Διαφημίσεις

Ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι το εμβόλιο του κορωνοϊού θα έχει βιοτσίπ ελέγχου, έκανε ο Νίκος Μαυραγάνης, σχολιάζοντας άρθρο του Bill Gates αναφορικά με το πώς η ανθρωπότητα θα βάλει τέλος στον κορωνοϊό.

Ο Bill Gates υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι εξαιρετικά σημαντικά βήματα για την καταπολέμηση της πανδημίας κορωνοϊού, θα αποτελέσουν οι νέες διαγνωστικές εξετάσεις, οι κλινικές δοκιμές, καθώς και τα ψηφιακά εργαλεία για την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και την εξάπλωση του Covid-19 σε εθνικό επίπεδο.

Ο πρώην υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, αναφέρει πως «σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε τον δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης». Και εύχεται «καλό αγώνα».

«Γιατί άραγε η προστασία της ανθρώπινης υγείας με ένα αντίδοτο (εμβόλιο) να πρέπει “ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ” να περιέχει ΒΙΟΤΣΙΠ ελέγχου, στο οποίο αναφέρεται συνεχώς ο Bill Gates;;;; Σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε το δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης… Εύχομαι να αποφευχθεί…..!!! Καλό Αγώνα φίλοι μου!», αναφέρει σε ανάρτησή του.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του ανέφερε: «Για εκείνους που δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για τον τρόπο, που μπορεί να συνδυασθεί ένα ΕΜΒΟΛΙΟ με το ΒΙΟΤΣΙΠ, παραθέτω πιο κάτω την Επιστημονική Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου MIT (Ιαν 2020). Το απλό εμβόλιο είναι αποδεκτό. Το ΒΙΟΤΣΙΠ ΟΧΙ, διότι ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ κατάφορα την ατομική και συλλογική Ελευθερία, όπως και την ίδια τη Φύση. Αποθήκευση δεδομένων στο Ανθρώπινο Σώμα υπάρχει ΜΟΝΟ στον Κώδικα DNA!».

dikaiologitika.gr

aliveripress.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Μαυραγάνης: Το εμβόλιο κορωνοϊού θα έχει βιοτσίπ ελέγχου”
  1. Το λεει αυτος που υπηρετησε αυτο που ζουμε σε κυβερνηση.
    Αν αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι ψυχοπαθης τοτε τι ειναι?η παρανοια σε ολο της το μαγαλειο πραγματικα.

  2. Ο/Η ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ''ΜΑΣ'' ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ λέει:

    Τώρα θέλω να δω την φάτσα όσων λέγαν για ”συνομωσιολογίες” όταν τους το λέγαμε, παρέχοντας ως αποδεικτικό το ΦΕΚ με την ΠΝΠ του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

    Αλλά τώρα αφού το είπε δημόσιο πρόσωπο ”α μπράβο του μας έσωσε” Κι ο ”συνομωσιολόγος” που τα λεγε νωρίτερα; Το γράψαμε στα τέτοια μας; Γιατί, αφού λέει κι άλλα πράγματα χρήσιμα που θα επιβεβαιωθούν; Γιατί δεν τα ακούτε και να ερευνήσετε σχετικά μ αυτά και πέφτετε θύματα απάτης; Εκτός κι αν πάλι περιμένετε την επιβεβαίωση από δημόσιους;

  3. Ο/Η ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΜΑΖΑ λέει:

    Αλλά, η κατακραυγή μέρους του λαού, φτάνει στ αυτιά δημοσίου προσώπου και τελικά παίρνει τα εύσιμα. Ο μαλάκας που κάνει την κατακραυγή τίποτα και παραμένει στο περιθώριο, με αποτέλεσμα ”Ν’ αποκρύπτωνται κι άλλες αλήθειες” διότι ο πολιτικός εκμεταλεύεται μια μάζα κρίσιμη για ανέλιξη στην πολιτική! Αποκρύπτωντας άλλα επίσης κρίσιμα ζητήματα, με αποτέλεσμα να μην αλλάζουν ΟΛΑ όσα μπορούν ν αλλάξουν. Γι αυτό και όποια αλλαγή παραμένει ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ.

  4. Αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι με το μέρος μας μόνον προεκλογικά. Μετά κάνουν τα χειρότερα. Πολύ πιθανόν να τον δούμε να χτυπιέται υπερασπιζόμενος αυτό το εμβόλιο, αφού εκλεγεί. Τους μάθαμε. Τους σιχαθήκαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *