχικα νεα..κτλ..κτλ..οι παντες και τα παντα μισθωμενα ως προσομοιομενοι δουλοι του αφεντη μπανκερη λεφτα ( θεου?) στο ματριξ..για μια συντομη σκατοψευτοζωη γιατι μονοι τους οι ηλιθιοι μελοθανατοι καρπαζοεισπρακτορες δουλοι δωραιαν αυτονοητα και ελευθεροι χωρις τον αφεντη τους τον διαβολο τραπεζιτη καπιταλιστη αφεντη χριστο? τους δεν θελουν δεν μαθαν δεν αντεχουν δεν μπορουν ..Σαλοκιν Σομισα..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*