Διαφημίσεις

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ”
  1. ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΈΖΟΙ…..

    CORONAVAC ΌΠΟΥ…..

    CORONAVAC= 928 = 19

    HOOVER DAM = 928 = 19

    CORONAVAC = HOOVER DAM

    CORONAVAC = HOOVER DAM = 928 +

    Ή

    606 ….ΟΠΟΥ 606 = 909

    Ή

    101……… 101-909

    ……….19-19

  2. Το τι θα γίνει και θα συμβεί με σας τους παπάδες το ξέρουμε. Η πορεία σας είναι διαγεγραμμένη!

    Από έρευνες που έγιναν σε ότι αφορά τη σχέση των νέων με την εκκλησία: «Κατά την γνώμη τους η Εκκλησία μπορεί να πάει άσχημα όταν τα παρόντα ενεργά μέλη, οι συνταξιούχοι, πεθάνουν.»

    Από έρευνα της Καπα Research: «Το 55.3% δεν πιστεύει στη Δευτέρα Παρουσία και την τελική κρίση ζωντανών…»

    Το μαγαζί κλείνει!
    Τέλος στα Εβραιοπαραμύθια σας!
    Τέλος στις «προφητείες» σας υπηρέτες του σκότους!

  3. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΨΕΜΑ

    αχ Ελλάδα μου .. με πόσο αγάπη και ταπείνωση σε σταυρώνουν…..
    με πόσο δέος και ευχαριστία έρχονται κοντά σου ως άγγελοι της αγάπης σου …για να σταυρώσουν εσένα τον Χριστό και τα παιδιά σου ….δώρα σου φέρνουν και λουλούδια μετά αγάπης και δακρύων αγκαλιές…..για να γκρεμίσουν τα Όσια και Ιερά σου .. οι στην εικόνα θύματα και πονεμένοι του Θεού της αγάπης άγγελοι και στην ουσία της καρδιάς τους ..έχιδνες και γουρούνια, όπως οι κανίβαλ

  4. ΣΧΈΔΙΟ ΧΑΜ = 1530 = 9
    ΧΑΜ = ΝΑΜΠΟΥ = 641 =11

    Ο Ναμπού, ήταν γιος του Μαρδούκ και της συντρόφου του Σαρπανιτπούμ κορυφαία Σημιτική θεότητα που λατρευόταν σε Ασσύριους και Βαβυλώνιους(γένος ανουνακι).

  5. ΡΕΜΔΕΣΙΒΗΡΗ ΌΠΛΟ ΣΤΗ ΜΆΧΗ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 19 ΜΕΛΕΤΕΣ…..

    ΡΕΜΔΕΣΙΒΙΡΗ = ΠΑΝΘΡΗΣΚΙΑ = ΓΗΙΝΟΙ ΣΚΛΆΒΟΙ = 484 = 16

    ΟΠΟΥ 16=19

  6. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΛΔΑ ΤΑ G5 ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑΝΑΤΗΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΝ ΣΥΝΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ….

  7. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ………………«Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Αμήν.»
    ……………..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ…+++ ΔΕς ΤΙ ΜΑΛΑΚΑς ΕΙΣΑΙ.

    https://www.youtube.com/watch?v=1n1qL8B1TtA

    Πάτερ ἡμῶν ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς,

    ἁγιασθήτω τὸ ὄνομά σου.

    Ἐλθέτω ἡ βασιλεία σου.

    Γενηθήτω τὸ θέλημά σου, ὡς ἐν οὐρανῷ, καὶ ἐπὶ τῆς γῆς.

  8. Προς τον ιατρό παραπάνω ουαί υμίν υποκριτές και φαρισαίοι και να θυμάσαι ιατρέ πρώτα είναι ο Θεός και μετά η επιστήμη.

  9. Η ΚΛΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΗΣΑΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ

  10. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ !!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΑΤΕΡ ΟΜΙΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!! ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ, ΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ, ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ, ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ, ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ….. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΑΒΑΛΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ !!!! ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ !!! ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ!!! ΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ!!! ΟΣΟΥΣ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΞΕΓΕΛΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ !!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.

  11. Δυστυχως ο καλογερος θα ειναι ο πρωτος που θα παει στην κολαση με τον τροπο που μιλαει επρεπε να νουθετει αυτος ειναι σουμπιτος για κολαση ζησε με αυτο το πλευρο και θα δεις .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek