17:22 - 14/05/2020

Αν δεν δεις αυτο το βιντεο αποδειξη για κρυφα μηνυματα και υπνωση απο τα Μιντια δεν εχεις δει τιποτα!

Διαφημίσεις

Seth Meyers, τηλεπερσονα με τεραστιο κοινο , μπαινει μεσα στα σπιτι πολλων αμερικανων και τους προσφερει την δικη του οπτικη γωνεια της καθημερινοτητας ..!

Λογικο ειναι να ακολουθει στην αφηγηση του μια πολιτικη θεση που του προσαρμοζει το καναλι που εργαζεται , αυτο γινεται παντου σε ολο τον κοσμο και δεν νομιζω να ειναι πια ενδιαφερον για κανεναν που ψαχνει την αληθεια !

Αυτο που δεν ειναι λογικο ειναι οτι αυτη η τηλεπερσονα που του ανοιγουν το σπιτι τους οι Αμερικανοι και κατα επεκταση και την συνειδηση τους ..να περναει υποσυνειδητα μηνυματα στο κοινο του …η να περναει μηνυματα κρυφα για καποιους ανα τον κοσμο χωρις να το γνωριζει το κοινο του …!

Καντε μου μια χαρη να δειτε αυτο το βιντεο ακομα και αν δεν γνωριζετε αγγλικα , αφιερωστε ολη την προσοχη σας στο βιβλιο αριστερα διπλα στο φωτιστικο …διαβαστε τον τιτλο του και συνεχιστε να κοιτατε το βιντεο ..!

Δεν ειμαι σιγουρος αν το ειδες για αυτο θα σε βοηθησω με φωτο ,..!

Με ποιο δικαιωμα ο κυριος αυτος σου μεταβιβαζει κρυφα μηνυματα ; Σε ρωτησε ; Και τι κανουν αυτα στην συνειδηση σου; … Αργοτερα αν αυτες τις ενοιες σου της περασουν μεσα σου με διαφορους τροπους τοτε θα στησουν το ερωτημα που πρεπει να απαντησεις κατω απο πιεση …η στατιστικη λεει οτι θα απαντησεις οτι περασε μεσα σου !

Εκτος απο αυτο , τα μηνυματα αυτα μπορει να πηγαν προς καποιους που νομιζουν οτι ανηκουν σε μια κρυφη Ελιτ και ετσι να ενισχυεται η πιστη τους ..μια πιστη που μπορει να την εχουν δημιουργησει με πλυση εγκεφαλου ..Θυμησου δικες μας ελληνικες ομαδες απο “σωτηρες” με ορκους στον Δια που ειχαν απιστευτο ταλεντο το ασπρο να το δειχνουν μαυρο και το αντιθετο ..!

Για σκεψου μια ομαδα απο φανατικους να βλεπει στην τηλεοραση τα κρυφα μηνυματα και να τους εχουν πεισει πχ ..οτι ειναι τα λευκα καπελα που πολεμανε για αυτους ;…

Ελπιζω να το πιανεις …πραγματικα ελπιζω να ξυπνας γιατι ολα αυτα εχουν να κανουν με το μελλον που θα καλεστεις να συνυπογραψεις ..!

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 05/14/2020 @ 7:27 ΜΜ

    είπαμε λιτοί και δεμένοι κατά του τράμπα.

  2. Το like που πατησα (για διευκρινηση) ειναι που τα εντοπιζει ο Νικολας και μας ανοιγει τα ματια μπας και ξεστραβωθουν καποιοι. Ειναι δηλ. ΜΠΡΑΒΟ για τον Νικο. Με κεφαλαια γραμματα.

  3. to sugkekrimeno nikola exei na kanei me kapoio eidous asteio ws pros to prosopo tou trump
    kati san trolarisma se sxesh me ayta pou leei….

  4. ΝΙΚ Ο ΛΑΟΣ 05/17/2020 @ 4:10 ΠΜ

    Έχει θέματα τ σαΐτ Νίκο. Τα βίντεο δεν ανοίγει αν κάνεις κλικ μια φορά κολλάει κ θέλει ξανά πίσω.

    • Κατοχικά Νέα 05/17/2020 @ 11:34 ΠΜ

      Ολα τα βιντεο ειναι με embed code δηλαδη σερβιρονται απο τους κεντρικος παροχους που υπαχει το βιντεο , αρα αν κολαει το κολανε οι παροχοι , το ιντερνετ κοκ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*