23:21 - 07/05/2020

Ειναι στο χερι μας να νικησουμε την συνηθεια που τους εξυπηρετει ..

Διαφημίσεις

Οταν πατησετε πανω στο ανθρωπακι που ειναι ο λογαριασμος σας εμφανιζετε ενα πεδιο με διαφορες τοποθεσιες μεσα στο κατοχικα , μια απο αυτες ειναι η δραστηριοτητα https://katohika.gr/drastiriotita/ εκει ειναι ο γενικος τοιχος ανακοινωσεων απο ολους μας !

Μπορειτε να μοιραζετε ενδιαφεροντα λινκ ωστε ολοι μας να ενημερωνομαστε , με πιο απλα λογια …εδω ειναι διαφορετικη η διαδικασια …μην φοβαστε δεν σας λεω να γραψετε αρθρα … οποιος θελει γραφει και τα βγαζει μπροστα στην κεντρικη του Κατοχικα νεα ..αλλα οποιος θελει μπορει και να γραψει στον τοιχο που θα τον βλεπουν μονο το εγγεγραμενα μελη , να αφησει ενα λινκ , να αφησει ενα σχολιο , να κανει φιλους ..οτι κανατε ρε παιδια στο φατσοβιβλιο ..!

Οσο πιο γρηογορα γεμισουμε με ζωη τα παντα τοσο πιο γρηογορα θα επηρεασουμε τους συναθρωπους μας να επιλεξουν το αληθινο απο την μουφα , το ελευθεροα απο το καθεστως κοκ κοκ κοκ….!

Μπορειτε αν θελετε να δημιουργησετε δικη σας σελιδα , ακομα και ενα μαγαζι να εχετε η μια επιχειρηση …κανεις δεν σας περιοριζει στο να κανετε εδω την παρουσια σας, κανεις δεν σας εμποδιζει να κανετε οσους φιλους θελετε , κανεις δεν σας εμποδιζει να μοιραζετε το λινκ της σελιδας σας κοκ κοκ κοκ…οτι κανατε στο φατσοβιβλιο ρε παιδια ..!

Μονο που εδω το κανουν Ελληνες για τους Ελληνες και κανενας αλλος απο πισω , μονο που εδω η δυναμη που αυξανει θα εχει οραματικους σκοπους , μονο που εδω θα γινει η μαχη για την Ελευθερια του λογου που συντομα θα σας ζητησουν να σας την παρουν ..!

Ξανα λοιπον..ειναι θεμα επιλογης , συνειδησης , αφυπνισης και πραξης …!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Η σκεψη σου πολυ σωστη και μακαρι να πιασει.

  2. Λεωνίδας 05/08/2020 @ 12:09 ΠΜ

    Σας διαβάζω χρόνια
    Από τότε που άλλαξε το σάιτ προσπαθώ να κάνω λογαριασμό και δεν με αφηνει με τίποτα
    Δώστε καμία βοήθεια

    • Κατοχικά Νέα 05/08/2020 @ 12:19 ΠΜ

      Οταν βαζετε το νικναμε σας να μην εχει κενο..δηλαδη μην βαζετε δυο ονοματα , οταν δημιουργειτε το συνθηματικο βαλτε μεσα τουλαχιστον ενα κεφαλαιο γραμμα και ενα συμβολο .. μεχρι να σας δειξει την ενδειξη δυνατο –συνθηματικο .. πατηστε εγγραφη χωρις να κανετε κατι αλλο οπως πχ να γραψετε μικρο βιγραφικο δενχρειαζεται μπορειτε να τα κανετε ολα αυτα απο μεσα ..

      • Λεωνίδας 05/08/2020 @ 1:24 ΜΜ

        εβαλα απο δω εβαλα απο εκει τιποτα
        δεν μπορω να το κανω
        το μονο που δεν εκανα ειναι να βαλω τον κωδικο που μου βγαζει το γκουγκλ αλλα αυτο δεν το κανω ποτε
        ευχαριστω για την βοηθεια
        συνεχισε να μας φωτίζεις οπως εσυ ξερεις

        • Κατοχικά Νέα 05/08/2020 @ 2:22 ΜΜ

          Ενα ονομα χωρις κενο στο νικναμε , ενα τουλαχιστον κεφαλαιο γραμμα στο συνθηματικο και ενα συμβολο μεχρι να δειξει την ενδειξη “δυνατο” και πατας εγγραφη , αν δεν σου κανει εγγραφη σημαινει οτι ειχες γραφθει ξανα παλια και εχει μεσα το εμαιλ σου…τοτε ζητα να σου θυμισει τον κωδικο σου !

  3. Πολυ καλη ιδεα με την ελληνικη κοινότητα. ευχομαι τα καλυτερα!
    Η δομη του σαιτ ειναι λιγο χαοτικη αλλα φανταζομαι θα το συνηθησω 🙂
    Αν μπορεις σε θερμοπαρακαλω στα θεματα αν μπορεις , όταν μπορείς , βαλε ξανα ημερομηνια, το χ μέρες πριν, δεν βολευει.
    ευχαριστω.

  4. Νικο ποιο ειναι το key που μου ζηταει για ενεργοποιηση?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*