00:13 - 03/05/2020

Καλως ηρθατε στην Ελευθερη κοινοτητα του Ελληνικου Ιντερνετ ….

Διαφημίσεις

Στην προσπαθεια μας να ενισχυσουμε το δικαιωμα της Ελευθεριας του λογου δημιουργουμε μια κοινοτητα οπου εσυ μπορεις να δωσεις την αποψη σου και την πληροφορια σου και κανεις να μην σου κουνησει το δαχτυλο για αυτο που κανεις !

Ζητουμε λιγο την υπομονη σας για τις επομενες ωρες μεχρι να τελειωσουμε την ολη εγκατασταση μας ..!

Σε λιγο θα μπορειτε να αναρτατε τα δικα σας αρθρα , να εχετε προσωπικο λογαριασμο και τοιχο δημοσιευσεων , να εχετε τους δικους σας followers … !

Η γνωμη του καθενα μετραει για εμας , απο την αλλη καθε ενας απο εμας κρινεται για ολα οσα δηλωνει και πραττει ..!

Ειναι η ευκαιρια να κανετε την μεγαλη αλλαγη αν το θελησετε ,εμεις σας προσφερουμε το εργαλειο επικοινωνιας χωρις φραγμους , σς προσφερουμε την αναγνωσιμοτητα και την επισκεψιμοτητα οι ιδεες σας και οι αποψεις σας να γινουν γνωστες …αλλα και να κριθουν αναλογα και ελευθερα οπως αρμοζει στην δημοκρατια και την Ελευθερια του λογου ..!

Σε λιγο θα ειμαστε ολοκληρωμενοι για ενα νεο ταξιδι στην πληροφορια , σε επομενο αρθρο θα σας δειξουμε τις νεες λειτουργιες του κατοχικα νεα ..!

Λιγο υπομονη ακομα ..

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Ολαγινονται78 05/03/2020 @ 2:28 ΠΜ

    Μαζι σας παιδια.Μας εχετε αλλαξει τα μυαλα.Νεοι,μεσηλικες,ηλικιωμενοι ,αντρες γυναικες,ολοι εδω.Ειναι μια καποια αρχη.Πολυ προσοχη στα τρολ.

  2. ονειρευτης 05/03/2020 @ 6:36 ΜΜ

    χαιρετιζω την ωραια αυτη ιδεα θα συμετασχω ευχαριστως

  3. … η ανάρτηση σχολίων να ειναι πραγματικα ανωνυμη.. χωρίς υποχρεωση ε mail… disqus… Facebook.. η ταμπελοποιηση τρολ.. fake news.. η τροφη για σκεψη.. αναρτηση.. η την ιδιοποιησαι το δέχεσαι… το πας παρακατω η…. αδιαφορία.. η ιδεα δεν εχει πνευματική ιδιοκτησία.. ειναι το οραμα.. το ντεστινι που έυχεσαι να κυλησει.. το ζωντανό νερο.. ολα καταληγουν στη θάλασσα.. ανθρωποτητα… τα παντα ρει..το μπουκαλι με μυνημα ναυαγου για επικοινωνια.. ι κοινωνος και σφετεριστης της ιδεας θα την απογειωσει θα περπατησει στο κύμα.. το αδυνατο γινεται δυνατο.. το ελεύθερο ίντερνετ ειναι δημοκρατία.. ιχι οπως τα κουμουνιστικα σαιτ.. που παντα ηταν πομποι οχι δεκτες.. αιρετικων αποψεων οπως οι ιεχωβαδες.. σαχλαμαρες για κλονισμο του ορθοδοξου.. οι ιδιοι δεν δεχονται το παραμικρο στης ορθες κατα αυτους δοξασιες αυθεντιας της αιραιτικης ομαδας σκεψης ντιλερ… αυτο σημαίνει διακοπη οικονομικης στηριξης για τα σαιτ αποτελουν ανιχνευση ανυσηχων αφυπνησμενων για στοχοποιηση.. με τρολ.. πληρωμενων απο το σαιτ να αναρτουν σκυβαλα.. δηθεν σχολιάζουν.. ολα ρα αβαταρ με κοκκινο χρωμα… το χρημα δεν παει μαχι με πατριωτισμο και πανω απο ολα χριστιανισμο.. πατριδα χωρις ορθοδοξια να παει να….. μηθει.

  4. ΓραικοImmortal 05/04/2020 @ 1:06 ΠΜ

    Δηλαδη εαν δεν κανουμε εγγραφη δεν θα μπορουμε να διαβαζουμε τα αρθρα;

  5. καλη επιτυχια!σε αλλη μια προσπαθεια…θα γραψω τι βλεπω μηπως βοηθησω:
    η εικονα ομορφυνε,ειναι πιο φωτεινη…η ιδεα με τα προφιλ ειναι καλη,να δουμε πως θα εξελιχθει,ισως να αφησω εκει τα σχολια μου….πολυ διαφημιση,αναγκαιο κακο,ελπιζω να μην ξαναδω αυτες που κινουνται και ενοχλουν το διαβασμα….βλεπω μια χαοτικη ασαφεια που κουραζει,υπαρχει καποια συνεχεια στα αρθρα?εμενα παντα με βολευε το λινκ προηγουμενο επομενο,για να μην γυρναω πισω….τα λαικ και τα ουαου μου φαινονται για πηθικους!δεν ξερω αν εξυπηρετουν στατιστικα,αλλα ποιοτικα ειναι πισωγυρισμα,,,αν καποιος εχει αποψη ας τη γραψει,απο τις 50 λεξεις πηγαμε στις φατσουλες και τα κολοδαχτυλα?κριμα……ειμαι παντα μαζι σας αλλα δυσκολευομαι να το αποδειξω,χαχαχα!!!ελπιζω να βοηθησα….

    • Κατοχικά Νέα 05/04/2020 @ 3:45 ΠΜ

      δεξια και αριστερα μεσα σε καθε αρθρο εχει συγκεκριμενα κουμπια στην οθονη πατωντας αυτα πατε απο το ενα αρθρο στο αλλο , σχολια υπαρχουν πιο κατω απο της φατσουλες , απο την αλλη μπορειτε να εχετε δικο σς γκρουπ η δικο σς τοιχο και με τους φιλους σας να κανετε ολα οσα εσεις νομιζετε σωστα στην πληροφπρια , ετσι θα μαθουμε και εμεις ..!

  6. ΓραικοImmortal 05/04/2020 @ 3:34 ΠΜ

    Επισης κατι που ξεχασα να ρωτησω πριν ειναι γιατι δεν με αφηνει να παω δω τα παλαιοτερα αρθρα…εκει που γραφει load more παταω επανω αλλα με με αφηνει στην πρωτη σελιδα

    • Κατοχικά Νέα 05/04/2020 @ 3:43 ΠΜ

      φορτωνουν νεα αρθρα ολο και πιο κατω στο βαθος δεν αλλαζει σελιδα οπως παλια απλα πηγαινει σε μεγαλυερο βαθος

  7. Δεν ξέρω αν το άρθρο είναι κάπως σαρκαστικό ,αλλά από τότε που η σελίδα αλαξε προβολή
    από τότε έχω να δω κάποιο νέο άρθρο .
    Μπορεί να έπεσε μαζί με την Πρωτομαγιά βέβαια .
    Αλλά τι να πω πιο παλιά έβλεπα νέα άρθρα σχεδόν κάθε 4 ώρες ενώ τώρα το τελευταίο ήταν στις 03/05

    • Κατοχικά Νέα 05/05/2020 @ 10:47 ΜΜ

      Πρεπει να καθαρισετε το ιστορικο σας και τα κουκις η ροη ειδησεων ειναι κανονικη ολες τις μερες

  8. Δεν θα επεκταθώ σε σχολιασμό για το αν είναι φωτεινό η σκοτεινό έχει πολλές διαφημίσεις η δεν έχει αργεί η δεν αργεί να φορτώσει κλπ κλπ γιατί θεωρώ πως το οποιοδήποτε πρόβλημα αν είναι όντως πρόβλημα θα επιλυθεί κατά την λειτουργία του νέου site των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και θα αρκεστώ στο να ευχηθώ καλή αρχή και από καρδιάς αυτή η διαδικτυακή γωνιά να αναγνωριστεί όπως της αξίζει !!!!!

  9. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ FACE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΜΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ!!!ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΕΚΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!!ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES!!!!Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΠ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ++GOOGLE!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*