10:51 - 11/05/2020

ΣΟΚ: ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΝΖΥΜΟ ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΑΣΗ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Διαφημίσεις

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σοκ, όπως, αποδεικνύεται, ένα ένζυμο που ονομάζεται λουσιφεράση καθιστά τον Μπιλ Γκέιτς το εμφυτεύσιμο σύστημα χορήγησης εμβολίων κβαντικής κουκίδας microneedle εμβόλιο.

Ο Μπιλ Γκέιτς δημιουργεί αυτό που αποκαλούμε Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System και χρειάζεται ένα ένζυμο που ονομάζεται λουσιφεράση για να το λειτουργήσει. Καταργήστε τη λέξη «ανθρώπινο»( Human) και θα είναι 666.

Κάθε μέρα για όσους από εμάς πιστεύουμε στη Βίβλο, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι ζούμε σε μια πολύ μοναδική εποχή. Πράγματι, είναι τόσο μοναδικό που μπορούμε να δούμε το βασίλειο του Αντίχριστου και το σύστημα του σημαδιού του θηρίου που συγκεντρώθηκε μπροστά στα μάτια μας. 100%. Οι σοφοί θα καταλάβουν. Έχετε ακούσει ποτέ για τη Λουσιφεράση;

Δαν. 12,9 Και μου απήντησεν· “ελά, Δανιήλ, πάψε να ερωτάς. Οι λόγοι αυτοί είναι κλεισμένοι και σφραγισμένοι, έως ότου έλθη το τέλος του καθωρισμένου καιρού.

Δαν. 12,10 Οι δίκαιοι θα αναδειχθούν, θα λευκανθούν δια των θλίψεων, θα καθαρισθούν ως δια πυρός, θα αγνισθούν πολλοί. Οι παράνομοι όμως θα εκτραπούν εις περισσοτέρας και μεγαλυτέρας ανομίας. Ολοι οι ασεβείς δεν θα εννοήσουν τίποτε, από όσα έχουν προφητευθή. Οι ευσεβείς όμως θα εννοήσουν καλώς τα πάντα.

Αυτή η έκφραση είναι ένας παλιός αγγλικός όρος που σημαίνει κάτι τόσο απίστευτο που είναι δύσκολο να το πιστέψεις. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί στο Ολοκαύτωμα είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού. Όταν ήρθαν στο φως οι ταινίες που συνέβαιναν, ήταν τόσο εκπληκτικό που ήταν δύσκολο να καταλάβουμε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί. Αλλά συνέβη. Και αυτό που συμβαίνει, το αντιχριστιανικό σύστημα, είναι εξίσου δύσκολο να καταλάβουμε, αλλά εδώ είμαστε.

How Bill Gates Monopolized Global Health

Ο Μπιλ Γκέιτς χτίζει αυτό που αποκαλούμε Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System και αποτελείται από πολλά πράγματα. Η εστίαση είναι στον εμβολιασμό COVID-19, τον οποίο θέλει να δώσει σε όλους στη γη. Θα υπάρξουν κβαντικές κουκκίδες, ένα ψηφιακό αναγνωριστικό ID2020 και μια εμφυτεύσιμη συσκευή για την αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων με αριθμό διπλώματος ευρεσιτεχνίας #. 060606. Η ψηφιακή ταυτότητα εκδίδεται με τη μορφή του λεγόμενου διαβατηρίου ασυλίας. Όλα αυτά τα πράγματα και όλα όσα χρηματοδοτούνται από έναν άνδρα, τον Μπιλ Γκέιτς, είναι τουλάχιστον ένας εντυπωσιακός πρόδρομος του παγκόσμιου συστήματος του Χαράγματος του Θηρίου. Τουλάχιστον αυτή είναι μια εκτίμηση που θα οδηγήσει στο λογικό της τέλος. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το πραγματικό σύστημα Mark of the Beast.

Bill Gates Patent 666 We All Knew This Was Coming…

Αλλά σήμερα θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε ένα συστατικό, τα κβαντικά κουκκίδες που χορηγούν τα εμβόλια και ένα πολύ, πολύ μοναδικό βιοχημικό που κάνει τα πάντα να λειτουργούν. Σήμερα σας φέρνουμε το ένζυμο βιοφωταύγειας λουσιφεράση στο εγγύς υπέρυθρο, τη χημική ουσία που καθιστά τον κβαντικό εμβολιασμό αναγνώσιμο για κινητές συσκευές μέσω μιας ειδικής εφαρμογής

Αυτό είναι σωστό, το ένζυμο που ανάβει το σύστημα παράδοσης εμβολιασμού Bill Gates Human Implantable Quantum Dot Microneedle ονομάζεται Luciferase, το οποίο καθιστά το εμβόλιο αναγνώσιμο πολύ μετά την ένεση του θύματος και αυτό που επιτρέπει τον απλό εμβολιασμό να λειτουργεί ως μάρκα. Λουσιφεράση. Θα θέλατε να δείτε τι κάνει η Luciferase; Δείτε.

Το «ΣύστημαHuman Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System “ και αφαιρέστε τη λέξη «ανθρώπινο». Η αριθμητική τιμή αυτής της φράσης είναι 666, δείτε μόνοι σας.

Bill Gates Mark of The Beast Agenda Exposed 2020

YOU CAN’T MAKE IT UP! LUCIFERASE AND THE MARK OF THE BEAST….

Shutdown Gallup, New Mexico @ the Crossroads of 66 & 666 !!!

THE OTHER BILL GATES C-19 AGENDA THAT NO ONE IS TALKING ABOUT…

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Γιωργος 1962 05/11/2020 @ 12:23 ΜΜ

    Οι σατανιασμενοι θελουν σωνει και καλα να μας εμβολιασουν… με σατανιαση!!Συνδιασμος νανοτεχνολογιας ,5G,και μυστικης επικλησης μεσω του 666,που το εχουν εμφυτευσει παντου ,μεσα στο σατανοεμβολιο τους,ετσι για να μας ξεκανουν ,οτι ωρα θελουν αυτοι ,με μια απλη εντολη ..απο δορυφορο!!Ο Πατερ Κλεομενης ,που πολλοι τον θεωρουν τρελλο ,μας τα λεει απο το 2018

  2. Γιωργος 05/11/2020 @ 12:40 ΜΜ

    Ο μπιλ γκειτς ενα μαλακισμενο και μισο.
    Ενα φοβισμενο ανθρωπακι ειναι ενα σκατο.
    Εμεις τον βλεπου δηθεν μεγαλο γιατι το χρημα μας φοβιζει.
    Τιποτα δεν μπορει να κανει αυτο το σκατο και οι ομοιοι του αν εμεις δεν το δεχτουμε.
    Αν κιολας παρουμε τα κομπιουτερακια ξερουν καλα οτι ο κοσμος σε ολες τις χωρες ειναι ετοιμος να τους παρει το κεφαλι.
    Παιζουν την ζωη τους κορωνα γραμματα και πρεπει να ειναι η τελευταια παιξια για αυτους με τα σωστα αποτελεσματα.αν λοιπον θελουμε η ανθρωποτητα να συνεχισει θα πρεπει να παρουμε τα κομπιουτερακια και να καθαρισουμε για παντα τον κοσμο σε καθε χωρα ξεχωριστα.
    Ολο ξερουμε ποια ειναι τα πιονια. Σε καθε χωρα.

  3. Το είχα δει πριν λίγες μέρες αυτό με το ένζυμο luciferase και σκέφτηκα δε μπορεί, πλάκα μας κάνει. Και όμως…! Η απορία μου πλέον είναι η εξής: με τόσα και τόσα που έχουν βγει στη φόρα, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που σκέφτονται να κάνουν αυτό το εμβόλιο;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*