Διαφημίσεις

Πρωτη φορα γραφω στην ομαδα αν και την παρακολουθω 3 χρονια τουλαχιστον..Καταρχας να πω οτι αγαπαω την χωρα μου και σαν πολιτης αυτης και σαν ελληνας επραξα αυτο που θεωρησα εγω σωστο να κανω εναντια σε ενα απο τα πολλα προβληματα τα οποια δημιουργουν σκοτεινες δυναμεις παγκοσμιος ..Ενα προβλημα το οποιο δυστηχως στην Ελλαδα εχει παρει μεγαλες και κακες διαστασεις τοσο στα νησια,αλλα και στην ενδοχωρα..

Το θεμα της λαθρομεταναστευσης και της βιαιος αντικαταστασεις του ντοπιου πλυθησμου ,απο ανθρωπους, που ναι μεν καπιοι απο αυτους ειναι οντως θυματα καταστροφων αλλα και απο αλλους οπου εκμεταλλευοντε την ολοι κατασταση ετσι ωστε να αναζητησουν μια καλυτερη ζωη καπου αλλου οπου ομως δεν ειναι προθυμοι να την σεβαστουν ουτε οι μεν ουτε οι δε..Το προβλημα αυτο φενεται πως τα πιονια που μας κυβερνανε στο τωρα πηραν εντολες να το φερουν και στην Κρητη..

Μια ομαδα εμφανιστηκε στο φβ να καλει σε συγκεντρωση την σημερινη ημερα στο λιμανι της σουδας ,στα Χανια..αργοτερα η σελιδα αυτη κατεβηκε..προβολη απο αλλα μεσα οσο και να εψαχνες δεν εβρισκες παρα μονο απο πολιτες μεσω του φβ οπου κοινοποιηουσαν την ειδηση παντου..Εγω μενω Ρεθυμνο ,πηγαμε παρολο που στο δρομο μας σταματησαν και μας εγραψε η αστυνομια προστιμο λογο αλλαγης νομου..

Γιατι οταν ξερεις οτι κανεις κατι το σωστο οσο και αν αυτο θεωρειτε παρανομο δεν σε σταματαει τιποτα να το κανεις..Πηγαμε στο λιμανι,οσο και αν δεν δειχνουν τα οσα διαδυκτιακα τοπικα σαιτ την αληθεια (προβαλλοντας φοτο που ηταν πριν καν μαζευτει ο κοσμος),ο κοσμος ηταν κατα πολυ περισσοτερος (κοντα 1500-2000) ..

Οχι οτι ο αριθμος αυτος ειναι τεραστιος για Κρητη,αλλα αν σκεφτειται την ολοι κατασταση οπου πολλους γραφανε,ηη λογο του δηθεν ιου..Η εικονα αυτης της αντιδρασης οσο και να την αποκρυπτουν τα τοπικα μεσα για μενα ειναι αρκετα ελπιδοφορα λογο του οτι ειδα οτι αυτο το θεμα δυσκολα θα τους περασει..Η κοινωνια ειναι μικρη και αποφασιμενη και ο καθε ενας εδω εχει τις ευθηνες του για οτι αποφασεις περνει ηη και οχι..

Το μονο που πραγματικα στεναχωριεμαι ειναι οτι στην αστυνομια υπαρχουν ακομα ατομα τα οποια δυστηχως κανουν ακομα την “δουλεια” τους κ ακολουθουν ακομα εντολες εγκληματικες προς τον λαο οπου κανονικα πρεπει να προστατευουν..Και πολυ φοβαμε οτι στα επομενα επεισοδια μην την πληρωσουν μαζι με αυτους κ ανθρωποι αθωοι..

Ο κρητικος λαος αγαπαει τον τοπο του,τα ιδανικα του και την ζωη του και δεν θα αντεξει με τιποτα σκηνικα κ καταστασεις οπως Λεσβου και Αθηνας(και αλλων νησιων) απο λαθρομεταναστες..Γιαυτο και δεν θα επιτραπει με κανενα μεσο ή δικαιολογια η εγκατασταση αυτων στο νησι μας..Μονο αν τους φερουνε νυχτα οπου και παλι παρα πολλους δεν μπορουνε να τους φερουνε..θα μαθευτει και θα υπαρχει προβλημα μετα μεγαλο!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “Συγκεντρωση στα Χανια”
  1. Δεν ξέρω που να το γράψω,το αφήνω εδώ και αν το δεις stranger,καλώς.Αν έχει ολοκληρωθεί η νέα μορφη του site,θεωρώ πως είναι δύσχρηστη και πραγματικά άθλια.Μπαίνω με opera,δεν ξέρω αν φταίει αυτό,πάντως τα άρθρα δεν ανανεώνοντε ή αργούν πολύ.Για να δω κάτι καινούργιο πρέπει να μπω μέσω ρουφιανοβιβλίου που δεν έχω κι ούτε σκοπεύω να αποκτήσω.Ροή άρθρων δε βλέπω,εκτός αν θεωρείται ροή το latest που είναι πραγματικά ελεεινό.Οι παλιότερες μορφές του site ήταν πολύ πιο εύχρηστες.Ελπίζω αν η οριστική του μορφή είναι αυτή τουλάχιστον να διορθωθεί η ροή για να βλέπουμε τα άρθρα που ανεβαίνουν με τη σειρά και όχι να ψάχνουμε από δω κι από κει μήπως ανακαλύψουμε κανένα νέο άρθρο

    1. Καντε εκαθαριση κουκις , εκαθαριση ιστορικου … και ολα θα λειτουργουν κανονικα τα αρθα μας εχουν μονιμη ροη εσεις απλα δεν τα βλετε λογω κουκις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek