Διαφημίσεις

“Η κυβέρνηση των ΗΠΑ υπογράφει συμφωνία 354 εκατ. δολαρίων για εμβόλιο κορώνας”

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ανακοινώσει σήμερα ότι υπογράφει ένα τετραετές συμβόλαιο αξίας 354 εκατομμυρίων δολαρίων (325 εκατομμύρια ευρώ) με τη φαρμακευτική εταιρεία Phlow Corp. Η φαρμακευτική εταιρεία του Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια λαμβάνει το ποσό για την παραγωγή φαρμάκων και φαρμακευτικών συστατικών που απαιτούνται για τη θεραπεία του Covid-19, τα οποία κατασκευάζονται τώρα στο εξωτερικό, κυρίως στην Ινδία και την Κίνα. Αυτό αναφέρει η The New York Times.Η εταιρεία υπογράφει συμφωνία με την Biomedical Advanced Research and Development Authority. Ο οργανισμός είναι μέρος του Υπουργείου Υγείας και είναι υπεύθυνος για την αγορά και ανάπτυξη αντιμέτρων κατά, μεταξύ άλλων, των αναδυόμενων νέων ασθενειών.Η αμερικανική κυβέρνηση θέλει να διασφαλίσει ότι τα φάρμακα κατά του κοροναϊού παράγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το συμβόλαιο μπορεί να επεκταθεί σε μια δεκαετή περίοδο και θα κοστίσει 812 εκατομμύρια $ (745 εκατομμύρια $).

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “"Η κυβέρνηση των ΗΠΑ υπογράφει συμφωνία 354 εκατ. δολαρίων για εμβόλιο κορών”
  1. Aυτα δεν είναι για εμβόλιο ρε μάστορες είναι για φάρμακα.
    Ο Τραμπ φοβάται τις φαρμακευτικές της μαφίας και τους απομονώνει.
    Θα καταργήσει όλη την μαφία του FDA CDC σιγά σιγά και θα φτιάξει νέους θεσμούς μακριά από την εβραϊκή μαφία η την σιωνιστική πιο σωστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *