09:01 - 09/05/2020

Κυριάκο, δες σε ποια ψηφία (αόρατο εχθρό) μας βάλατε να στέλνουμε sms…!

Διαφημίσεις

Σιγουρα μια τέτοια αποκάλυψη θέλει εισαγωγή.

Αλλά το τέλος σημερα ειναι πιο εντυπωσιακο απο την αρχη.

Οπότε πάμε κατευθείαν στο ψητο και πίσω στο κοντινό παρελθόν και να θυμηθούμε τι είχαμε πει στο αρθρο……………..

Αυτός Είναι Ο Κωδικός (Covid)-19

Και εντοπίστηκε τοτε ότι ο covid-19, είχε και έχει αναρίθμητες επιπτώσεις που θα μας οδηγήσουν σε μια νέα εποχή διακυβέρνησης αλλά και θρησκευτικής λατρείας.

Αποκαλύφθηκε ότι είχε άμεση σχέση με την πλοκή και το μήνυμα που πέρναγε στους θεατές μια πολύ διάσημη ταινία του 2006 που έσπασε τα κινηματογραφικά ταμεία της εποχης, την ταινία Da Vinci Code.

Είδαμε στο άρθρο μάλιστα να συμπορεύονται η πλοκή της ταινίας με τις επιπτώσεις του ιού(agent) της Γουχαν. Το αναλύσαμε στο βαθμό του επιτρεπτού. Και έπειτα το είδαμε. Το ζήσαμε. Το ζούμε και θα ζήσουμε μια ολόκληρη αλλαγή εποχής με το πρόσχημα του ιού.

Έκλεισαν τις εκκλησίες μας και το Άγιο Φως δεν ήρθε στα σπίτια μας, ακόμη δεν έχει έρθει και παραλίγο εκεί στην Κρήτη να μείνουν όχι μέσα στο σπίτι αλλά κάτω από το σπίτι, όπως είχαμε πει.

Αυτό το άρθρο λοιπόν ήταν κάτι παραπάνω από πληροφορία, η σύνδεση με την ταινία, με τα μηνύματα που πέρναγε η ταινία ήταν λάθος; Ήταν ψέματα;

Πάμε στην Εβραϊκή Gematria. Είναι μια μέθοδος αρίθμησης των 22 εβραϊκών γραμμάτων.

Δηλαδή είναι μια ψηφιοποιηση της γλώσσας. Ή κωδικοποίηση αυτής. Ο λόγος γίνεται ψηφιακός. Έχει σχέση με την Καμπάλα και όσα «όμορφα» αυτή πρεσβεύει η….λατρεία της νέας εποχής…!

Ε Βενιαμίν….;;;; αυτή δεν είναι η….new age λατρεία; Η απόκρυφη Καμπάλα που βρίσκεται πίσω από έννοιες και λέξεις που χανουν την αξια τους οταν τις χρησιμοποιουν τα επισημα χειλη, λέξεις όπως ΑΓΑΠΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, κλπ. άλλα λέτε αλλα εννοειτε και αλλα κάνετε..!

Βρίσκεται πίσω από διάφορες τεχνικές αυτογνωσίας, αυτό θεραπείας και επαφής με το ανώτερο Εγώ που πρεσβεύουν οι ανατολικές θρησκείες και η συγχρονη θεολογια/φιλοσοφια των ημερων μας.

Μια λέξη λοιπόν ή μια πρόταση είναι δυνατόν να περιέχει απόκρυφες ιδέες και έννοιες.

Ή μπορει να ξέρουν από πριν τι έννοια, μήνυμα ή ιδέα είναι πιο κατάλληλη για να περάσει ψηφιοποιημένα στη συνείδηση του κόσμου. Και να συνδέσουν την συνείδηση του κόσμου όχι με την λέξη ή την πρόταση, αλλά με την απόκρυφη έννοια ή μήνυμα που υπάρχει κρυμμένη μέσα στην λέξη.

Δηλαδή με τα ψηφιά…δηλαδή με αριθμούς. Να συνδεθεί η συνειδηση μας με αριθμούς ή με αριθμό.
Με τον αριθμό τους και όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Είναι αυτός που βρίσκεται σε όλα τα προϊόντα του κόσμου μέσω του γραμμωτού κώδικα. Από την μια λοιπόν έχουμε τον bar code και από την άλλη τον Da Vinci code. Και κάποιος που έχει πιάσει την ολη κατάσταση και διαβάζοντας τα άρθρα θα δει να υπάρχει συσχέτιση των… κωδικών.

Ας πάμε λοιπόν Βενιαμίν στην Gematria και ας πατήσουμε την λέξη covid και ας δούμε τα αποτελέσματα με τα οποία ισούται το άθροισμα της λέξης.

Η λέξη του ιου Covid έχει άθροισμα 766. Οχι 666..766

Και πάμε να δούμε τα αποτελέσματα-λέξεις που ισούται

Βλέπουμε να υπάρχει συσχέτιση μεταξύ Covid και να Davinci στην εβραική μέτρηση. Επαναλαμβάνω στην εβραική μέτρηση.

To code (κώδικας) είναι ο κοινός παρονομαστής και για τα δύο.

Βενιαμίν, ήρεμα σε ρωτάω, μηπως ξέρεις κάτι για όλο αυτό;

Κανεις στον πλανήτη δεν ήξερε για αυτο πριν απο αυτο..;;;

Τα αφεντικά σου, αυτά τα άρρωστα μυαλά που δεν θα δούμε ποτέ στις θεωρίες συνομωσίας ή στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και τα επίσημα γκαλά στις ειδήσεις των 8 , που θέλουν για πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ….μηπως αυτά τα μυαλά βρίσκονται πίσω από την σπορά του ιού στα κράτη;

Πως γίνεται να γνωρίζουμε άλλωστε μερικοί από πέρυσι τις προθέσεις σας αν ήταν κάτι να ξεφύγει απλα και κατά τύχη από ένα εργαστήριο;

Να συνυπολογίσεις ότι ο… υπολογισμός σε εβραϊκή μέτρηση σε μια εποχή που η πρωτεύουσα του Ισραήλ για την Αμερική (ίσως και την Σαουδική Αραβία, αυτοκράτορα Σαλμάν ξέρετε κάτι…μηπως ετοιμάζετε κάτι το προσεχές διάστημα στο όνομα της νέας πρωτεύουσας του Ισραήλ;;;;;) είναι η Ιερουσαλήμ και η Καμπάλα, δηλαδή η θρησκεία της Νέας ψηφιακής εποχής που ήδη μπήκαμε…τοτε έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Ο covid-19 ήταν ο αόρατος πράκτορας που πέρασε στο συνορα και μπήκε στα κράτη υπό την ανοχή των παγκοσμίων οργανισμών, αρμοδίων υπηρεσιών που δεν έκαναν καλά την δουλειά τους, ανθρώπων που ήταν εκεί για να βεβαιωθούν ότι κάποιοι δεν θα κάνουν καλά την δουλεία τους. Το γιατί επρεπε να περάσει τα συνορα, αυτό έχει αρχίσει και αχνοφαίνεται, και ο επιπτώσεις θα μας οδηγήσουν στην εποχή τους. Η εποχή τους είναι οι λύσεις που θα δοθούν σε προκλήσεις όπως αυτες μιας ασθένειας. Ή πάνω από μίας.

#Δεν_είναι_ένας_ο_ιος #δεν_είναι_ένα_το_μέρος.

Και κάποιοι που έχετε πιάσει το πνεύμα, που βλέπετε εκεί έξω αυτό που τώρα διαβάζετε νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα;

Και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που εντοπίστηκε και κάτι αλλο.

Κυριάκο αναρωτιεμαι αν ποτε δεις που μας έβαλες να στέλνουμε μηνύματα και να ζητάμε άδεια μετακίνησης.
Αλλα ξέχασα, δεν εχεις σχέση εσυ με την επταετια, με το 7.

Το 3 μενεις οπως ειναι.

Μετα 5+7=12=1+2=3
Το 0 +0 =0
Και το 9+4=13

Το ονομα του covid σχηματιζει το νουμερο που εμεις οι Ελληνες στελναμε sms.

Ο covid είχε κάτι από Ελλάδα…Μπορεί να μην είχαμε ανθρώπινες απώλειες αλλά είχαμε πνευματικές και ψυχικές. Αυτο θα φανει στη συνεχεια. Άλλωστε στις επιθυμητές επιπτώσεις της Πανδημίας δεν ήταν οι ανθρωπινες απώλειες, όπως φαίνεται τώρα δεν ήταν ψηλά στη λίστα. Άλλες ήταν οι προτεραιότητες..!

Και είδες τι έκαναν.! Όλοι είδαμε τι έκαναν, πιστοί και άθεοι, όλοι είδαμε τι έκαναν. Όλοι είδαμε τις πρωτόγνωρες αυτές εικόνες. Όλοι είδαμε με πρόσχημα τον ιό να προσπαθούν να σατιρίσουν και να αποδημήσουν τα μυστήρια της εκκλησίας. Όλοι είδαμε να εξισορροπούν την Ορθοδοξία με τις υπόλοιπες θρησκείες, ώστε στο μέλλον και μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής όλες οι θρησκείες θα είναι το ίδιο ανεπαρκείς, αυτό περνάει και δουλεύεται από τώρα στη συνείδηση του κόσμου, ώστε ο κόσμος αργότερα να αποδεχτεί το νέο οικουμενικό μοντέλο λατρείας.

Για τον covid είπαμε, για το 19 είπαμε πριν μερικές ημέρες.

Ήταν συμβολικα το Ορθόδοξο Πάσχα(και μετρανε πολυ οι προθέσεις μεσα απο τους συμβολισμους).. αυτό ήταν ο μεγάλος στόχος, γιατί στέκει μεγάλο εμπόδιο στη νέα εποχή.

Τα μυστήρια της εκκλησίας, που κάποιοι σατιρίζουν, στέκουν μεγάλο εμπόδιο στο να αλλοιώσουν την συνείδηση αλλά κυρίως το ελληνικό DNA. Εδώ θα κρυφτεί μια γιγάντια αποκάλυψη αλλά μέχρι εκεί, θα μείνει κάπως κρυμμένη.

Το εμβόλιο λοιπόν που ετοιμάζουν,λενε, θα κουμπώσει στο ανθρώπινο DNA και αν όντως υπήρχε προγραμματισμός πριν τον ιό… για τον ιο, ίσως να υπάρχει προγραμματισμός να παρέμβουν στις πληροφορίες και εντολές του σώματος μας και να τις αλλάξουν. Μην σε παραξενεύει αυτο.. στο DNA μας βρίσκονται εντολές και πληροφορίες ζωής που κρίνουν την προσωπικότητα μας, τα θελω μας και τις αποφάσεις μας. Ήδη ελέγχουν τις πληροφορίες που διακινούνται ωστε να φτάσουν σε εμας αλλοιώμενες.

Προσοχή στο τι θα πιστέψουμε. Δεν συμμερίζομαι τα αντιεμβολιαστικά κινήματα. Ούτε το κυνήγι κατά του Μπιλ Γκέιτς, είναι ύποπτο και μην ξεχνάνε ότι κρύβονται ακόμη και στην αφύπνισή μας. Δεν θα διστάσουν να κάψουν τα πιόνια τους αν χρειαστεί να μας πείσουν ότι εργάζονται για το καλό μας.

Προσοχή στις πληροφορίες που λαμβάνουμε, μερικές είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές, μπορεί να μας βάζουν να κοιτάμε το εμβόλιο σαν σφράγισμα και το σφράγισμα να είναι άλλο..! Δεν ειναι όλα τα εμβόλια κατα του ανθρωπου. Θελει διακριση…!

Θέλει πολύ διάκριση κάθε υπόθεση, σε ότι μας δείχνουν, διάκριση και χρόνος να δούμε τις λύσεις στο πρόβλημα που δημιουργούν.

Κλείνω με το εξής, και με αφορμή το SMS που δήλωνε στην ουσία την υποταγή μας στον αριθμό τους, και όσες απόκρυφες έννοιες κρύβονταν μέσα σε αυτόν και που θα μας εκβιασουν ξανά με παρόμοιους τρόπους στο μέλλον ώστε να υποκύψουμε σε έναν άλλον αριθμό, και εκεί δεν έχει αστεία, φαντάσου τι κυνήγι τότε θα υπάρχει για όλους όσους δεν υπακούσουν, αν τώρα δεν δίστασαν να κυνηγήσουν ιερείς. Και το μεγάλο κυνήγι, δυστυχώς και όπως είπαμε κάποτε θα έρθει όχι από το σύστημα εξουσίας ή τις δυνάμεις ασφαλείας, δυστυχώς θα έρθει από τους συνάνθρωπους μας της εποχής εκείνης.

Μια εποχή που όπως μας είπαν οι Άγιοι μας δεν θα προλάβουμε να φτάσουμε, έτσι δεν είναι Σαουδάραβα Βασιλιά μου Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ (ονομα ειναι αυτο άλλαξε το)

Γιατί ασχολούμαι μαζί σου σήμερα…;;;έτσι απλα είδα αυτήν την είδηση με τα Πατριοτ και νομίζω ότι μας κοροϊδεύετε…και ότι κάτι άλλο μαγειρευετε με τους φίλους σας τους Αμερικάνους αλλά τι σημασία έχει τι νομίζω εγώ ή μερικοί από εμάς…!

Σκέφτομαι το επόμενο θέμα μας, αν γίνεται αν μπορέσουμε αν αν αν.. να είναι κάτι που και αυτό για πρώτη φορά(από όσο γνωρίζω δηλαδή) θα παίξει Ελλάδα.

Θα το πω με μια ερώτηση:

Είσαι σίγουρος για το τι είναι η φλόγα των Ολυμπιακών αγώνων;

Εννοώ ότι….πόσο βέβαιοι ήμαστε ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες, αυτή η τεράστια βιομηχανία, είναι για το καλό μας. Ότι η τελετή αφής της φλόγας στην Αρχαία Ολυμπια είναι… αθώα;

Με βάση τα στοιχεία που εχω, θα σου πω ότι αυτά τα άρρωστα μυαλά κρύβονται από πίσω…….. ε Γιάννα;

Όπως κρύβονται και πίσω από την επιτροπή για την Ελληνική Επανάσταση για τον εορτασμό των 200 ετών..!

Rick

minitrue.gr

corfiatiko



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 05/09/2020 @ 10:04 ΠΜ

    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΔΩ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,
    2020 ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΔΙΑΙΡΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟΥ 666, ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    3.033033033… ΑΤΕΛΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗ
    ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ 3 ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΚΑΔΙΚΑ .033
    ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ
    13033 ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ[!!!]…. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

  2. κοκκινιστό με ρύζι 05/09/2020 @ 10:46 ΠΜ

    Μεγαλύτερη συσχέτιση από τη Κορωνίς-Coronis δεν υπάρχει.

  3. διερεστε το ετος 2000 που ειμαστε δια 666 3μας κανει 3,033 αν βαλουμε μπροστα το 1 γινεται 13033 ο πενταψηφιος που στελναμε μηνυμα.

  4. κοιταξτε στη φωτο μουτρα!…σε ολα τα διαγγελματα προς τον Ελληνικο λαο αν προσεξατε,οτι λεει το διαβαζει απο καποια οθονη μπροστα απο την καμερα.
    που σημαινει οτι αλλος του τα εγραψε..αυτος το μονο που εκανε ηταν να προσπαθει με την γλωσσα του σωματος να μας επηρεασει ψυχολογικα και να συγκινηθουμε…μας ελεγε και…συμπολιτες μου..!!…αντε χασου νεοταξιτη που μας θεωρεις και συμπολιτες σου…κι εσυ και ο καθενας που κυβερναει…σε αλλη ταξη εισαι ταγμενος…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*