Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:09 - 15/07/2020

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με τον κορωναϊό, θα συμβεί ό,τι και με τους υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα…

Μέχρι και πριν από 3 χρόνια (ίσως και λιγότερο), όποιος έλεγε ότι η Ελλάδα έχει τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων στις θάλασσές της ήταν χρυσαυγίτης στην χειρότερη, ακροδεξιός, συνωμοσιολόγος και γραφικός στην καλύτερη…

Τα κανάλια έλεγαν ότι δεν έχουμε πετρέλαια στην Ελλάδα, τα πρόβατα ακολουθούσαν…

Όποιος δε, έλεγε τέτοια πράγματα στα αριστερά δοσιλογικά κανάλια της παγκοσμιοποίησης (τα οποία είναι όλα τα μεγάλα κανάλια MEGA, ΣΚΑΪ, ANT1, ALPHA, OPEN, ET1, ET2) αντιμετώπιζε τα ειρωνικά σχόλια των ‘έγκριτων’ δημοσιογράφων τύπου Πρετεντέρη.

Κοιτάξτε εδώ το βίντεο, το οποίο έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μετά το 9’00’’: Βγαίνει ο τότε βουλευτής με το Λ.Α.Ο.Σ. Βελόπουλος στην εκπομπή του Πρετεντέρη και κάνει αναφορά για την ύπαρξη υδρογονανθράκων στην Ελλάδα.

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Πρετεντέρη: Γιάννης Παπαθανασίου, Κώστας Σκανδαλίδης και, το κερασάκι στην τούρτα, η ‘κάτι πρέπει να δώσουμε και στους Τούρκους’ Ντόρα Μπακογιάννη.

Ξεκινάει λοιπόν την αναφορά ο Βελόπουλος για τα πετρέλαια, και αντιμετωπίζει εξ αρχής την ειρωνεία και τα γελάκια του Πρετεντέρη και της παρέας του, με αποκορύφωμα την φράση του στο 10’43’’:

Κύριε Βελόπουλε, μόλις βρούμε το πετρέλαιο, σας διαβεβαιώ είμαι πρόθυμος να πιω την πρώτη γουλιά!’, με τους καλεσμένους του να χάσκουν στα γέλια, ειδικά η Ντόρα να αντιδρά με το πιο σατανικό χαμόγελό της!

Τώρα πάντως αποδείχτηκε ότι έχουμε τόσο πετρέλαιο που αν ο Πρετεντέρης θέλει μπορεί να λουστεί και να αυτοπυρποληθεί με αυτό!

Ο οποίος Πρετεντέρης, αφού πια το κακό είχε γίνει, παραδέχτηκε στο βιβλίο του με τίτλο: ‘Ο Ψυχρός Εμφύλιος’ ότι πληρωνόταν για να λέει ψέματα.

Παραδέχτηκε πως ήξεραν την αλήθεια για το χρέος και δεν την έλεγαν.

Συγκεκριμένα στο βιβλίο αναφέρει: ‘Ολοι ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι βιώσιμο, αλλά μας έλεγαν μην το πείτε τώρα, δεν είναι σωστό. Το αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι το 2010 έλεγαν όλοι, ότι το χρέος είναι βιώσιμο και εμείς δεν τους απαντούσαμε ‘όχι, δεν είναι! Δεν τους λέγαμε ότι αυτά είναι βλακείες. Αυτό ήταν μια αυτοσυγκράτηση’.

Και τελικά, οι Πρετεντέρηδες του κόσμου, αυτοί που έλεγαν ότι την σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας, ότι ‘δεν αξίζει να γίνει πόλεμος για μια βραχονησίδα’, ότι ο Βλαχάκος έπαθε vertigo και γι’ αυτό έπεσε το ελικόπτερό του, αυτοί που έλεγαν το ‘ευχαριστώ στους Αμερικανούς’ για το γκριζάρισμα των Ιμίων, δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό με τίποτα, αφού στις 5 Ιουλίου Ο Πρετεντέρης τουίταρε:

Να πεθάνουμε για το Καστελόριζο; Όσο άξιζε το 1939 να πεθάνουν κάποιοι άλλοι για το Ντάντσιχ’.

Τουίτ, που έκανε ρετουίτ και ο ‘μέγας πατριώτης’ Άδωνις Γεωργιάδης…

Η δε Μαρία Σπυράκη δήλωσε στο Κρήτη TV: ‘Η Ελλάδα είχε bank run την περίοδο ανάμεσα στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι πήγαιναν στις τράπεζες και έπαιρναν τα λεφτά τους. Αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να το πει κανείς άνθρωπος στη θέση μου. (…) Υπήρχε μια διαδικασία πολύ οδυνηρή. Και ήταν η διαδικασία τροφοδοσίας της Ελλάδας με μετρητά. Έφευγε το αεροπλάνο από την Ελευσίνα, πήγαινε στην Ιταλία, επέστρεφε με μετρητά, που πήγαιναν στην Τράπεζα της Ελλάδος και μοιράζονταν στις τράπεζες. Αυτό δεν το περιγράψαμε ποτέ. Δεν είχαμε δικαίωμα να το πούμε ποτέ. (…) Και προφανώς τη διήγηση δεν μπορώ να σας πω από ποιον την έχω, αλλά την έχω από εκείνους που το ήξεραν με όλη του τη λεπτομέρεια’.

Παραθέτω και το σχετικό βίντεο, το οποίο έχει ενδιαφέρον μετά το 1h 2min.

Για να μην αναφερθούμε σε αυτή την δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου:

Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν, που εκτός των άλλων, παντελόνιασαν και 20 εκ. για να προπαγανδίσουν το ‘Μένουμε Σπίτι’ εξακολουθούν κάποιοι και τους πιστεύουν και τους εμπιστεύονται για το lockdown.

Μα καλά, εκτός των άλλων, αν το lockdown ήταν τόσο απαραίτητο, γιατί να πρέπει να σε δωροδοκήσουν για να το διαφημίσεις;

Εδώ θα είμαστε να το δούμε, μετά από μερικά χρόνια όλο αυτό το θέμα με τον κορωναϊό θα αποδειχθεί hoax (αλλά και πάλι θα είναι πολύ αργά τότε).

ΥΓ: Και μετά από όλα αυτά απορείτε γιατί άφησαν οι Μητσοτάκηδες να γίνει η Αγία Σοφία τζαμί; Αφού οι εκσυγχρονιστές τα έχουν δώσει όλα στους Τούρκους, σε αυτό θα υπήρχε πρόβλημα;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Οτι να ναι 07/15/2020 @ 7:18 ΜΜ

    Μην ξεχνάμε ότι αφού η ΧΑ του μη συνταγματικού τόξου είναι εκτός βουλής, ο κύριος κηραλοιφές έχει την εν δυνάμει φιλοδοξία να λάβει μέρος σε οικουμενική δια χάρη του κοινού και καλού συνόλου, λέω εγώ τώρα … 400 χρόνια τουρκοκρατίας μια ζωή ραγιάς της οικογενειοκρατίας.

  2. Μακεδονας 07/15/2020 @ 10:16 ΜΜ

    Θλιβομαι πραγματικα για την ελλαδα μου

  3. διαθέτω και αντικαταθλιπτικά σε γαλανόλευκη συσκευασία γιατί βλέπω σε έχει πάρει πολύ από κάτω… Πληροφορίες inbox αν ενδιαφέρεσαι…Κουράγιο, ωστόσο, σκέψου ότι κάποιοι άντεξαν ζώντας ακόμη και σε γκουλάγκ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*