ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Κορονοϊός: Στους 200 οι νεκροί στην Ελλάδα – Τρεις θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες

· Θεοχάρης

Κορονοϊός: Τρεις άνθρωποι έχασαν τη μάχη με τον φονικό ιό, σήμερα Τετάρτη (22/07).

Τους 200 έφθασαν οι νεκροί από κορονοϊό στη χώρα μας, καθώς τρεις ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες, στη Μυτιλήνη και τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 85χρονο που κατέληξε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, έναν 91χρονο και μία 75χρονη που νοσηλεύονταν στο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με το lesvospost.gr, ένας 85χρονος από την Καλλονή, ο οποίος νοσηλευόταν -με υποκείμενα νοσήματα- στο Βοστάνειο νοσοκομείο Μυτιλήνης, κατέληξε σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και η κατάσταση του είχε βελτιωθεί, τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε επιδείνωση και σήμερα το πρωί κατέληξε με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Στην εντατική πλέον νοσηλεύεται μετά από επιπλοκές ο γιος του άτυχου 85χρονου, ο οποίος επίσης έχει διαγνωστεί με κορονοϊό όπως και ο εγγονός του που παραμένει σε καραντίνα σπίτι του.

Παράλληλα στη Θεσσαλονίκη, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, υπέκυψε ένας 90χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ».

Το τελευταίο θύμα του φονικού ιού είναι μία 75χρονη που έπασχε από κολπική μαρμαρυγή και σύνδρομο Sjogren και νοσηλευόταν στο «ΑΧΕΠΑ».

newsbomb.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κάγκελα φυλακής, εικόνα αρχείου για είδηση αποφυλάκισηςΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Κασιδιάρης: Αποφυλακίζεται στις 15 Σεπτεμβρίου από τον Δομοκό

Διάδρομος νοσοκομείου, εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Μαζωνάκης: Συνελήφθησαν δύο γιατροί για θανατηφόρα έκθεση – Νέα εξέλιξη στην υπόθεση

Χαρτονομίσματα ευρώ για πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑΕΛΛΑΔΑ

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: 65 εκατ. ευρώ σε 64.261 δικαιούχους έως τις 18 Σεπτεμβρίου – Ποιοι πληρώνονται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *