Διαφημίσεις

Πάρε ένα τηλέφωνο την Πυραμίδα και ζήτησε την βοήθεια τους…στείλε μας μετά την απάντηση τους

Ακούστε προσεκτικά τι λέει η πληρωμένη κυρία στο βίντεο στο Πείραμα 33 για να σας προγραμματίσει στον ΦΟΒΟ του ΘΑΝΑΤΟΥ. Σας έχουμε ξαναγράψει ότι ο προγραμματισμός σας, στον φόβο του ΘΑΝΑΤΟΥ, είναι και μια τεχνική μάιντ κοντρολ που εφαρμόζει η σέκτα θανάτου ή η σατανική μυστική λέσχη 33, ώστε να κρατάει τα πρόβατα τρομαγμένα στο ξέφραγο, μέχρι στιγμής, αμπέλι τους.

Έχετε να κάνετε με σχιζοφρενείς παθολογικούς ψεύτες. Κάποιοι θα ρωτήσουν “μα τι μας γράφετε ρε συνομωσιολόγοι;” “και εσείς απατεώνες είστε με τα δικά σας ψέματα!”  Κοιτάξτε ποια είναι η λεπτή διαφορά μεταξύ των εξουσιών και εμάς…Αν οι εξουσίες έπρατταν αυτά που σας λένε, δηλαδή εργάζονται με 10 χιλιάρικα μισθό το μήνα για την ασφάλεια σας, για την ευημέρια σας. Μετά αναρωτηθείτε γιατί είμαστε πεινασμένοι, υπερφορολογιμένοι, τρομαγμένοι, πολλοί τρέχουν να αγοράσουν κωλόχαρτο και φαί, μας έχουν υπερφορολογήσει κάθε πηγή ζωής. Μας έκλεψαν ύπουλα την στέγη μας επιβάλλοντας με βία το νταβατζιλίκι τους. Σου λένε ότι είναι λόγω της ευρωπαικής ισότητατας και πρέπει να το χάψεις. Ενώ το σπιτάκι μας το έχτισαν οι γονείς μας με πολύ ιδρώτα, εργασία και κόπο δεκαετιών!!! Φοράμε μάσκες σαν πανηλίθιοι σκλάβοι χωρίς να γνωρίζουμε/τε ότι δεν κινδυνεύετε.

Γίνατε πρόβατα που σας οδηγούν στο χασάπικο, ένα φοβισμένο και χεσμένο στο βρακί του ανθρωπάκι..Η παθολογία στο ψέμα με έναν αόρατο εχθρό έγινε για να μας πάρουν αυτά που δεν μας πήραν μετά από 10 χρόνια Μνημονίων που έφερε ο πράκτορας της ΣΙΩΝ, ο απατεώνας ΓΑΠ, ο ιουδαίος Τζεφρυ Μινεικο Παπανδρέου…αυτός που ταξίδευε παντού κάνωντας διαφήμηση για την διαφθορά των Ελλήνων…πριν βγει δήλωνε ότι υπήρχαν ΛΕΦΤΑ. Γκεγκε; Έτσι λειτουργεί η παθολογία τους, οι ίδιοι είναι διεφθαρμένοι μέχρι αϊδίας (σαν σαπιοι υπάνθρωποι) αλλά στοχοποιούν ένα ολόκληρο λαό. Ενοχές με επιβολή σε εθνικό επίπεδο… Ή όλοι μαζί τα φάγαμε που έλεγε η κουραδομηχανή ο Πάγκαλος, ο αριστερός κατσικοκλέφτης. Προς στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένας δικαστής ή δικηγόρος για να τους δικάσει σε μια φυσικά ανύπαρκτη δικαιοσύση!!! Μόνο εσας θα δικάζουν για να κλέψουν τα σπίτια σας. Οι ενοχές που μας πέρασαν στο υποσυνείδητο μας έχουν εξαντλήσει την ικανότητα μας να αναχαιτήσουμε την επίθεση 11 ετών.

Ο πράκτορας αυτός έκανε την δουλειά του, ώστε να εξαντλήσει τον πιο έξυπνο λαό στον πλανήτη με φυσικά την τακτική του Δούρειου Ιππου που σαν καλοί σατανιστές εφαρμόζουν σε όλες τις χώρες.

Πάμε τώρα στους συνομωσιολόγους σαν τα μούτρα μας, απαντήστε την απλή ερώτηση στον εαυτό σας: Έχει άδικο το KORAKAS NEWS για την φρικτή σημερινή αβεβαιότητα φτώχειας και υποδούλωσης;

Αν έχουμε άδικο αποδείξτε μας το αντίθετο!!! Γράψτε ότι θέλετε στα σχόλια και την απάντηση της Πυραμίδας για την Πολιτική Προστασία που σας/μας παρέχουν.

Το ελληνικό πνεύμα φοβούνται αγαπητοί μου, βγείτε μέσα από το σπήλαιον του Πλάτωνα! Αυτοί που μπορούν να δουν τον ίδιο ήλιο, είναι εκείνοι που μπορούν ν’ ατενίσουν την πηγή του Αγαθού, βρίσκονται, δηλαδή, στη γνωστική σφαίρα της νοήσεως.

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

7 σχόλια στο “Πάρε ένα τηλέφωνο την Πυραμίδα και ζήτησε την βοήθεια τους…στείλε μας μετά την απάντηση τους”
  1. Στην Τουρκία και την Αλβανία , έχουν βουλιάξει στους Τουρίστες .. Έχουν τον διπλάσιο σχεδόν τουρισμό σε σχέση με πέρυσι , από όλο τον πλανήτη ..

  2. Καλησπέρα σε όλους… Κατά τη διάρκεια της καραντίνας κάθε πρωί πήγαινα το παιδί μου στη δουλειά του διότι δεν οδηγεί και το ίδιο στην αρχή έβαζε κωδικό ότι πάει για βοήθεια, αργότερα πήρε βεβαίωση απο την δουλειά του ότι εργάζεται και ποιες ώρες. Εγώ δεν ήξερα τι κωδικό να βάλω και πήρα σε ένα τηλέφωνο που έδωσαν στον ΕΟΔΥ. Μου απάντησαν ότι αρμόδιος για αυτά είναι η Πολιτική Προστασία. Πράγματι πήρα τηλέφωνο, 8 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν απαντούσε κανένας. Τελικά το βράδυ της ίδιας ημέρας επικοινώνησα με την άμεση δράση (100), και όταν είπα το πρόβλημά μου σε μια ευγενέστατη αστυνομικό, μου απάντησε ότι αρμόδια είναι η Πολιτική Προστασία. Της λέω, προσπάθησα πολλές φορές σήμερα και δεν απαντά… Λυπάμαι, μου απάντησε, δεν μπορώ να σας βοηθήσω άλλο. Δεν είμαι αρμόδια γιαυτό. Όπως καταλαβαίνετε όλα μα όλα, λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο.

  3. Γεια σου κοραξ..Μας ελειψες..
    Επιτελους και μια φωνη της λογικης… Μου φτιαξες το βραδυ…
    Χωστα αδερφε και μην χαριζεσαι σε κανεναν..

    Να σαι καλα.. και να σε βλεπουμε….

  4. Με λιγα λογια..Πως να μαχαιρωσετε πισωπλατα καποιον που δεν υπακουει στις τρελες τους ..Ακομα και την μανα σας,αδερφο σας,αδερφη σας ,φιλο σας,γκομενα σας και κλπ ..ολοι να γινουμε κερκοπορτες και εφιαλτες για τον διπλανο μας ..Σημερα εχω θυμωσει τοσο πολυ ..ασε φιλε ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΤΕΡΟΥΣ ..Τα μισα γεροντια σημερα στο λεωφορειο ολα με την κ#λομασκα στην μαπα και μαλιστα σου την λενε κιολας γιατι δεν φορας και εσυ..Ο γερακος που μου το ειπε αυτο ηταν να μου διαβασει τον εξαψαλμο κιολας πριν του πω οτι δεν μπορω με την μασκα μες την κ@λοζεστη του λεωφορειου[χωρις ουτε αιρ κοντιτιον] ..χωρια που υποφερω απο ξηροστομια [δεν μπορω χωρις νερο η καποιο φυσικο χυμο [ναι θελω παντα τις βιταμινουλες μου για φουλ εβεργεια ολη μερα ] εξω..χειμωνα /καλοκαιρι]και η μασκα την κανει χειροτερα ..Με τετοια γεροντια που εχουμε και με τετοιες ιδεες που εχουν πως να μην τα βλεπουν αυτα και τα νεωτερα τα παιδια και σου λενε αφου αυτοι δεν ξυπνανε ,ουτε ξυπνησαν ποτε ,ουτε θα ξυπνησουν ποτε οποτε εμεις γιατι να το κανουμε ???Δεν δικαιολογο αυτο στους νεους..αλλα φταινε οι σημερινοι 70-80 που φερανε αυτη την χωρα σε αυτη την κατασταση με τις πολιτικες επιλογες τους τοσες δεκαετιες τωρα ..Για τα σπασμενα τους την πληρωνει η νεα γενια .Αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα

  5. .. στο αυτοματο θεαθηναι.. για τα ματια
    αναρωτηθητε γιατι ειστε χρεωμενοι υπερφολογιμενοι και…. καποτε αναρωτηθηκα το βράδυ της αναστασης την συμπεριφορα των συνελληνων καθως πηγαινα στο συπερ μαρκετ κυριολεκτικα η απρεπεια το βρισιδι αναγωγοι στο φουλ κανενα ελεος θα περνουσαν αοο πανω σιυ θα σε πατουσαν το δυνατόν για να πανε να ψωνισουν τροφιμα του γιοιρτινου τραπεζιιυ σε ποσότητα υπερβολης η ευτυχία και η θρησκευτικη πιστη θα ολοκληρονονταν στο καταναλωτισμο την ατομικοτητα… δαιμονικη συμπεριφορά… . ρωτησα ενα γνωστο μα τι χριστιανοι ειναι αυτοι.. και πηρα απαντηση απι τον μουσιυλμανο αλογενη.. μα απλως δεν ειναι χριστιανοι… ετσι κι εδω… απλως δεν ειναι δημοκρατες … ειναι μασωνοι στην μασωνικη ευρωπη κι εκτελουν εντολες αν λειτουργουσε η δημοκρατία και γενικα οι θεσμοι… δε θα ειχαμε αναγκη απο τους…. λεγομενους “θεσμους”… το ψαρι ‘κρεας’ … να γινει αυτο να… γινει το αλλο… αδυνατον κανουν αυτο για το οποιο πρέπει να κανουν.. σε διατεταγμενη υπηρεσία… μια ελπιδα.. υπάρχει… να γινουμε σωστοι χριστιανοι.. κι ο Θεός θα μας στηλει σωστο” ηγετη” οχι δημοκρατικα εκλεγμενο γιατι “αυτο δεν ισχύει” ειναι ολοι “προεπιλεγμενοι”σχεδιο (πυθια) … και οι απειθαρχοι (πειθοντα) ι …. εναν “θεοσταλτο” .

  6. Σηκωθείτε από καρέκλες, κρεβάτια, καναπέδες βγείτε στον ήλιο, στη φύση ,αναπνευστε χωρίς μαςκες, μπούργκες, φερετζέδες και υλοποιείςτε το Χ.Α.Μ του Σκορδαλιά!! Χ: χαλαρώστε, χαρείτε Α: απολαύστε άφοβα, Μ: μη μασάτε, μαλακες υπάρχουν μπόλικοι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *