Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:35 - 28/05/2020

Γλουταθειόνη. Πως να την Αυξήσετε και οι Ασθένειες που Προκαλεί η Έλλειψή της …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την αύξηση των επιπέδων της γλουταθειόνης στο αίμα, περιλαμβάνουν συμπληρώματα L-γλουταθειόνης, προδρόμους αμινοξέων της γλουταθειόνης ή γλουταθειόνη σε ενέσιμη μορφή.

Η κάθε μια από αυτές τις μεθόδους έχει σοβαρά μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, όταν η γλουταθειόνη λαμβάνεται από το στόμα μέσω κάποιου συμπληρώματος, καταστρέφεται από τα οξέα του στομάχου με αποτέλεσμα η αύξηση των επιπέδων της στο αίμα να γίνετε αναποτελεσματική.

Η γλουταθειόνη είναι ένα τριπεπτίδιο που αποτελείται από τα αμινοξέα κυστεΐνη, γλυκίνη και γλουταμικό οξύ τα οποία παράγονται από τα κύτταρα του σώματος. Καθώς μεγαλώνουμε όμως, η παραγωγή της γλουταθειόνης στο σώμα μειώνεται συνεχώς. Ενώ η λήψη από στόματος αυτών των αμινοξέων εμφανίζει συχνά αυξημένα επίπεδα γλουταθειόνης στο αίμα, αυτά τα αποτελέσματα είναι απροσδιόριστα και η συμπλήρωση πρέπει να λαμβάνεται τουλάχιστον 3 φορές μέσα στην ημέρα και για μεγάλο χρονικό διάστημα για να έχει ουσιαστικά αποτελέσματα. Συνήθως, οι περισσότεροι άνθρωποι εγκαταλείπουν την λήψη της μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο ρόλος της γλουταθειόνης είναι πολύ ζωτικός στην διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος. Προστατεύει επίσης τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και παίζει κρίσιμο ρόλο στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων μετάλλων, όπως ο υδράργυρος και ο μόλυβδος.

Η ενέσιμη γλουταθειόνη αυξάνει τα επίπεδα της γλουταθειόνης στο αίμα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο αυτή η μέθοδος δεν ενδείκνυται σε καθημερινή βάση διότι είναι ακριβή, άβολη και τα αυξημένα επίπεδα της γλουταθειόνης δεν διαρκούν περισσότερο από μερικές ώρες στην καλύτερη περίπτωση.

Τα μη διαδερμικά επιθέματα γλουταθειόνης της LifeWave, αυξάνουν τα επίπεδα γλουταθειόνης με τρόπο φυσικό και δίχως καμία χημική ουσία να εισέρχεται στον οργανισμό. Τα επιθέματα περιέχουν οργανικά υλικά σε κρυσταλλική μορφή, όπως αμινοξέα, σάκχαρα και σταθεροποιημένο οξυγόνο, τα οποία αξιοποιούν την υπέρυθρη ακτινοβολία του σώματος παράγοντας ευεργετικές συχνότητες οι οποίες ωθούν το σώμα έτσι ώστε να παράγει ενδημικά περισσότερη γλουταθειόνη. Οι κλινικές μελέτες των αιματολογικών αναλύσεων που διεξάγει η εταιρία, δείχνουν τριπλάσια αύξηση της γλουταθειόνης στο αίμα και η οποία έχει διάρκεια 24 ωρών.

Αυτό είναι σημαντικό επειδή η λήψη πολλών φαρμάκων, τα τοξικά μέταλλα και οι τοξικές χημικές ουσίες μειώνουν σημαντικά τα επίπεδα της γλουταθειόνης στο σώμα. Ωστόσο, όταν τα επίπεδα της γλουταθειόνης αναπληρώνονται, το σώμα την χρησιμοποιεί για να απελευθερώσει αυτές τις τοξίνες.

Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες διαβάζοντας το Άρθρο Γλουταθειόνη, το Ισχυρότερο Αντιοξειδωτικό του Οργανισμού (εδώ).

Αναφορικά με τις ασθένειες που προκαλεί στο σώμα η έλλειψη της γλουταθειόνης, ο πίνακας του National Center for Biotechnology Information της Αμερικής, είναι κάτι παραπάνω από κατατοπιστικός.

Μαρία Πέππα 

Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία – Κλινική Ύπνωση – Stress Management Coach

Μπορείτε να:

  1. Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
  2. Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
  3. Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
  4. Την σελίδα μου στο fb
  5. Ακολουθήσετε στο Instagram

www.hypnotherapy4u.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με maria peppa
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Stress Management Coach. Η κατανόηση της λειτουργίας του Νου, η Διευρυμένη Αντίληψη & Συνειδητότητα, η Εξερεύνηση του Αγνώστου, είναι ο Κόσμος που με Μαγεύει ... Μάλλον κι εσένα, για να είσαι Μαζί μου Εδώ ... Σε καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο εξερεύνησης πέρα από το Γνωστό που τόσο απλόχερα το Κατοχικά Νέα σου προσφέρει … καθώς κ Κοντά μου ... Μείνετε συντονισμένοι ... Καλή Δύναμη σε Όλους μας ... Αποδοχή & Αγάπη για τον Εαυτό κι αυτό που τον Περιβάλλει ...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Μπορείς φυσικά να αυξήσεις τη γλουταθειόνη τρώγοντας σωστά και πολλά πράσινα λαχανικά και φρούτα.

  2. κοκκινιστό με ρύζι 05/29/2020 @ 3:33 ΜΜ

    NAC

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*