Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:47 - 09/05/2020

Ποιος σε ελέγχει και που θέλει να σε οδηγήσει

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

<< Αυτός που αναζητεί, ας συνεχίσει να αναζητεί ώσπου να εύρει και όταν θα εύρει θα θαμπωθεί, και θαμπωμένος θα βασιλεύσει , και θα βασιλεύσει στο Όλον.>>

Τα ανωτέρω σύμφωνα με παπύρους που βρέθηκαν σε τάφο, στη περιοχή Ναγκ Χαμαντί της Αιγύπτου είναι λόγια του Ιησού Χριστού. Πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι;

Κατά Ιωάννη ευαγγέλιο (5,39): <<Ερευνάτε τας γραφάς, ότι υμείς δοκείτε εν αυταίς ζωήν αιώνιον έχειν∙ και εκείναι εισίν αι μαρτυρούσαι περί εμού.>>

Έχει καμία σχέση με το πίστευε και μη ερεύνα; Φυσικά και όχι. Στην εύλογη απορία, του πως προέκυψε η άποψη «πίστευε και μη ερεύνα» ήταν σε χρήση από τους Ιησουίτες.Οι Ιησουίτες ήταν τάγμα μοναχών της δυτικής παπικής εκκλησίας. Αυτό ερμηνεύτηκε ως κλέψε, ατίμασε, εξαπάτησε, πάτησε πάνω σε πτώματα, αρκεί όλα αυτά να τα κάνεις για καλό σκοπό, οπότε δεν συμβαίνει τίποτε.

Στο σημείο αυτό ας δούμε ένα βίντεο το πώς μας ελέγχουν ,του David Icke.

https://www.youtube.com/watch?v=uL7HjJS_OrM

Σχόλιο 1 : Το ίδιο δεν μας λένε και οι πατέρες της εκκλησίας όμως; με τη νηστεία και τη προσευχή μπορούμε να σωθούμε; Διαφέρει σε κάτι από αυτό που λέει ο David Icke , ότι λειτουργώντας με ζωώδη ένστικτα δίνουμε δίνουμε σε αυτές τις οντότητες να μας ελέγξουν;

Σχόλιο 2 : Στην αρχαία Ελλάδα υπάρχουν αναφορές σε αρχαία κείμενα , αρκεί να ψάξει κάποιος, σε αναφορές σε δαίμονες. Δαιμόνια έλεγαν όλα τα πνεύματα που τους ωθούσαν σε πράξεις είτε καλές, είτε κακές. Υπήρχε επομένως ξεκάθαρη διαφορά ανάμεσα στους ολύμπιους και στα δαιμόνια.

Σχόλιο 3 : Στα κείμενα του Ναγκ Χαμαντί όποιος έχει διαβάσει θα παρατηρήσει ότι υπήρχε πλήθος από παγανιστικές αιρέσεις εκείνη την εποχή, που όλες ήταν μία μίξη της ιστορίας του Χριστού και της αρχαίας Ελλάδας. Εκεί στο τέταρτο αιώνα μετά Χριστού που έγινε η παραχάραξη της ιστορίας (όπως πρόσφατα ονομασία σλάβων σε Μακεδόνες) καταστράφηκαν όλα πλην μιας. Αυτή τη βρίσκουμε στη παλαιά διαθήκη και το γιαχβε. Αυτόν που τόσο πολύ θέλουν να τον κάνουν ίδιο με τον Χριστό. Ξεχνάνε όμως πως ο γιαχβέ είπε ότι θα βοηθήσει τους εβραίους να σκοτώσουν τους εχθρούς τους ενώ ο Χριστός είπε να αγαπάμε και να προσευχόμαστε ακόμα και για τους εχθρούς μας. Δεν γίνεται να είναι το ίδιο πρόσωπο και όποιος το πιστεύει καλό είναι να ψαχτεί γιατί όσο μένει στην επιφάνεια χάνει την ουσία.

Σχόλιο 4 : Οι δαίμονες λοιπόν δεν έχουν ικανότητα να δημιουργήσουν. Για παρατηρήστε το κόσμο γύρο σας. Τι βλέπετε; Ένα κόσμο μέσα στο χάος και τη καταστροφή. Πόλεμοι, μολύνσεις , αρρώστιες, όλα τα όντα που κατοικούν στο πλανήτη είναι καταδικασμένα να πεθάνουν.  Δεν υπάρχει δημιουργία στο κόσμο παρά μόνο καταστροφή, μέσω της οποίας διαστρεβλώνοντας τη πραγματικότητα τη παρουσιάζουν ως δημιουργία.

Σχόλιο 5 : Διαστρεβλώνουν τη πραγματικότητα. Σκέψου κάθε φορά που νομίζεις ότι σε γουστάρει η γυναίκα του φίλου σου , ότι εσύ είσαι ο σωστός και ο απέναντι κάτι σου έκανε , ότι ο συγγενής σε εξαπάτησε είναι όλα δικοί σου λογισμοί ή έχουν φυτευτεί μέσα σου επειδή τους έδωσες εσύ την εξουσία μέσω του τρόπου ζωής σου. Η μεγαλύτερη διαστρέβλωση είναι ότι ενδεχομένως σε έπεισαν ότι ο γιαχβε και ο Χριστός είναι το ίδιο.

Σχόλιο 6 : Φτάσαμε στον σατανισμό. Μέσω της διαστρέβλωσης ποιανού; Του μεγαλύτερου τους εχθρού του Χριστού. Πως το βλέπουμε με τη μανία τους για τους ανάποδους σταυρούς. Αν δεν ήταν θεός και αν δεν ήταν ο εχθρός τους για πιο λόγο έχουν μανία με το να δείχνουν ανάποδους σταυρούς; Δεν δείχνουν ανάποδα σύμβολα άλλων θρησκειών. Δεν έχουμε δει ούτε το βούδα , ούτε το μωάμεθ , ούτε κανένα φαραό αλλά ούτε και κανένα δία ανάποδα. Μόνο το σταυρό.

Στο σημείο αυτό ας δούμε ένα άλλο βίντεο που αυτές οι οντότητες μας ελέγχουν μέσω του σατανισμού.

Βλέπουμε λοιπόν ότι χρησιμοποιούν ανθρώπους που έχουν νικηθεί ολοκληρωτικά μέσα στο ματριξ. Δηλώνοντας υποταγή στον αρχηγό αυτών των οντοτήτων παίρνουν καίρια πόστα (τράπεζες , κοινοβούλια , εταιρίες παραγωγής εμβολίων , εταιρείες ανάπτυξης τεχνολογίας κλπ) και έτσι με αυτό το τρόπο σε ελέγχουν μέσα στο μάτριξ. Ελέγχουν τι θα καταναλώσεις , που θα πας, ποια ενδιαφέροντα θα έχεις , ποιες αντιλήψεις θα αναπτύξεις. Ελέγχουν την πληροφορία , την εξουσία και το σημαντικότερο από  όλα είναι ότι αυτά τα κάνουν έξω από το ματριξ.

Το ότι τα κάνουν έξω από τις διαστάσεις που εμείς ξέρουμε τους δίνει το πλεονέκτημα του χρόνου. Να φτιάξουν μία κατάσταση όπως θέλουν. Έχουν όλα τα όπλα και δυστυχώς και όλα τα πιόνια.

Σε έχουν πείσει ότι γίνεται μία μάχη μεταξύ καλού και κακού. Καμία μάχη δεν γίνεται. Το κακό δεν μπορεί να φτάσει το καλό και να το βλάψει. Το κακό ζει εκτός του καλού. Σε έχουν πείσει ότι γίνεται μια μάχη λες και το κακό έχει ελπίδα να νικήσει. Το κακό έχει ελπίδα να νικήσει μόνο όταν εσύ πάρεις μέρος σε αυτόν τον πόλεμο.

Ο εχθρός είναι ο ίδιος απλά φοράει προβιά ανάλογα με τη περίσταση. Για τους ισλαμιστές εχθρός είναι οι αλλόθρησκοι , για τον απλό κόσμο εχθρός είναι η νέα τάξη πραγμάτων, για τον μεροκαματιάρη είναι οι τραπεζίτες , για τους ολυμπιακούς ενδεχομένως οι παοκτζήδες , για τους παοκτζήδες οι ολυμπιακοί, για τους αριστερούς οι δεξιοί ,για τους δεξιούς οι αριστεροί και πάει λέγοντας. Όλοι οι εχθροί είναι το ίδιο πρόσωπο που κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο. Ο μόνος τρόπος να χάσεις είναι να πάρεις μέρος σε ένα στημένο πόλεμο που ελεγχουν αυτές οι οντότητες που εσύ αγνοείς.

Αυτές οι δαιμονικές οντότητες από την αρχαιότητα μέχρι τώρα δίδαξαν για υπερηφάνεια, τιμή, δόξα που πάνω σε αυτές έγινες μεγάλες θηριωδίες.  Σκότωσε για τη τιμή σου, κάνε τα πάντα για τη δόξα, να είσαι υπερήφανος σε βαθμό αλαζονείας. Όλα αυτά είναι οι λόγοι που σε κάνουν δέσμιο αυτού του σκοτεινού και άδικου κόσμου.

Που θέλουν να μας οδηγήσουν λοιπόν; Μα είναι ξεκάθαρο, μη βλέποντας την αλήθεια να αρνηθούμε την ύπαρξη του θεού και ακόμα και αν πιστέψουμε στην ύπαρξή του, να πιστέψουμε σε λάθος θεούς. Ήδη μας έχουν καθημερινά μέσω της τέχνης προγραμματισμένους για αυτό. Στην αθώα τέχνη είτε μιλάμε για μουσική , είτε για ποίηση, είτε για κινηματογράφο , είτε για οτιδήποτε ακούμε συνεχεία ένα δεν υπάρχει θεός , που είναι ο θεός , γιατί το επέτρεψε αυτό ο θεός κλπ. Ταυτόχρονα παντού βλέπουμε πεντάλφες , μαγείες και όλα αυτά που αυτοί προωθούν μέσω του σατανισμού και τα παρουσιάζουν ως δύναμη. Πουθενά όμως δεν είδαμε αυτή η δύναμη να κάνει κάτι διαφορετικό από καταστροφές. Όπως είπαμε πιο πάνω δεν μπορούν να δημιουργήσουν τίποτα. Μόνο να καταστρέψουν.

Κλείνω επίσης με λόγια του Ιησού Χριστού μέσα από τα κείμενα των Ναγκ Χαμαντί.

<<Εκείνος που γνωρίζει τον κόσμο ανακαλύπτει ένα κουφάρι. Και εκείνον που ανακαλύπτει ένα κουφάρι ο κόσμος δεν μπορεί να τον χωρέσει πια.>>



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*