22:13 - 01/05/2020

Ισολογισμος της FED στα 6,66 TRILLION $..Του χρωσταω το καγκελο γινεται ..!

Διαφημίσεις

Και σε θελω λιγο με το μυαλο σου εδω αναγνωστη μου !

Δεν θα σε ζαλισω με τα κλισε του στυλ μα καλα που χρωσταμε ; Που χρωσατει η γη …στον Αρη ;…και ολα αυτα …! Τα μαθηματα περι χρηματοπιστωτικου μπουρδελου οποιος τα εχασε ξανα στην ιδα ταξη ..!

Θα σε ζαλισω ομως με μια σκεψη ..Ας πουμε οτι εσυ χρωστας τον Αμπακα …δηλαδη χρωστας παραπανω απο οτι μπορεις να παραγεις κατα 6000% … τι κανεις; ..Υπαρχει τροπος να το γυρισεις; .. Αληθεια και ηρεμα σε ρωταω !!…

Οχι ! Ποιος ειναι ο μονος τροπος μεσα “ανθρωπινη” Ιστορια που γυρναγε το οικονομικο παλουκι; ..

Ο πολεμος !! Μονο ο πολεμος γυριζει οικονομιες που χρωστανε …χχαχαχαχα! Που ειναι χρεωμενες τοσο πολυ !..

Η τραβας ενα κανονι που ακουγεται στον Κρονο !Αλλα και κανονι να βαρεσεις το τσουναμι που θα δημιουργησεις παλι πολεμο θα φερει ..!

Ενδιαμεσα ειναι η μασα ! ..Σημερα εισαι σε λοκνταουν ..οπου θα βγεις μεν αλλα …σε εναν κοσμο που θα ειναι γεματος νεες αλλαγες και συνηθεις μια παγκοσμιας νεας ταξης ..! Σου λεω καπου ψεμματα μανα μου μεχρι ωρας; …

Οχι δεν σου λεω , ειναι φεικ νιους τιποτα ; Οχι δεν ειναι ..!

Τι θα γινει η με την μασα ; Ποτε θα φαμε ο ενας τον αλλο πιστευεις …; Πριν τον πολεμο ; Ενδιαμεσα στον πολεμο; Μετα τον πολεμο; ….Μα εχουν σημασια οι μικροστιγμες φιλαρακο μου ;…

Βαλε κατω τα δεδομενα σου τωρα και δες …Εχεις τροπο να εχεις δικη σου τροφη; ΤΣου!!…Εισαι σε περιβαλον οπου μπορεις να ξεκινησεις την προσαπθεια αμεσα ; Το 80% θα πει παλι Τσου!….

Τι κανουμε μεγαλε ;… Σταυροποδι και ας ερθει ο χαρος να με παρει; …

Κανε οτι περναει απο το χερι σου εσυ που εχεις ωστε να παραγεις κατι παραπανω για αυτον που δεν εχει αλλιως θα σε καταπιει απο τα μαλια απο την πεινα του !!…Κατανοητο για οσους εχουν μια ιδιαιτεροττα με το δικο μου; ..

Αν εχεις ειναι σαν μην εχεις σε εποχες που οι μαυροι κυκνοι χορευουν σαμπα στους ουρανους !..Κατανοητο σε οσους “νομιζουν” οτι “εχουν”..!

Αυτα τα ολιγα ..κανονικα πρεπει να σας βαλω ενα λινκ απο τους Life givers αλλα θα το κανω στο επομενο αρθρο που νεοι συνανθρωποι μας αποφασισαν να προσφερουν στην ζωη πισω …οτι της χρωστανε …!

Οσο για το νουμερακι των χρεων ….κανε τον Μαλακα …μην σε πουν και συνωμοσιολογο οι καθως πρεπει πολιτες του πολιτισμου της χεστρας !

Stranger….

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Φώτης κυπραιος 05/02/2020 @ 6:18 ΠΜ

    Και η ταράτσα σου προσφέρει έναν μικρό μπακσε οι τενεκέδες του λαδιού ιδανικοί για φύτεμα .Πατάτες ντοματινια πιπεριές κρεμμύδια σκόρδα χόρτα και βότανα.Βεβαια αν μας κόψουν Ρομέρο δεν ξέρω τι θα κάνω.

  2. Χρήστος 05/02/2020 @ 11:33 ΠΜ

    Πότε σκάει το κανόνι ημερομηνία έχουμε, τελικά στον γουρλομάτη θα γίνει το καμπούμ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*