15:12 - 08/06/2020

Vodafone Giga Unlimited , η διαφημιση …εχει η δεν εχει συμβολισμους και μηνυματα;

Διαφημίσεις

Οταν ξεινησαμε το ταξιδι της βιωματικης εμπειριας του Ανγνωστη καναμε ερευνες και διναμε οχι δογματικα την δικη μας θεση !..Πως το καναμε χωρις δογμα; Μιλουσουμε για το μελλον με βαση την αποκωδικοπιηση που βγαζαμε απο θεματα ..που ηταν ευκολοχωνευτα να τα παρουσιασουμε ωστε ο Αναγνωστης να δει τελικα αν πεφταμε μεσα η οχι !!..

Η ιστορια μας εχει δειξει τι καταφεραμε !!

Το ειδα το βιντεο οπως μου ζητησε μια αναγνωστρια μας και ναι εχει συμβολισμο και μηνυμα ..αλλα δεν θελω εγω να το κανω αλλο .. θελω εσεις να εχετε πλεον αποψη και φωνη να πειτε αυτο που βρηκατε ..!

Γραψτε μας λοιπον τι βρηκατε μεσα σε αυτη την τυχαια διαφημιση μιας εταιριας…κινητης τηλεφωνιας ..! Που οπως και να το κανεις εχει σχεση με το 5G…!

Το μηνυμα της φιλης αναγνωστριας μας ..

καλησπέρα STRANGER !

σας διαβάζω καθημερινά στο κατοχικά νέα και σας ευχαριστώ για την ενημέρωση που μας δίνετε, καθώς πλέον βλέπω τα πράγματα υπό άλλο πρίσμα.

Τώρα στο θέμα μας, βλέποντας την νέα διαφήμιση προσπαθώ να καταλάβω τα μηνύματα που θέλουν να περάσουν.

0:19 δευτερόλεπτα ,βλέπω μία πινακίδα “πενήντα αποχρώσεις του κόκκινου ” και από κάτω “ρολόι εργασίας κόκκινο” τι θέλουν να πουν ?ο χρόνος τελείωσε ?
0:20 η πίσω όψη τις Καμπαρντίνα της μεσαίας γυναίκας απεικονίζει ένα πρόσωπο (δυστυχώς πατώντας το stop βγάζει το βελάκι του play και δεν μπορώ να αναγνωρίσω).
0:35 η ονομασία του Caffe είναι “syrena ” δηλ. συρίνα (από κάτι θέλει να μας προειδοποιήσει ??)
0:55 η γυναίκα περνάει μέσα από τα τρία σύμβολα της vodafon δηλ. 666

μπορεί να υπάρχουν και άλλοι συμβολισμοί που εγώ δεν πρόσεξα, αλλά από το video καταλαβαίνω ότι μας ετοιμάζουν.Ο χρόνος μας τελείωσε . σε παρακαλώ αν σου είναι εύκολο να μου γράψεις την άποψη σου.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. Κωνσταντίνος 06/08/2020 @ 3:53 ΜΜ

    Ένα πρόσωπο αχνοφαίνεται πίσω από το πρόσωπο στη πλάτη της μεσαίας κοπέλας.

  2. ΗΤΤΩ ΥΠΕΡ ΔΙΚΑΙΟΥ 06/08/2020 @ 4:10 ΜΜ

    Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ένα άρθρο σου Νικόλα πριν 5 χρόνια.. Οι κόκκινες καπες έρχονται

  3. Το 6αρι στο τέλος της διαφήμισης..Θα σου το έστελνα κι εγώ αλλά με πρόλαβε η κοπέλα . κάποτε το είχε ανάποδα η εταιρεία.τωρα το γύρισε προς τα πάνω.τωρα για την συρινα;γνωστή ελληνική εταιρεία παραγωγής πορνό.

  4. Στην πλατη της καπαρντινας δειχνει ενα γυναικειο προσωπο που εχει κατι στο κεφαλι της ισως κοτσο το μαλλι ή κατι σαν κορωνα κι εχει και γιακαδακι στο λαιμο!syrena δεν ειναι μονο η σειρηνα ειναι και η μαρκα απο ενα παλιο αστυνομικο περιπολικο!συν μεσα στο δασος εχει ενα κτιριο σαν ιδρυμα!τι θελει να πει ο “ποιητης”?😠

  5. Στο 0:49 στο βάθος φαίνονται φωτεινές επιγραφές μεταξύ των οποίων μια πεταλούδα και ένα τρίγωνο σε κύκλο…

  6. 049…Πεταλουδα…..Για οσους ξερουν..

  7. Αν μπορείτε να δείτε τι γράφουν οι πινακίδες των αυτοκινήτων.ζουμαρω αλλά δε μπορώ να καταλάβω.ειναι θολές

  8. Φόρα παρτίδα τα 3 6άρια, όλα μπροστά στη μάπα μας. Και όχι μόνο αυτό, ντυμένος στα κόκκινα, θα σε καλωσορίσουμε στο “βασίλειό” μας. Πόσο πια!!!

  9. Artemisia Gogou 06/08/2020 @ 5:26 ΜΜ

    Επισης το τραγουδι λεει educated[εκπαιδευση] και meditated[φαρμακο/φαρμακειο κλπ] που σημαινει οτι θα αρχισουν πρωτα απο τα σχολεια και τα νοσοκομεια να βαζουν κεραιες 5G οπως εχουν κανει και στις ΗΠΑ…Εκει καθε σχολειο και νοσοκομειο..εχει και μια κεραια 5G απανω του ..Καταλαβαινετε που το πανε ..Πρωτα τα παιδια και οι ασθενεις να πεθανουν

  10. Βλαχαδερα μου τυφλοποντικακια, οχι πως δεν εχει συμβολισμους δεν διαφωνω, αλλα τα 6αρια που περναει η κοπελα ειναι 4-5 οποτε μην λετε και οτι σας κατεβει…

  11. Παναγιωτης 06/08/2020 @ 10:31 ΜΜ

    Λοιπόν τα βιβλία είναι η γνώση στο τέλος των βιβλίων δημιουργηται μία πυραμίδα επίσης είναι οι κλώνοι τις κοπέλας προς το τέλος έχει φωτεινές επιγραφές η μία από αυτές είναι πεταλούδα η πεταλούδα ξέρουμε δεν ζει πολύ επίσης έξω από το bar restaurant τα τραπέζια είναι άδεια ενώ μέσα γεμάτα επίσης στα βιβλία δημιουργηται ένα τούνελ και έξω στην πινακίδα έχει πάλι μία πυραμίδα. Το κακό ξεκίνησε εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά τώρα έρχεται το τέλος του τα γεγονότα από εδώ και πέρα θα τρέχουν θα υπάρχει πολύ αίμα.

  12. Στο THEATRE η ταινία “clockwork red” είναι παραφθορά της ταινίας του Κιούμπρικ clockwork orange όπου ο Alex, ένας ψυχοπαθής εγκληματίας φυλακίζεται για φόνο και βιασμό. Για να μειώσει την ποινή προσφέρεται σε πειραματική θεραπεία που διεξάγει η κυβέρνηση αλλά αυτή δεν πάει όπως θά πρεπε…

  13. Κασσανδρα 06/09/2020 @ 7:58 ΠΜ

    ΚΟΚΚΙΝΕς ΙΕΡΕΙΕς ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΑΡΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

  14. Μας δείχνουν οτι δεν είμαστε(αυτοί) ένας άλλα πολλοί……ελέγχουμε τα πάντα και ερχόμαστε….η εποχή του αντίχριστου….όσοι θετέ γελάστε…τώρα που προλαβαίνετε….
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΈΓXΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

    • Κόναν και μια ωραία αναπαράσταση (με τον δικό τους τρόπο) για ‘το σπηλαίο του Πλάτωνα’, με βάση το ‘Theatre” η θέατρο.

      • Ιδιαίτερη προσοχή θέλει και ο στίχος τραγουδιού…….’keep on meditating,elevating……” συνέχισε να διαλογίζεσαι να ανεβαίνεις…….

  15. Ενα τελευταίο που ξέχασα….Στο παλτό δεν φαίνεται ενα πρόσωπο αλλά τρία, το ενα ξεχωρίζει τα άλλα δύο αχνοφαίνονται.
    Αυτά τα τρία πρόσωπα υπάρχουν και στην αρχη, και καθώς μπαίνουν στο θέατρο αλλα και στο τελος πριν γίνουν ένα….
    Η ανίερη τριάδα!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*