18:37 - 18/05/2020

ΑΝΗΣΥΧΙΑ Ή ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΙΟΥ;

Διαφημίσεις

ΠΡΩΗN ΔIEYΘYNTHΣ THΣ NASA : Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΣ…

Ποιος μπορεί να είναι ο υπερ-ιός, τον οποίο δεν έχουν δει ποτέ στη Γη;

Η παγκόσμια συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τους ιούς, φυσικά. Για κάποιους συγκεκριμένα, γύρω από τον επόμενο θανατηφόρο ιό.
Ένας πρώην διευθυντής της NASA κυκλοφόρησε ένα νέο έγγραφο που προειδοποιεί ότι ο επόμενος φονικός ιός ενδέχεται να μην προέρχεται από νυχτερίδες… εκτός αν υπάρχουν νυχτερίδες στον Άρη.

Η ανησυχία του, που ισχυρίζεται ότι συμμερίζονται πολλοί στο διαστημικό πρόγραμμα, είναι ότι τα διαστημόπλοια που επιστρέφουν από τον Άρη μπορεί να είναι γεμάτα με ανθρώπους και αντικείμενα με έναν υπερ-ιό, τον οποίο δεν έχουν δει ποτέ στη Γη. Μπορούμε να το αποτρέψουμε; Μπορούμε να προετοιμαστούμε;

«Κατά τη γνώμη μου, και αυτή της επιστημονικής κοινότητας, η πιθανότητα θραύσματα από τον Άρη που είναι εκατομμυρίων ετών να περιέχουν μια ενεργή μορφή ζωής που θα μπορούσε να μολύνει τη Γη είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Όμως, τα δείγματα που επιστρέφονται από το MSR θα τεθούν σε καραντίνα και θα αντιμετωπιστούν σαν να είναι ο ιός του Έμπολα μέχρι να αποδειχθούν ασφαλείς. ”

Οι αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την παγκόσμια πανδημία του COVID-19 που προκαλείται από τον κοροναϊκό SARS-CoV-2 επισκίασαν τον ιό του Έμπολα, ο οποίος επιτίθεται ταχύτερα (εντός δύο ημερών από την έκθεση) και είναι εξαιρετικά θανατηφόρος (σκοτώνοντας το 25% έως 90% όσων μολύνονται, με μέσο όρο περίπου 50%), γεγονός που καθιστά τη χρήση του ως αναφορά από τον Scott Hubbard, πρώην διευθυντή της NASA Ames και επί του παρόντος αναπληρωτής καθηγητή αεροναυτικής και αστροναυτικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, τουλάχιστον ανησυχητική.

Σε συνέντευξή του στο Stanford News σχετικά με ένα νέο έγγραφο που δημοσιεύθηκε από τις Εθνικές Ακαδημίες Επιστημών, Μηχανικών και Ιατρικής – ο Χάμπαρντ προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχουν οι διαστημικές αποστολές γενικά και οι αποστολές του Άρη ειδικότερα, ιδιαίτερα εκείνων που επιστρέφουν στη Γη με δείγματα και ανθρώπους που εκτίθενται στο περιβάλλον του Άρη.

«Παλαιότερες αποστολές με μεγάλους προϋπολογισμούς – όπως οι Βίκινγκ I και II στον Άρη στα μέσα της δεκαετίας του 1970 – κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν θερμότητα για να αποστειρώσουν ολόκληρα διαστημόπλοια. Αυτή η προσέγγιση δεν είναι δυνατή σήμερα για διάφορους λόγους. ”

Ο Χάμπαρντ μιλά για το «βιολογικό φορτίο» της διατήρησης των μικροβίων και των ασθενειών της Γης από τη μόλυνση άλλου πλανήτη ή αστεροειδούς (που ονομάζεται «εμπρόσθια μόλυνση»), αλλά η κύρια εστίασή του είναι στην «μόλυνση από πίσω».

Περιγράφει ένα σχέδιο «διάσπασης της αλυσίδας επαφής» μεταξύ των επιστρεφόμενων διαστημικών σκαφών και των βράχων του Άρη με αυτόνομη σφράγιση και συγκόλληση για τη δημιουργία πολλαπλών επιπέδων συγκράτησης.

Ο Χάμπαρντ σημειώνει ότι «οι αστροναύτες του Απόλλο από τις πρώτες σεληνιακές αποστολές σελήνης τίθονταν σε καραντίνα για να διασφαλιστεί ότι δεν έδειξαν σημάδια ασθένειας» έως ότου η NASA ένιωθε ότι δεν υπήρχαν επιβλαβείς μολυσματικές ουσίες στη Σελήνη.

Η διαδικασία πρέπει να ξεκινήσει ξανά για αποστολές του Άρη.

pentapostagma.gr

oimos-athina



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Σαρκικος….της Σαρκας… καθολου εξωγιηνος ενδογιηνος νεοταξικος… ολοκληρη τραπεζα ιων κατασκευασαν με χρηματοδοτηση ομπαμα και Μπιλ γκειτς … Γκλομποφασιστες εχθροι της ανθρωπότητας για το τσιπατισμα, το καλο μας.. εχουμε και λεμε.. αρρώστιες.. κορονοσαρκικες… κτλ… εποικισμους εξισλαμισμους απο ισλαμοορκ αποκεφαλισμους… καλεργοΣορος… πεινες εληψη τροφης.. απο συνεπειες ολων αυτων των ανωμαλιων που επεβαλαν οι ανωμαλοι πεφωτισμενοι του πισοανοιγματος δακτυλιου… οι αυτοαφορισμενοι μασωνοι.. εχουν τη συνηδηση τους καθαρή.. πατουσαν αγιες εικονες.. για την πολιτικη και κονομα.. ο Χριστός δεν ξερει απο πολιτική.. εκει θα γινει το τριξιμο των οδοντων.. κολασμενη αφορισμενοι φερνεται την κολαση επι της γης το χάος.. και τη λυση.. το 666…χαραγμα..οτι κα να κανετε δεν θα αρνηθουμε Χριστό .. ειμασυε ανταξιοι των προγωνων μας και κατα τη δυναμη μας και την στηριξη ανωθεν.. θα πουμε.. φωναξουμε με ολη τη δυναμη Στομεν Καλως.. οπου επισκιασει η δυναμη σου αρχαγγελε.. φευγει το σκοτος και η δυναμη αυτου.. Μιχαηλ.. σε καλουμε.. παρακαλουμε. να μας προστατεψεις.. εσυ εισαι το παράδειγμα σωτηριας των ανθρώπων.. το τελειο πνευματικο Ων.. που σε κατασταση απολυτης αυτεξουσιας δυναμης.. αφεαυτου.. σταθηκες στο Φως Μετο Φως.. τιοτε δε σου αντιστεκεται αρκει ενα νευμα του Χριστού λογου και θεουμας.των Ελληνων.. αρχαγγελε του ελληνικου εθνους.Δοξα και τιμη σε σενα.. Στομεν καλώς.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*