Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:27 - 21/06/2020

Καζάκης Τουρκικά Drones θα Βομβαρδίσουν Ελληνικά Νησιά Στο Αιγαίο Άμεσα Να Στείλουμε Στο Χαφταρ 200 Άρματα Κίνδυνος Ακρωτηριασμού Της Ελλάδας Έχουν Αποφασίσει Οι Πολιτικοί Ηγεσία! (Βίντεο)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Αρθρογράφο Σπύρο Πρίφτη και διαχειριστή του PRIFTIS NEWS, μιλάει για τα Ελληνοτουρκικά, και σοκάρει με τις Αποκαλύψεις του, ρίχνοντας την μια Βόμβα με τα την άλλη!

Με μια γρήγορη ματιά απο τα κυριότερα που είπε ο Δ.Καζάκης είναι τα εξείς:

1) Οι Πολιτικοί μας Ηγεσία είναι αποφασισμένοι οτι η Χώρα θα Ακρωτηριαστεί?;

2) Η Ελλάδα θα πρέπει να εμπλακεί ενεργά στο Πόλεμο στην Λιβύη δίνοντας 200 άρματα στον Χαφτάρ ως άμεση Βοήθεια!

3) Σοκ η Ελλάδα έσωσε την Τουρκία από Χρεοκοπία μετα απο επέμβαση της Γερμανίας, εξαγοράζοντας την Finansbank η Εθνική Τράπεζα, και καταβάλλοντας 30 δις κάθε χρόνο έως το 2016!

4) Η Ελλάδα δεν διαθέτει αποτελεσματική Αεράμυνα για να αντιμετωπίσει τα Τουρκικά Drones!

5) Τα Τουρκικά Drones θα επιχειρήσουν και θα Βομβαρδίσουν Ελληνικά Νησιά στο Αιγαίο!

6) Η Τουρκία θα επιχειρήσει να πραγματοποιήση θαλασσιες Έρευνες και Γεωτρήσεις στα 7 Ναυτικά Μίλια, ώστε να αναγκάσει την Ελλάδα να μην μπορεί να αντιδράσει, αφού τα χωρικά μας ύδατα είναι 6 Ναυτικά Μίλια, και στη περίπτωση Ελληνικής Στρατιωτικής Επέμβασης, βάσει του δικαίου της θάλασσας, των Ηνωμένων Εθνών, αυτο θα θεωρηθεί Πειρατεία, μιάς και η Τουρκία δεν πραγματοποιεί κάποια ενέργεια εντός των 6 Μιλίων,αλλά στα 7, εγκλωβίζοντας την Ελλάδα!

7)  Η Τουρκία θα καταφέρει να γκριζάρει όλες τις περιοχές απο τα 6 Ναυτικά Μίλια και πάνω!

8) Φοβερές Καταγγελίες Γ.  Τράγκα για κίνδυνο της ζωής του, περίεργοι αδιαφορία απο τα ΜΜΕ, γιατί δεν παρεμβαίνει ένας Εισαγγελέας!

Δείτε εδώ το Βίντεο,με περισσότερες Σοκαριστικές Αποκαλύψεις

priftisnews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Καζακης… συμφωνώ παρακολουθώ … παντα μιλάει.. με πραοτητα επιχειρηματα χωρις τσεκούρι, βιβλια, ματζουνια.. και τελικα χερι χερι να κανει νταλαβερι.. αλλος καπαδοκης ο Μαζης.. σωστοτατος!!!Γελουν με το Φλωρο οι μουσουλμανοι.. οπως γελουσαν οι αδερφοι τους για τον Σισι.. που δεν ηταν καθολου Σισι.. Κωνσταντινε.. να τιμησεις το ονομα..κανοντας το σωστό διαφορετικα να το αφαιρεσεις και να μηνει το Φλωρος.. και στο λεει ενας φλωρος.. ενας αδυναμος ενα ανθρωπακι.. Λυμπερης μη γινεις μια φορα ζεις και εχεις το ΑΞΙΩΜΑ.. να παρεις συνταγματολογο νομικο σύμβουλο.. σε καθε αποκλιση καθηκοντος μαζεψε τους οπως εκανε ο Σισι. στον αδερφο μουσουλμανο.. ο αρχηγος μπροστα οι αλλοι ακολουθουν.. οχι χουντα διαχειτηση.. θυμησου τη Σαλαμινα.. αυτοι ο καθενας εχουν το χωραφι τους το χαβα τους και τη στοα τους αλλα λενε αλλα κανουν αλλου το πανε.. η ευρωπη δεν εχει συνορα… οικονομικη ενωση ειναι.. στη βρετανια σκο τωνει μαυρο ισλαμοορκ και οι αντιφα κανουν αντιρατσιστικο συλλαλητήριο υπερ του.. μεχρι και στον Τραμπ.. πουλανε μούρη.. ειμαι τραμπ ειμαι κωνσταντινος φλωρος… θα κανω το καθηκον στην πατριδα είμαι κρατος και σε πολεμικη συραξη βαση συνταγματος εχω τα ηνια.. θα τους αφανισω τι εχεις τις μυστικες υπηρεσίες.. ειναι αναγκη να ανοιξης πυρ.. να αναγκασης να δωσουν μαχη στη Σαλαμινα.. αυτοι τα εχουν ολα μεσω μπιλντεμπεργκ Σωρος βρει.. παπουλια μπενακη.. εχεις χρεος στα συνορα η θα κανουν οτι πρεπει η εκ.. τελειωσε τους επιτελους Φλωρε γινε Σισι.. για την πατριδα ρε γαμωτο. αν ειχα το βαθμο σου θα εδινα ηδη οδηγιες η πανε στα δωδεκα μηλια κυτησουν Αοζ.. και αγοραζουν αντιπλοικα αντιεροπορικα και ντροιντ.. η ανηγω πυρ σε καθε παραβιαση…. κανε τα ισλαμοορκ να φτυσουν το γελιο τους.. φωρτωνεις τους λαθροπιθηκους και τους στελνεις απο εκει που ηρθαν βαση νόμου.. δινεις τελεσίγραφο σε γερμανια για εξοδο απο ευρωπη προσεγγιση με Μοσχα Παριση ιερουσαλημ αιγηπτο αρμενιους κουρδους καιρο. και τουε γα.. πηδας οτι εχουν και δεν εχουν.. αντε με τον Ποντιο Ερντογα αισιχτηρ τον γενιτσαρο.. ποιος εναι ο.. βρισκει και κανει μις σφαιρα ανυρωπος.. αντε αντε ζιυμε επανω σε διαμαντια και ξεπουλαμε στην ουλεν το νερο.. μη παραιτήθεις με τιποτα και τις φουστιες με κρισεις οι φουστομασωνιι κουμιυνισοφλοισλαμοορκ.. κατα κουτσουμπα.. οπως ο Σισι εχει τα απαραιτητα μυδια η θα μυδισεις φλωρε και θα βγαλεις το εθνοσημο οπως ο γελοιος εβγαλε το σταυρο να μη γελασουν τα τζιχαντια αντε βλαμενα ξυπνηστε μονο παρασημα ο λαος βραζει που νας σας καψει τη βουλη ο θεος.. παλιοπροδοτες των πρεσπων των ημιων των μνημονιω..του κατσιφα του ισαακ του σωλομου του γιαλομπψου του ηλιαδη. τσογλανια.. φωτια και τσεκουρι. αν ημουν στρατηγός θα σας… κι ας πεθαινα την αλλη στιγμη.

  2. Κωνσταντίνος 06/21/2020 @ 9:17 ΜΜ

    Δεν μας λέει τό παλικάρι ότι εμείς δεν έχουμε αεράμυνα καί έχει ή Τουρκία για νά σταματήσει τους Έλληνες πιλότους και τούς πυραύλους τών Μιράζ χαχαχα όι Τουρκοσποροι προσπαθούν να ρίξουν τό ηθικό τών Ελλήνων με ψέματα, όι ένοπλες Δυνάμεις είναι ή μόνη ευρωπαϊκή δύναμη πού έχει τετραπλή αεράμυνα καπιτονέ κύριοι.και ή Τουρκία καμία τίποτα, μόνο τούς ς400 που δεν είναι σέ λητουργεια τί νά πω φίλοι μου περιμένουμε τούς Τούρκους και τους μέσα νά κάνουν την κίνηση καί σέ μία μέρα νά τούς τελειώσουμε…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*