17:47 - 04/05/2020

Οτι δεν θες να καταλαβεις βρισκεται σε αυτη την φωτογραφια ..

Διαφημίσεις

Αν δεν εισαι πελατης τους εισαι αχρηστος ! Δεν σε θελουν εδω αν δεν τους εχεις αναγκη !

Επι της ουσιας και ξεκαθαρα δεν ζεις ποτε σε μια δημοκρατια , αυτη υπαρχει μονο οσο συμφερει , οσο εσυ εισαι πελατης αν τολμησεις να σταματησεις να εισαι πελατης τοτε θα δεις το πραγματικο προσωπο τους ..και την αληθινη δημοκρατια τους ..!

Δεν θελουν Ποτε να γινεις ελευθερος ..καταλαβε το για να καταλαβεις το μελλον που σου ετοιμαζουν ..!

Σε εχουν για πελατη τους οχι σαν ενα πολιτη τους …δες την πραγμτικοτητα ..συντηρεις την πυραμιδικη κοινωνια , συντηρεις οσους καταφεραν με οποιο τροπο να βαλουν τον εαυτο τους στα ψηλτερα σκαλοπατια αυτης της πυραμιδας ..και απο τοτε δημιουργουν νομους και κανονες για να εισαι η μπαταρια τους ..!

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*