16:14 - 13/06/2020

Απίστευτο: Στιγμές τρόμου σε χωριό της Λάρισας – Αεροσκάφος ξήλωσε σκεπή σπιτιού

Διαφημίσεις

Στιγμές τρόμου έζησε μια οικογένεια σε χωριό του δήμου Αγιάς στη Λάρισα το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν αεροσκάφος πέταξε πάνω από το σπίτι τους και ξήλωσε τη σκεπή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το onlarissa.gr, όλα έγιναν στη 1.40 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ξαφνικά άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο που ολοένα και δυνάμωνε.

«Ακούσαμε έναν κρότο που δε μπορώ να περιγράψω. Το σπίτι ολόκληρο δονήθηκε από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι λες και γίνονταν σεισμός. Ακολούθησε ένας ακόμη πολύ ισχυρός θόρυβος για να χαθεί στα επόμενα δευτερόλεπτα. Βγήκαμε αμέσως έξω αλλά αυτό που είχε περάσει από πάνω μας, κινούνταν με τέτοια ταχύτητα που είχε εξαφανιστεί από τον ορίζοντα» δήλωσε στο onlarissa.gr άτομο που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

«Αφού βεβαιωθήκαμε ότι ήμασταν όλοι καλά, βγήκαμε έξω και αντικρίσαμε κάτι που δε μπορούσαμε να φανταστούμε. Ολόκληρα κομμάτια της σκεπής είχαν ξηλωθεί. Οι ζημιές όπως βλέπετε είναι μεγάλες» συμπλήρωσε ο μάρτυρας.

Ήδη η οικογένεια δηλώνει έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές που υπέστη το σπίτι τους.

reader.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Είστε άξιοι και το ξέρουμε,δε χρειάζεται να μας το δείχνετε 06/13/2020 @ 5:52 ΜΜ

    Είχα παρόμοια εμπειρία στο χωριό Ρουπάκι που με φιλοξενούσε ένας φίλος ,λίγα χιλιόμετρα παραπέρα είναι το αεροδρόμιο τής Ανδραβίδας.Ενας πιλότος κάτοικος μάλιστα του χωριού θέλησε να κάνει επίδειξη με το φάντομ που είχε περνοντας λίγα μέτρα πάνω από τις σκεπές,με αποτέλεσμα να φύγουν κεραμίδια,να σπάσουν τζάμια,και όλοι να βγαίνουν από τα σπίτια τούς φοβούμενοι ότι το αεροπλάνο πέφτει.(είχε συμβεί αυτό στο πάρελθον όταν έπεσε f4 στην περιοχή). Τις μαγκιες στο Αιγαίο όχι πάνω από κατοικημένες περιοχές.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*