15:45 - 12/05/2020

Νοιωθεις ελευθερος; Νοιωθεις οτι πλησιαζει η κανονικοτητα σου ;

Διαφημίσεις

Ακου , το δευτερο κυμα ερχεται …και αν χρειαστει θα ερθει και τριτο κυμα , αν δεν καταφερουν να σου περασουν τον αναγκαστικο εμβολιασμο , την πληρη παρακολουθηση σου , την εκπαιδευση σε τρομο στην νεα γενεια , δεν θα σταματησουν να σε χτυπουν !

Οταν εσυ αποφασισεις να αντιδρασεις και να διαμαρτυρηθεις θα τους εχεις δωσει το νεο μοχλο να δικαιολογησουν της νεες πραξεις τους , οταν θα αποφασισεις να μιλησεις ανοιχτα θα χρησιμοποιησουν το οπλο των ψευτικων ειδησεων , οταν θα προσπαθησεις να γινεις αυταρκης θα κατανοησεις οτι ηδη υπαρχουν νομοι που στο απαγορευουν , γενικα οταν ΘΑ ξυπνησεις θα ειναι πολυ αργα για ολους μας!

Δεν μπορεις να νικησεις αυτον τον πολιτισμο χρησιμοποιωντας την πλατφορμα τους , τους νομους τους , τους κανονες τους ..σε εχουν ηδη νικησει εκει !

Ο νους σου και η καρδια σου ειναι η λυση σου ΜΟΝΟ! ..Η αλλαγη σου και η αποφαση σου να πραξεις αυτοβουλος και μεμονωμενα πραξεις που υιοθετουν νεα ιδανικα , που αγκαλιαζουν το εμεις και οχι το ΕΓΩ , ειναι η μοναδικη σου πραξη ελευθεριας !

Οταν ο κοσμος θα γονατισει θα κατανοησεις οτι απο την αρχη αυτης της επιθεσης ειχες τα οπλα και τα σχεδια να το αλλαξεις ..! Ο λογος που βρισκεσαι σημερα σε φοβο και με την αισθηση οτι δεν μπορεις να κανεις κατι ειναι απλα η επιλογη σου να μην πραξεις ολα οσα σου δωθηκαν εδω και χρονια !

Ολοι μαζι μπορουμε να δημιουργησουμε ενα υποσυστημα μεσα στο συστημα τους και να διαπραγματευτουμε απο την αρχη την ελευθερια μας …!

Ειναι επιθεση κατα της ανθρωποτητας απο εναν πολιτισμο που ξεπερασε τα ορια ανοχης και κανει τα παντα ωστε να επιβιωσει … Εχεις λοιπον τα στοιχεια που χρειαζεσαι , ανθρωπος κατα μηχανισμου , κανεις δεν σε εμποδιζει να γινεις ομαδα , ομαδες , να δημιουργησεις σθενος μεσα απο την ενωση σου σαν κυττατο που αποφασισε να πολεμησει την ασθενεια μεσα στον οργανισμο !>..

Καποτε το Σχεδιο Αχιλλεας στα εξηγησε ολα , η πληροφορια ιος ειναι εκει για ολους και μπολιασε της συνειδησεις ….μην περιμενεις να γονατισεις για να ανττιληφθεις οτι μπορουσες να νικησεις ! Για οσο ακομα μενει χρονος , δημιουργησε την ομαδα σου , σε αυτον τον πολεμο ειναι ξεκαθαρο οτι η μοναδα θα χασει και αμυνα θα κανει μονο η ΟΜΑΔΑ !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Artemisia Gogou 05/12/2020 @ 4:01 ΜΜ

    Για αυτο υπαρχει και ο Χριστος[τον οποιο σε αυτη την σελιδα δεν τον ανεφερετε καθολου τελευταια..ενω παλια βαζατε και αρθρα Εκκλησιαστικα και Ορθοδοξα[εισαι αθεος Νικολαε??]..βασιζεσται πιο πολυ στην αδυναμη και νικημενη δυναμη του ανθρωπου και οχι στην κραταια και ανικητη δυναμη του Θεου και αυτο ειναι λαθος ]..καθως και η προσευχη σε αυτον ..Αυτος θα νικησει ολες τις δυσκολιες μας [ακομα και οσων μεινουν στην πολη [επιδει δεν εχουν που να πανε αλλου]και αυτος θα ειναι αρωγος στην σωτηρια μας ..αρκει να του το ζητησουμε ..Ισως θα πρεπε να κατευθυνθείτε προς αυτη την κατευθυνση αν θελετε ολοι οι Ορθοδοξοι Ελληνες να σας καταλαβουν τι θελεται να πειτε.Ανθρωπος χωρις τον Θεο ειναι αδυναμος μπροστα σε αυτα που ερχονται..Εστιαστε σε αυτο και αφηστε τα υπολοιπα ..Ο Ανθρωπος με τις θνητες και αδυναμες δυναμεις του δεν μπορει να κανει τιποτα μονος του..αν δεν εχει την βοηθεια και την αρωγη του Κυριου Ημων Ιησου Χριστου ..Και αυτο επιτυγχανετε μονο μεσω της προσευχης,της μετανοιας και της εξομολογησης..απλα πραγματα.και οπλα που ο καθενας μπορει να χρησιμοποιησει ..ακομα και αυτος που αισθανετε αβοηθητος. .

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 05/12/2020 @ 4:48 ΜΜ

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ’ ΑΛΛΟ
    ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ [ΑΚΟΜΑ], ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.

  3. Χρήστος 05/12/2020 @ 8:02 ΜΜ

    Είμαστε πλέον σε πόλεμο ας το καταλάβουμε όλοι μας

  4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 05/20/2020 @ 1:29 ΠΜ

    Εκείνον οπού κατάλαβα μελετώντας Ιστορία, διαλογιζόμενος καί παρατηρώντας μέ σοφία τούς καθημερινούς ανθρώπους παντός είδους καί πολυείδους, είναι πώς άμα π.χ. έναν έθνος τό διαιρέσουν καί δεχθεί νά είναι διαιρεμένον έν γνώσει ή έν αγνοία τού πάει χάθηκε. Άμα έναν έθνος συνειδητώς ή ασυνειδήτως διαιρεθεί σέ πολλές ομάδες μέ κοινόν εχθρόν θά σωθεί καί ενίοτε θά υπερισχύσει. Πάρε παράδειγμα τούς αναρχικούς, άξεστους, θυμώδεις, βιοπαλεσταί τού 1821, ήσαν χίλια κομμάτα, ακόμη καί Κλέπται, Αρματωλοί καί οικοκύρηδες οίτινες έκλεπταν οί Σύνεθνοι Κλέπται διά νά επιβιώσουν. Καί τά κατάφεραν, έχω μία ενοχή διότι τό είπα επειδή παρακολουθούν τίς ιδέες μάς.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*