Διαφημίσεις

Πρωτοσέλιδο σε BBC και CNN, στην Ελλάδα δεν δόθηκε η δέουσα σημασία…

Όπως είδαμε νωρίτερα, το αμερικανικό Πεντάγωνο δημοσιοποίησε επίσημα τρία βίντεο, που ελήφθησαν από κυβερνήτες αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και στα οποία παρουσιάζονται συναντήσεις εν πτήσει με αντικείμενα που μοιάζουν να είναι Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (UFO).

Το θέμα βρίσκεται ψηλά στις αρχικές σελίδες των BBC και CNN, τα οποία δεν συνηθίζουν να δημοσιεύουν περιστατικά που σχετίζονται με την «ουφολογία». Αντίθετα στην Ελλάδα κανείς δεν πρόσεξε σοβαρά το θέμα.

Από αυτά τα τρία βίντεο, όλα ασπρόμαυρα, το ένα χρονολογείται από τον Νοέμβριο του 2004 και τα άλλα δύο από τον Ιανουάριο του 2015. Οι εικόνες αυτές ήδη κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν δοθεί στην δημοσιότητα από τους New York Times.

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ σε χθεσινή του ανακοίνωση ανέφερε πως αποφάσισε να τα δώσει επισήμως στη δημοσιότητα «έτσι ώστε να αποτρέψει όποια παρανόηση μπορεί να δημιουργηθεί στην κοινή γνώμη σχετικά με την αλήθεια ή μη των εικόνων που ήδη έχουν διαδοθεί ή για το αν υπάρχουν ή όχι και άλλες».

Γιατί όπως τα επαναφέρουν στην επικαιρότητα αυτή την στιγμή;

Τι συμβαίνει με τα UFO; Γιατί οι όποιοι ιθύνοντες δεν ασχολούνται εξονυχιστικά με το θέμα, το οποίο, όπως βλέπουμε υφίσταται;

Έπεται κάποια μεγάλη ξαφνική αποκάλυψη στους ανθρώπους;

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, είναι ορατό ένα επίμηκες αντικείμενο να κινείται ταχύτατα και, λίγα δευτερόλεπτα μετά τον εντοπισμό του από έναν από τους αισθητήρες στο αεροσκάφος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, να εξαφανίζεται προς τα αριστερά επιταχύνοντας ακαριαία.

Σε ένα από τα άλλα βίντεο, είναι ορατό ένα αντικείμενο πάνω από τα σύννεφα, για το οποίο ο κυβερνήτης του αεροσκάφους αναρωτιέται αν είναι μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone).

«Υπάρχει ένα ολόκληρο σμήνος από αυτά (…) Πω πω, όλα πηγαίνουν κόντρα στον άνεμο! Έναν δυτικό άνεμο 120 κόμβων!», ακούγεται να λέει ο συγκυβερνήτης του.

«Κοίτα αυτό το πράγμα!», συνεχίζει ο συνομιλητής του όταν το ορατό αυτό αντικείμενο αρχίζει να περιστρέφεται.

Ο απόστρατος σήμερα πιλότος του Ναυτικού Ντέιβιντ Φρέιβορ, ο οποίος είχε συναντήσει ένα απ’ αυτά τα “UFO” το 2004, μιλώντας στον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό CNN το 2017 είχε δηλώσει πως το αντικείμενο αυτό κινούνταν ακανόνιστα: «Καθώς το πλησίασα (…) επιτάχυνε ακαριαία προς τα νότια κι εξαφανίστηκε σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα», ενώ ήταν «σαν μια μπάλα του πινγκ πονγκ που αναπηδούσε στον τοίχο», είχε δηλώσει τότε.

Το μυαλό μας πηγαίνει πίσω σε δηλώσεις που είχε κάνει ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γουνκέρ, ο οποίος είχε μιλήσει για «ηγέτες άλλων πλανητών που μας παρατηρούν από μακριά και ανησυχούν».

Μήπως ανησυχούν τώρα και για τον κορωνοϊό και θέλουν να μας… βοηθήσουν;

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “Τα σημερινά ΒΙΝΤΕΟ που κανείς δεν πρόσεξε – Έρχεται αποκάλυψη που θα «ταρακουνήσει» τον πλανήτη;”
  1. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΛΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ;
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ; O ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ, Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟ ΕΔΩΣΕ.

  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΚΡΥΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ. Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΗ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ
    ΠΕΡΙ Α.Τ.Ι.Α. ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ.

  3. ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ Α.Τ.Ι.Α. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΒΟΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ. ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΟΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ.
    ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ 2017 2018. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ 4 ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΜΑΤΙΑ.

  4. Καλα για τον γιουγκερ δεν εχουμε να πουμε κατι θα ηταν φανταζωμαι πιττα στο μεθυσι.
    Οσο για τα βιντεο εγω καταλαβαινω οτι μας ετοιμαζουν νεο οχι μπουρδοιο αλλα μπουρδοουφο.
    Τι τραβαμε θεε μου με αυτους τους αρρωστους!
    Τι αλλο θα μας κανουν για να μας φοβισουν βστε να δεχτουμε την παγκοσμια χουντα?

  5. Με παρεξενεύει το γεγονός, που τα παρατηρούν με LWIR-MWIR, που ανιχνεύουν απλώς την θερμική απεικόνιση, άρα βλέπεις μόνο την σιλλουέτα του αντικειμένου και όχι με SWIR (ανώτερα του κλασσικού Thermal) με το οποίο μπορούν να πραγματοποιήσουν και ταυτοποίηση, να δουν ξεκάθαρα το τι είναι.
    2015 θεωρητικά θα πρεπε να χουν ήδη τέτοια δυνατότητα σε συστήματα παρατήρησης εκτός κι αν δεν έχει ακόμα διαδωθεί η χρήση τους, ούτε στις ΗΠΑ.
    Πιθανόν να υπάρχουν και βίντεο ανάλογα αλλά να μην τα δείχνουν ακόμα.

  6. Αυτα τα 3 βιντεο τα δημοσιοποιουν καθε χρονο απο το 2014-5!
    Και τα εχετε δειξει ξανα σε αυτο το blog,
    Γιατι καθε χρονο τα ιδια να ουμε?

  7. Οταν το σκατο φυανει στον ανεμιστηρα μας πετανε συνεχεια τα ΟΥΦΟ ..ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ,ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟ

  8. ..τα μηνηματα θα ερχονται βροχη απο την δυση …το ερωτημα ειναι πως εμεις εδω θα τα διαχειιστουμε??

  9. “Οι δορυφόροι” εμφανίζονται πολύ τακτικά , είναι πάνω από 60-70 απόλυτα ευθυγραμμισμενοι μεταξύ τους , σε ίση απόσταση και κινούνται με σταθερή ταχύτητα..

    Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται να ερευνήσει την τελευταία εβδομάδα πάνω από τον Όλυμπο εμφανίζεται κάθε σούρουπο ένα αστέρι το οποίο δεν εινα αστέρι..
    Λαμπιριζει έντονα , κινείται αλλοπρόσαλλα και ακανόνιστα, και κάποιες φορές σταθεροποιείται σε ένα σημείο..
    Αργά τα μεσάνυχτα ή πριν την Αυγή εξαφανίζεται με αστραπιαία ταχύτητα!

  10. Ωχ! Καήκαμε! Φοβάμαι αυτούς που ανησυχούν για μένα και φροντίζουν για το καλό μου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *