Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:20 - 20/06/2020

Αποκάλυψη! Η Google εγκατέστησε στα κινητά εν αγνοία μας “υπηρεσία” και πλέον θα μας παρακολουθεί και θα κρίνει εάν έχουμε COVID-19 ή όχι!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε μία τουλάχιστον περίεργη κίνηση (για το καλό μας) προέβη η εταιρεία Google στην μάχη για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Στην τελευταία αναβάθμιση στα κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα android, εγκατέστησε χωρίς την άδεια του χρήστη και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες,( όπως κάνει συνήθως σε άλλα features που εγκαθιστά), σύστημα ιχνηλάτησης, παρακολούθησης και ειδοποιήσεων έκθεσης του ιδιοκτήτη της συσκευής στον COVID-19.

Γράφει ο Άρης Ιχθύς για τα Ελληνοτουρκικά

Δεν ήταν αρκετό το ότι κατέγραφε τις δραστηριότητες μας και τις αναζητήσεις μας, δεν ήταν αρκετό πως επέλεγε να μας ακούει παντελώς αυθαίρετα με ηχητικά κλιπ, έρχεται σήμερα και εγκαθιστά υπηρεσία παρακολούθησης και ειδοποιήσεων έκθεσης στον COVID-19.

Πράξη που θεωρητικώς μπορεί να πει κανείς πως γίνεται σε λογικά πλαίσια και δεν εκπλήσσει, διότι ως γνωστόν παρακολουθούμαστε από τον παγκόσμιο ιντερνετικό κολοσσό μέσω των cookies (κείμενα αναζήτησης και ηχητικά κλιπ) και μας σερβίρονται ανάλογες διαφημίσεις, ωστόσο δημιουργείται εύλογος προβληματισμός για το ενδεχόμενο παραβίασης προσωπικών δεδομένων καθώς και φόβος για διαρροή των δεδομένων μας σε τρίτους, σε περίπτωση που η εφαρμογή-υπηρεσία παραβιαστεί!

Δεν χρησιμοποιούμε τυχαία τους όρους ιχνηλάτηση και παρακολούθηση καθώς έτσι χαρακτηρίζεται η ενέργεια αυτή στο white paper της Google για τις Ειδοποίηση έκθεσης στον COVID-19

Στα κινητά μας λοιπόν, μετά από την αναβάθμιση της προηγούμενης εβδομάδας, εάν πλοηγηθούμε στις Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις Google, συναντάμε μία νέα καρτέλα με τίτλο “Ειδοποιήσεις έκθεσης στην ασθένεια COVID-19.

Η υπηρεσία έχει προεπιλεγεί από το σύστημα να είναι απενεργοποιημένη (προς το παρόν) και για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται να ενεργοποιήσετε το Bluetooth και τη ρύθμιση τοποθεσίας του τηλεφώνου σας, καθώς και να εγκαταστήσετε την κατάλληλη εφαρμογή από την εκάστοτε αρχή δημοσίας υγείας.

Εδώ είναι το πρώτο σημείο στο οποίο καταφανώς η Google αναφέρει ρητά πως θα συνεργαστεί με τις κυβερνήσεις για την παρακολούθηση των ανθρώπων-χρηστών και θα εκδίδει ειδοποιήσεις έκθεσης στον COVID-19 στον τελικό χρήστη. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζουμε ποια είναι η επίσημη κρατική εφαρμογή μας προτρέπει να επικοινωνήσουμε με την κυβέρνηση μας. Οπότε υποθέτουμε πως η κυβέρνηση κινείται προς την κατεύθυνση δημιουργίας αντίστοιχης εφαρμογής.

Διαβάστε τη συνέχεια στα Ελληνοτουρκικά….>>>



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με |ΕΤ| ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ | Άρης Ιχθύς

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Artemisia Gogou 06/20/2020 @ 10:27 ΜΜ

    Μου εμφανιστικε και σε εμενα..τι να κανω για να διαγραψω την συγκεκριμενη ενημερωση ????

  2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ 06/20/2020 @ 10:31 ΜΜ

    ΤΟ ΕΛΕΓΑ.ΤΟ 5G ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ 1000

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  3. The Witchfinder General 06/20/2020 @ 11:11 ΜΜ

    Απο οσο ξερω και συμφωνα με μια αναρτηση που ειχα κανει , παλια , πρεπει να κανεις οπωσδηποτε login , γιατι διαφορετικα το app σε δινει “εκτεθειμενο” εξ’αρχης (εισαι η δεν εισαι εκτεθειμενος). Το θεμα ειναι να μην κατεβει στην συσκευη σου αυτη η εφαρμογη εξ’αρχης.Αφου κατεβηκε , μαλλον χρειαζεσαι καινυργια συσκευη και νουμερο , φανταζομαι.
    https://www.brighteon.com/e770d689-1768-4b7e-bc3b-3db2edce5142

    • |ΕΤ| ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ | Άρης Ιχθύς 06/21/2020 @ 12:33 ΠΜ

      Δεν κατέβασα καμία εφαρμογή! Είναι υπηρεσία που εμφανίστηκε μόνη της μετά από ενημέρωση συστήματος android. H υπηρεσία αυτή λοιπόν θα λειτουργεί σε συνεργασία της εφαρμογής που θα διαθέσει το κράτος

  4. The Witchfinder General 06/21/2020 @ 1:01 ΠΜ

    Κατεβηκε απροειδοποιητα σε ολους. Εχει γινει θεμα σημερα στις ΗΠΑ. Εχουν ενδιαφερον τα σχολια στην αντιστοιχη αναρτηση του Zero Hedge.
    https://www.zerohedge.com/technology/how-check-if-your-iphone-secretly-coronavirus-tracker

  5. Γιωργος 06/21/2020 @ 1:19 ΠΜ

    Μην ασχολειστε με τις μπουρδες τους ρε παιδια.
    Τα πραγματα ειναι απλα.
    Μην αποδεχτειτε με τιποτα εμβολιασμο η τεστ η οτιδηποτε αλλο λανσαρουν.
    Συνενωηθειτε με φιλους συγγενεις να μην δεχτει κανενας.
    Αυτο ειναι το μοναδικο και απολυτα αποτελεσματικο οπλο που εχουμε.
    Χωρις την συγκαταθεση μας δεν μπορουν να κανουν τιποτα αν ειμαστε πολλοι.
    Η θα λειτουργησουμε ως ανθρωποι η θα μας κανουν οτι θελουν σαν δουλους σαν ανδρεικελα.

  6. The Witchfinder General 06/21/2020 @ 1:37 ΠΜ

    https://www.youtube.com/watch?v=EkfMTY7bZi0

    …βιντεο οδηγος απεγκαταστασης. Ομως απο οτι λενε στα σχολια, ακομα και αν καταφερεις να το απεγκαταστησεις , επανεγκαθισταται μετα απο λιγη ωρα. αυτονομα.

  7. Παιδια καντε ενα καλο και βαλτε τις φωτογραφιες να μεγενθυνοντε γιατι χανετε εργο, πολλοι δεν χαμπαριαζουν γιατι δε βλεπουν. Αν γινετε καντε τις φωτογραφιες που παραθετετε να μεγενθυνοντε οταν τις κλικαρει καποιος. Και αντε να δουμε θα παρει κανεις χαμπαρια τι ειναι το σμαρτ φον ?

  8. ΠάνοςΓέριμου 06/21/2020 @ 2:45 ΠΜ

    Τάχατες νά μάς γλυτώνει από ασθενείς κορωνοϊού γιά νά συμπαθήσουμε τό σύστημα καί ύστερα νά τό δεχθούμε επάνω μάς.

  9. Σωτήρης γυθειο 06/21/2020 @ 10:18 ΠΜ

    Μήπως είναι καλύτερα κατάργηση της συσκευής και κάρτας. Αντικατάσταση με Κάτι απλο κινητο. Το δηλητήριο είναι ήδη μέσα και στα δύο μέρη της συσκευής.

  10. Παμε σε brave browser, Duck Duck Go browser, Tor browser κ αντε γεια google και google chrome, ποτε παλι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*