22:24 - 30/04/2020

Δωδεκα και ενα εισαι παρανομος ταυτοχρονα …

Διαφημίσεις

…Ολα τα καταστηματα που ασχολουνται με την εστιαση πανε για λουκετο!!…

Τι δεν καταλαβαινουμε ακριβως; ..

Μπορουμε για 18 Ωρες να κινουμαστε ελευθεροι αλλα το βραδυ ο Ιος μαλλον θεριευει …και αμα σε πετυχει 12 και 1 λεπτο σε γ@μησε !

Αν μιλουσαμε την γλωσσα της αληθειας , αν μπορουσαμε να ακουσουμε στο κοκκινο τηλεφωνο την κληση θα ακουγαμε κατι σαν και αυτο…!

Ελα , δεν ειμαι ευχαριστημενος με την εξελιξη σας…

– Μα γιατι αρχηγε …

– Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει , ο πατερας σου τα επιανε πιο ευκολα εσυ μου αργεις και με εκνευριζεις …!

-Μην το λες αυτο αρχηγε κανω οτι μπορω ..!

-Ακου μικρε.. πρεπει να περασουμε σε οικονομικο γεγονος παγκοσμια ..αν δεν κανεις αυτα που σου λεμε δεν προχωραμε αλλο μαζι ..!

– Οχι Αρχηγε οτι πεις ..πες και κανω..!

– 12 και μετα απαγορευση …ολα κλειστα …! Οι μικρες επιχειρησεις σου στην εστιαση και στον τουρισμο πρεπει να χαιρετισουν μεσα στο καλοκαιρι για να βγει σωστα το σχεδιο ..γκε γκε ;…

-Γκε γκε Αρχηγε …

Τωρα αν βρεθει εστω ενας μαλακας με ταμπελα δεξιου και μυ πει οτι δεν ειναι σωστο το παραπανω θα του πω να παρει την ταμπελα του και να την βαλει στον κολο του ασαλιωτη ..!

Οποιος απο εσας πιστευει οτι η απαγορευση για την εξοδο το Βραδυ μετα τις 12 ειναι για προστασια κατα του Ιου να βγει στο μπαλκονι του και μαζι με τα παλαμακια να φωναξει τρεις φορες με ολη του την δυναμη ..ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Artemisia Gogou 04/30/2020 @ 10:39 ΜΜ

    Κοροιδευουν τον κοσμο ..λολ..Ποιος νορμαλ ανθρωπος που εχει οικογενεια και το επομενο πρωι πρεπει να ξυπνησει νωρις να παει τα παιδια του σχολειο και να παει και στη δουλεια ..κυκλοφορει εξω μετα τις 12 δηλαδη???ΚΟΡΟΝΟΙΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΡΟΙΟΝΟΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΖΟΥΜΕ

  2. Ολαγινονται78 04/30/2020 @ 11:01 ΜΜ

    Ολη μερα στους κεντρικους δρομους χαμος,λεωφορεια,μετρο,μαγαζια,κουρεια κτλ και μας πειραξε 12 με 6 το πρωι..Κατι δεν παει καλα…Και ναι .εχεις δικιο..Μαλακας ειναι αυτος που νομιζει οτι δεν ειναι.

  3. Dr. Van Helsing 04/30/2020 @ 11:56 ΜΜ

    Είναι αδύνατο για έναν αυθεντικό γνήσιο μαλάκα να πιστεύει οτι είναι ή να του περνάει απο τον νού τέτοια περίπτωση. Κάποιου που του περνά απο τον νου τέτοιο ενδεχόμενο, και το αποδέχεται, είναι μαλάκας ιμιτασιόν. Αυτό διορθώνεται. Η γνήσια μαλακία ποτέ. Θέλει μόνο να διορθώνει. Η ίδια ανήκει στην σφαίρα του αθάνατου και αλάνθαστου θεικού. Εξ’ου και μαλακία!!!

  4. Ο ΠΑΛΙΟΣ 05/01/2020 @ 2:31 ΠΜ

    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ

  5. ΓΙΩΡΓΟΣ 05/01/2020 @ 6:34 ΠΜ

    Την απαντηση την εχει δωσει ο stranger σε προιγουμενο αρθρο του για το βραδυ. Σε πολλες περιοχες εκτελουντε εργα γιαυτο δεν σε θελουν εξω. Ειναι ευκολο και αθορυβο να βαζουν κουτακια 5g σε κολονες τις δεη….

  6. Χρήστος 05/01/2020 @ 10:34 ΠΜ

    Νικόλα μην προκαλείς έχει πολλούς που θα το κάνουν

  7. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Μήνυμα προς τη νεολαία. Σχολείο με ασύγχρονο χαρακτήρα, τέρμα οι κουβεντούλες και τα χαριεντίσματα. Μάθημα, αντισηπτικό και σπίτι. Τέρμα οι διακοπές, διάβασμα με εξ αποστάσεως διδασκαλία και τον Αύγουστο, αλλιώς αν μπορείς παρακολούθα την επόμενη τάξη. Τέρμα η διασκέδαση σε club κλπ τέρμα οι εναγκαλισμοί και οι παρέες πάνω από 5 άτομα. Και έπεται και συνέχεια;

  8. Δεν υπάρχει απαγόρευση αλλά αυστηρή σύσταση. Αντί να εφυολογεις ψάξε τι σημαίνει αυτό νομικά κ ενημέρωσε μας! Αλλιώς είσαι μέρος του παιχνιδιού τους.

  9. Συνήθως μιλάω ήρεμα και κατόπιν σκέψης. Αλλά SPIRAKLAS δεν κρατιέμαι να σου πω ότι η φωτογραφία του άρθρου σου ταιριάζει γάντι. Τι με νοιάζει αν είναι απαγόρευση ή αυστηρή σύσταση; Στα @ρχ..ι@ μου. Το θέμα είναι ότι ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ. Το γιατί υπάρχει κάτι τέτοιο, ψάξε αν θες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*