12:36 - 12/06/2020

Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Διαφημίσεις

Η κόρη μου. 19 ετών. Υγιής. Εργαζόμενη πρώτης γραμμής σε μια τεράστια αλυσίδα παντοπωλείων. Άρχισε να αισθάνεται αδιάθετη πριν από περίπου 2 εβδομάδες. Πόνος στα πλευρά και στην πλάτη. Ναυτία.

Ο γιατρός για τον πόνο στο στήθος την έστειλε για ακτινογραφία θώρακα. Κάτι “ανάβει” στη δεξιά πλευρά. Στάλθηκε για μαγνητική τομογραφία.

Αξονική τομογραφία. Υπερηχογράφημα των περιοχών της πλάτης και της κοιλιάς. ΤΙΠΟΤΑ. Ενώ στη δουλειά δεν ήταν σε θέση να αναπνεύσει με πόνο στο στήθος.

Έσπευσε στα Επείγοντα σε καραντίνα. Εξετάστηκε για covid. Νέα. Πήγε από μόνη της, επειδή κανείς δεν μπορεί να είναι μαζί της. Αποδεικνύεται πως είναι πλευρίτιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κανε μου μια χαρη ρε Ελληνα και βγαλε την Μασκα πριν αρρωστησεις ..!

Μια λοίμωξη του εξωτερικού της επένδυσης των πνευμόνων. Βασικά της λένε, είναι επειδή φορούσε μάσκα για πάνω από 8 ώρες την ημέρα 5-6 ημέρες την εβδομάδα. Αναπνέοντας τα δικά της βακτήρια. Μονοξείδιο του άνθρακα.

Προκάλεσαν μια μόλυνση και τώρα είναι με έντονο πόνο. Πρέπει να μείνει εκτός εργασίας χωρίς αμοιβή. Αλλά δεν θα το δείτε στα κοινωνικά μέσα! Είναι 19. Υγειής.

Και τώρα είναι κρεβατωμένη και αγωνίζεται να αναπνεύσει. Αντιβιοτικά. Στεροειδή. Αναπνευστικές θεραπείες. Φθοριομεθολόνη. Αυτό είναι ήδη χαζό. Σκοτώνουν τους ανθρώπους όχι τον ιό.

Υ.Γ. Ας περάσει ο πρώτος ρουφιάνος του Χαρδαλιά, θα τον περιμένω να μου κάνει επίπληξη για μάσκα…

Ορέστης Βασιλείου

oimos-athina



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 06/12/2020 @ 6:56 ΜΜ

    Θα το φωνάζω συνέχεια: Οι μασκαράδες θέλουν να μας κάνουν μασκαράδες!

    Πετάξτε τις μάσκες και μην μπαίνετε σε κανένα χώρο που είναι υποχρεωτική η μάσκα και μην χρησιμοποιείτε τα ΜΜΜ όσο είναι υποχρεωτική η μάσκα.

    Ζητήστε από γιατρό, από κρατικό ή ιδιωτικό νοσοκομείο, βεβαίωση που να σας εγγυάται ότι δεν θα πάθετε κάτι από την χρήση μάσκας. Δεν θα σας δώσει κανείς τέτοιο χαρτί!!!!

    Εκτός των άλλων (απαγορεύεται η επαναχρησιμοποίηση, ή το άγγιγμα της μάσκας, η χρήση της στον λαιμό και όχι στην μύτη και στο στόμα κλπ κλπ) με την μάσκα εισπνέουμε λιγότερο οξυγόνο και ταυτόχρονα στους πνεύμονες καταλήγουν μικροΐνες από το ύφασμα ή το χαρτί που θα μας δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα κάποια στιγμή.

    Οι μάσκες μας κλέβουν το χαμόγελο!!!! Μην τους το επιτρέπετε!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*