16:18 - 05/05/2020

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ

Διαφημίσεις

Το έθνος βρίσκεται σε κίνδυνο καταφέρανε και μας κλείσανε μέσα στα σπίτια μας με αφορμή μία υποτιθέμενη Πανδημία, όλο αυτό το διάστημα μεταφέρανε λάθρο εποίκους την ενδοχώρα έχετε αναρωτηθεί πόσες δομές υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα?Απλώς Δείτε το βίντεο και υπολογίστε ότι σε κάθε δομή το ελάχιστο σε κάθε δομή 5000 άτομα στρατεύσιμης ηλικίας.

https://www.facebook.com/ioannis.katsireas/videos/3606016366092072/

 

Το έθνος βρίσκεται σε κίνδυνο καταφέρανε και μας κλείσανε μέσα στα σπίτια μας με αφορμή μία υποτιθέμενη Πανδημία, όλο αυτό το διάστημα μεταφέρανε λάθρο εποίκους την ενδοχώρα έχετε αναρωτηθεί πόσες δομές υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα?Απλώς Δείτε το βίντεο και υπολογίστε ότι σε κάθε δομή το ελάχιστο σε κάθε δομή 5000 άτομα στρατεύσιμης ηλικίας.

Δημοσιεύτηκε από τον Ιωάννη Κατσιρέα την Τρίτη 5 Μαΐου 2020



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Artemisia Gogou 05/05/2020 @ 4:24 ΜΜ

    93X 5000=465.000 λαθρο ..Ικανοι να πλυμηρησουν μια πολη οσο ο Πειραιας ..Και υπαρχουν και αλλοι περισσοτεροι που μενουν εκτος δομων και ειναι παρανομοι …

  2. Ερωτήσεις:1 . δεν σέβεστε τον πολιτισμό σας δηλαδή δεν μελετάται ιστορία.
    2.Δεν σέβεστε τον τόπο σας δηλαδή τον έχετε καταντήσει σκουπίδια.
    3.Δεν σέβεστε τον συνελληνα δηλαδή κοιτάτε πως θα του συμπερφερθειτε πρόστυχα να τον την εκμεταλλευτειτε
    4.Σας νοιάζει μόνο η πάρτι σας .
    5.Δηλωνετε απόγονοι Ελλήνων αλλά μισείτε τόσο πολύ τους ομογενείς που τους χαρακτήριζετ τους μεν Τούρκους τους δε αλβανούς και τους άλλους Ρώσους.
    6. Και σας φταιξανε οι λαθροποιθικοι.
    7.Οι γαμημενοι επιχειρήματα είναι και πολύ πατριώτες που προλαμβάνουν μόνο ξένους σε μεγάλο ποσοστό γιατί έρχεται φθηνότερο το κόστος αλλά είναι Έλληνες μην το ξεχνάμε ααυτό.
    8. ΝΑ ΠΆΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΩ ΓΙΑ ΠΟΙΏΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΊΔΙ, ΓΑΙΑ ΠΥΡΗ ΜΥΧΘΥΤΟ.
    9. Με μια άλλη ματιά για να καταλαβαινομαστε

  3. Όσο συνομωσιολογικό και αν διαβαστεί αυτό που γράφω η Ελλάδα δέχεται πολυεπίπεδη επίθεση με πολιορκητικό κριό την ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ-ΛΑΘΡΟ-ΑΠΟΙΚΙΣΗ η οποία τυγχάνει να συμβαίνει όποιο κόμμα και αν κυβερνάει αυτό από μόνο του θα πρέπει αν μη τι άλλο να μας βάζει σε σκέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι ΑΝ δεν αντιδράσουμε όλοι μας. Όσο δεν κατανοούμε ότι δεν υπάρχει αριστερά κέντρο δεξιά και ότι όλοι αυτοί οι κομπάρσοι -δεν είναι καν ηθοποιοί στο έργο- που λέγονται πολιτικοί εκτελούν συγκεκριμένες εντολές και φυσικά παίζουν όλοι μαζί στον ίδιο θίασο τόσο η κατάσταση θα χειροτερεύει για όλους μας. Είμαι τόσο εξοργισμένος με τα πολιτικά ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ που δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω αν κάποιος ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΣ πειράξει εμένα η μέλος της οικογένειας μου η κάποιον συν Έλληνα και βρίσκομαι παρόν στο συμβάν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*