22:12 - 08/05/2020

Henry Kissinger & Bill Gates Call For Mass Vaccination & Global Governance

Διαφημίσεις

Henry Kissinger & Bill Gates Call For Mass Vaccination & Global Governance – Welcome to COVID-1984 and the official rollout of the New World Order…

https://www.youtube.com/watch?v=c4Aps2NPe54&feature=emb_title

” We are in the middle of the worst global health pandemic of our lives according to the Media, the Government and the United Nations. We are witnessing an unprecedented global lockdown in response to the Coronavirus outbreak known as COVID19.

The global population living in western countries have been taught for more than a generation to live

in a constant state of fear ever since 9/11. We have been encouraged to sacrifice our liberty for a false sense of security, being conditioned more and more each day to rely on the state for protection and now many of us find ourselves relying on the state to pay our bills.

Despite the government’s budget and deficit continuing to grow exponentially everyday… Some are beginning to see that there may be more to the official story than what we are led to believe. The very few may have seen this coming and are waiting for the next phase of what very well could be another step closer to global governance. The very men and women, the exact same individuals and government agencies, in addition to global institutions who stand to benefit the most, are the ones calling the shots…

Welcome to COVID-1984 and the official rollout of the New World Order…”

Henry Kissinger:

Ο Henry Kissinger προβλέπει μια μακρά κρίση και μια ανατροπή της παγκόσμιας τάξης μετά το τέλος της πανδημίας. Καλεί σε μια συνεργασία παγκόσμια.. δηλ. συγκεκαλυμμένα σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση ίσως;Ο Henry Kissinger σ΄άρθρο του στην Wall Street Journal λέει ότι το πολιτικό και οικονομικό χάος που προκλήθηκε από την πανδημία του coronavirus θα διαρκέσει για γενιές.

Οριοθετεί το χρονοδιάγραμμα της κρίσης γενιές ολόκληρες θα πληρώσουν….Ο 96χρονος Αμερικανός διπλωμάτης υπογραμμίζει την «σουρεαλιστική ατμόσφαιρα της πανδημίας του Covid-19» που δίνει σύμφωνα με αυτόν ένα «συναίσθημα άμεσου κινδύνου».«Σήμερα σε μια χώρα διαιρεμένη μια αποτελεσματική και διορατική κυβέρνηση είναι απαραίτητη για την υπέρβαση των εμποδίων μιας κλίμακας και εμβέλειας άνευ προηγουμένου. Η συντήρηση της εμπιστοσύνης του κοινού είναι κρίσιμη για την κοινωνική ανάπτυξη»,αναφέρει. Προειδοποιεί ότι για την υλοποίηση του σχεδίου οι λαοί πρέπει με άλλα λόγια να είναι πειθήνια όργανα απόλυτα χειραγωγημένα που θα έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στις κοσμοσωτήριες εξουσίεςΠροσθέτει ότι το επείγον εδρεύει στο λανσάρισμα μιας μετάβασης προς μια παγκόσμια τάξη «post-coronavirus», γιατί ο «ο κόσμος δεν θα είναι ξανά ποτέ ίδιος μετά». «Όταν η πανδημία του Covid-19 θα τελειώσει οι θεσμοί πολυάριθμων χωρών θ΄αποδειχθούν αποτυχημένα», τονίζει ο Kissinger.Καμιά χώρα σύμφωνα με τον ίδιο δεν μπορεί να νικήσει τον ιό με μια προσπάθεια αμιγώς εθνική: «Ένα όραμα και ένα πρόγραμμα παγκόσμιας συνεργασίας» είναι απαραίτητα.

«Η ιστορική πρόκληση για τους ηγέτες είναι η διαχείριση της κρίσης οικοδομώντας το μέλλον.( σσ.αυτή η παγκόσμια αρχιτεκτονική) Μια αποτυχία θα μπορούσε να πυρακτώσει τον κόσμο», καταλήγει ο Henry Kissinger.Πρέπει να «αγωνιστούμε για να θεραπεύσουμε τις πληγές της παγκόσμιας οικονομίας», είπε ο KISSINGER. Ωστόσο, το black out της παγκόσμιας οικονομίας αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο προβλέψιμο αλλά και ηθελημένο σταμάτησαν όλα με διαταγή εξ άνωθεν και πλαίσιο τον ιό.Ο  Kissingerλέει: «Οι δημοκρατίες του κόσμου πρέπει να υπερασπιστούν και να διατηρήσουν τις διαφωτιστικές τους αξίες … και να προστατεύσουν τις αρχές μιας φιλελεύθερης παγκόσμιας τάξης».Η έννοια του δεν είναι η επιβίωση των πληθυσμών αλλά η διατήρηση ενός θνησιγενούς και χρεοκοπημένου πολιτικοοικονομικού συστήματος πάση θυσία ενώ την ίδια στιγμή 6,6 εκατομμύρια εργαζόμενοι έγιναν νεο-άνεργοι από την αρχή της κρίσης μόνο στις ΗΠΑ.“Ο ιδρυτικός μύθος των σύγχρονων κρατών,” λέει ο  Kissinger, “είναι μια πόλη που περιβάλλεται από τοίχους  αρκετά ισχυρή ώστε να προστατεύει τους ανθρώπους από έναν εξωτερικό εχθρό.  Αυτή η πανδημία έχει δημιουργήσει  την αναβίωση αυτής της περιφραγμένης πόλης σε μια εποχή στην οποία η ευημερία εξαρτάται από το παγκόσμιο εμπόριο και την κίνηση των ανθρώπων ». Ο  Kissinger καλεί στην αναβίωση της έννοιας μιας πόλης που περικλείεται από τοίχους ενός αναχρονιστικού, “μύθου” αλλά τελικά αυτή η περίκλειστη πόλη κράτος είναι το global village;Aυτή η παγκόσμια καστροπολιτεία που οραματίζεται ο  Kissinger θα έχει ψηφιακή περίφραξη δίκην ηλεκτροφόρων καλωδίων στα συρματοπλέγματα……Αυτή η καστροπολιτεία του  Kissinger θα είναι ένας καφκικός Πύργος το βασίλειο της ηλεκτρονικής γραφειοκρατείας. Η Ιδανική καστροΠολιτεία του  Kissinger θα είναι ο Πύργος του Marquis de Sade για τους πολίτες..που ήδη βιώνουν τις πρώτες πρωτόγνωρες εμπειρίες..

dimpenews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Artemisia Gogou 05/08/2020 @ 10:36 ΜΜ

    Αυτο θα πρεπει να το δουν οσοι[ιδιως αυτα τα τρολακια που ποσταρουν ολοκληρα κειμενα στο FB και αλλου απο πληρωμενους κυβερνητικους γιατρους[κρυπτο κομπογιαννίτες] που σου λενε οτι ο ”κορονοιος” κολλαει ακομα και με τις κλανιες σου ] πιστευουν οτι ο ”κορονοιος”ειναι αληθινος και οτι το lockdown δεν παραβιαζει τα δημοκρατικα δικαιωματα του καθενος και αποκαλουν ”συνομοσιολογο ”οποιονδηποτε δεν γουσταρουν..Αυτοι ειναι η αιτια που ατομα σαν τον Bill Gates kai ton Henri Kissinger ζουν ακομα και πουλανε την εμβολιαστικη προπαγανδα τους σε αφελεις και προσπαθουν να μας κανουν ψυχολογικο πολεμο για να δεχτουμε οτιδηποτε σερβιρουν στον λαουτζικο ..Βγαλε αυτους απο την μεση[καιρος να παλουκωσουμε μερικους..λολ] ..και τυπακια σαν τον Βασιλακη και τον Χενρι δεν θα επιβιωσουν σε αυτον κοσμο για πολυ ..Θα ειναι σαν το ψαρι εξω απο το νερο χωρις οξυγονο .

  2. “We are in the middle of the worst global health pandemic ….. or a global paranoia”….

    Κάνα γνωμικο του λαου μας ρε παιδια να αρμόζει στην περίπτωση των τρελών .

  3. Γιωργος 05/08/2020 @ 11:32 ΜΜ

    Καλα συντομα τσογλανοσατανιστοσιωνιστες θα παρετε τον πουλο απο παντου.
    Ο κοσμος σημερα σας πηρε χαμπαρι και εχετε τελειωσει.
    Τα εμβολια βαλτε τα εκει που ξερετε οταν δινετε βαθμους στους μασονους και τους περνατε ενα χερακι σαβουρες.

  4. Θα ηθελα να ζουσα προ 300 ετων να τσακιζα ορισμενα λαρυγκια να χαρω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*