09:30 - 05/05/2020

Βενεζουέλα: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε τη σύλληψη «νέας ομάδας μισθοφόρων»

Διαφημίσεις

Σε σύλληψη «νέας ομάδας μισθοφόρων» προχώρησαν οι αρχές της Βενεζουέλας, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση τη Δευτέρα (04/05), στον απόηχο της φερόμενης εισβολής δια θαλάσσης την Κυριακή (03/05).

Ο Ντιοσντάντο Καμπέγιο, πρόεδρος της Εθνικής Συνταγματικής Συνέλευσης, του Σώματος της κυβέρνησης του Καράκας που αντιτίθεται στην Εθνοσυνέλευση, ανακοίνωσε τη σύλληψη οκτώ «μισθοφόρων» μετά την απόπειρά τους να εισβάλουν στη χώρα, την Κυριακή (03/05), με ταχύπλοα.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο φερόμενος «επικεφαλής της τρομοκρατικής επιχείρησης», Αντόνιο Σεκέα.

Ειδικότερα, ο Καμπέγιο έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Σε μια εν εξελίξει επιχείρηση της Πολιτικής και της Στρατιωτικής Αστυνομίας, συνελήφθησαν οκτώ μισθοφόροι, μεταξύ των οποίων είναι ο επικεφαλής της τρομοκρατικής επιχείρησης, Αντόνιο Σεκέα, ο οποίος έχει τεθεί ήδη υπό εντολή των αρχών. Θα νικήσουμε!».

https://twitter.com/dcabellor/status/1257385415688028160

Νωρίτερα, ο Γενικός Εισαγγελέας της Βενεζουέλας, Τάρεκ Ουίλιαμ Σάαμπ, έγραψε στο Twitter πως η Αστυνομία κατευθυνόταν στην Πολιτεία της Λα Γκουάιρα για να «μεταφέρει μια νέα ομάδα μισθοφόρων που ήλθαν από άλλο σκάφος και συνελήφθησαν».

Ο υπουργός Εσωτερικών του Καράκας, Νέστορ Ρεβερόλ, είπε, την Κυριακή (03/05), ότι αρκετοί εξτρεμιστές είχαν προσπαθήσει να εισβάλουν στο βόρειο τμήμα της χώρας, χρησιμοποιώντας ταχύπλοα, σημειώνοντας ότι οκτώ σκοτώθηκαν και δύο άλλοι συνελήφθησαν.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ένας από αυτούς ήταν πράκτορας του Αμερικανικού Οργανισμού για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών (DEA), κάτι το οποίο διαψεύστηκε από την εν λόγω υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, δήλωσε κατά τη διάρκεια διαγγέλματός του, τη Δευτέρα (04/05), ότι η θαλάσσια εισβολή ήταν «τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια πανδημίας».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η κυβέρνησή του είχε στοιχεία πως οι συλληφθέντες είχαν εκπαιδευτεί στη γειτονική Κολομβία σε μια επιχείρηση που χρηματοδοτήθηκε από την Μπογκοτά και την Ουάσιγκτον, στο πλαίσιο απόπειρας δολοφονίας του.

Η κολομβιανή κυβέρνηση αρνήθηκε την κατηγορία, χαρακτηρίζοντάς την ως προσπάθεια απόσπασης της προσοχής από τα συνεχιζόμενα σημαντικά εσωτερικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Βενεζουέλα.

sputniknews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*