Διαφημίσεις

Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί εναντίον των ρουφιάνων των Μνημονίων και των φασιστών του κοροϊδοιού; Οι γέροι ή οι γριές; Τα ερείπια;

Οι νέοι μας έδειξαν στο φασισταριό τι πιστεύουν για τα μέτρα των οικονομικών εκτελεστών. Δυστυχώς όμς τελειώνουν αυτοί που μπορούν να πολεμήσουν τον σημερινό φασισμό χωρίς επιστημονικές απόδειξεις απο παγκοσμίου κύρους ανεξάρτητη ομάδα ειδικών, επιδημιολόγων και ιολόγων. Πρέπει να γίνουν όλα ερείπια όπως το γενετικό θέμα. Όπως η οικονομία.

Για αυτό διώχνουν τους νέους έλληνες απο την πατρίδα μας και γι αυτό μαζεύουν τους μαυροσπορίτες στην Ελλάδα. Μας εξαφανίζουν μαζικά με την συγκατάθεση των βολεμένων του συστήματος!Μισούν τους νοικοκύρηδες έλληνες και τα παιδιά τους. Eξαγοράζουν συνειδήσεις και επιλέγουν δοκιμασμένους δούρειους ίππους, προωθούν τους δωσίλογους εκπαιδευμενους πράκτορες του συστήματος για να πετύχουν την απο-ελληνοποίηση της χώρας. Μας ξετίναξαν οικονομικά και με συστηματικό σχέδιο κατάλυσης της οικονομίας. Έκλειναν συστηματικά όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις από τη δεκαετία του 80 με τους Πασόκους για να φτάσουμε στον όλεθρο, τον υιό Τζέφρυ Μινέικο. Είναι ακόμη ελεύθερος ο απατεώνας και δεν διώκεται για τα ψέματα που δήλωσε. Σε όλες τις χώρες οι πολιτικοί είναι πουλημένα τομάρια, στην χώρα μας όμως ο μέσος έλληνας δεν έχει την ικανότητα της διάκρισης για να καταλάβει πόσο ελεεινοί είναι. Δεν μπαίνει σχεδόν κανένας πολιτικός στην φυλακή ενω οι πιο πολλοί είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή και κατάντια της χώρας μας.

Οι πράκτορες κατάφεραν να μας ξεπατώσουν σε  όλους τους τομείς της κοινωνίας μέσα σε λίγες δεκαετίες. Η δικαιοσύνη επίσης ανύπαρκτη και ο χορός συνεχίζεται, ο ένας δίνει την σκιτάλη στον επόμενο ανθέλληνα προδότη. Πάει η Μακεδονία, θα την ξεχάσετε! Και το είχε δηλώσει ο Δρακουμέλ, ο πατέρας του Κατρακούλη πριν από δεκαετίες. Το γνώριζε ο παλιάνθρωπος και φίλος των Ναζί στην Κρήτη.

Φτάσαμε να ζούμε σε μια χώρα γεματη ερείπια, μόνο με γέρους και γριές, αρρώστους και άνεργους ενώ όλη η Ευρώπη έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο της οικονομικής ευημερίας. Οι ευρωπαίοι πλούτιζαν την προηγούμενη δεκαετία όταν για τους έλληνες ήταν μια δεκαετία με 20.000 αυτοκτονίες, 800.000 νέων που έφυγαν σε όλες τις άκρες του κόσμου για να μην ξαναγυρίσουν πίσω στα συντρίμμια των πολιτικών τζακιών των ίδιων οικογενειών. Η οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν οι πολιτικοί κομπάρσοι για να πλουτίσουν οι ίδιοι δεν μπορεί ποτέ να οριστεί γιατί είναι τεράστια σε κόστος.Πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν έχουμε να κάνουμε με έλληνες αλλά με ελληνόφωνους προδότες που θα κάνουν τα πάντα για να μας καταστρέψουν. Οι νέοι στην Αγ. Παρασκευή, στην πλατεία του Αγ. Ιωάννου έκαναν πάρτι για την Αγ. Ελευθερία μας και νίκησαν ξανά!!!Η πρώτη μάχη κερδίθηκε, οι 300 νέοι του Λεωνίδα είναι αρκετοί για να ξεφτιλίσουν τους απατεώνες του αόρατου και ανύπαρκτου εχθρού.Ο πόλεμος είναι οικονομικός και έχει να κάνει με την υποδούλωση μας στον Παγκόσμιο Φασισμό που υπηρετεί το πιόνι της σιών ΚατραΚούλης μαζί με τους υπόλοιπους κομπάρσους.

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

4 σχόλια στο “ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ- ΑΓ. ΙΩΆΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ….ΟΙ 300 ΝΕΑΡΟΊ ΤΟΥ ΛΕΩΝΊΔΑ ΣΕ ΠΆΡ”
  1. μην ξεχναμε ομως οτι χτες στην Αγια Παρασκευη βασικοι οργανωτες ηταν το ΑΝΤΑΡΣΥΑ..

    Πιθανοτερο σεναριο;Καποιος ”οργανωσε” τη συναντηση,για να ερθουν τα ΜΑΤ, να γινει χαμος και μεσω της εικονας να τρομοκρατηθει ο κοσμος.

    Θα δειτε που θα ερθουν και αλλα μετρα γιαπλατειες και τετοιου ειδους χωρους.

  2. Γεια σου Κόραξ, με τα καταπληκτικά κ αφυπνιστικα άρθρα σου! Είσαι Πολεμιστής!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *