Διαφημίσεις

Στη δημοσιότητα δόθηκε το κυβερνητικό σχέδιο για την άρση των περιορισμών και την επιστροφή στην κανονικότητα, μετά τι διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσο, πρόκειται για σχέδιο τριών φάσεων.

Δείτε εδώ ολόκληρο το σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης

in.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Κοροναϊός : Δείτε ολόκληρο το σχέδιο της κυβέρνησης για την άρση των μέτρων”
  1. Μάλιστα… Και ακόμη οι πολίτες αντι να βγουν να διαδηλώσουν και να ρίξουν από την εξουσία αυτό το παλιοσιχαμα Κούλη και τα υπόλοιπα σκουπίδια που του τα γλύφουν! κάθονται και τα ξύνουν.. γρουτσου γρουτσου καλά το πάτε!!! Συνεχίστε!!!Χαχαχαχαχα!!!

  2. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΡΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ.
    ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΗΜΟ, ΠΟΛΗ, ΧΩΡΙΟ, ΝΗΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥΣ KATA TON ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΚΡΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΑΤΩΝ, ΔΗΜΩΝ, ΠΟΛΕΩΝ,

  3. ΧΩΡΙΩΝ, ΝΗΣΙΩΝ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗN ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ. ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ; ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΗΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΑ.
    ΘΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗΣ. ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙA; ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ

  4. ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ, ΕΝΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ.
    ΤΟ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    FACE BOOK
    FACE CAMΕRA
    FACE MASK
    FACE ΜΑΝΤΗΛΑ
    FACE MICRO TSHIP.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΞΟΥΝ;
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ

  5. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ FACE ΦΑΣΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ.
    <> ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

  6. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΟΡΟΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΑΤΩ.
    ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ DONALD TRUMP, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΝΗΤΗ ΜΑΣ.

  7. ξυριστε τον ιερωνυμο , ετσι για αρχη -αν ειχαμε ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ φυλλο δεν θα κουνιόταν αλλα με αθλιους που υποδυονται τους θρησκευτικους αρχηγους μην περιμενετε τποτε -ουτε λαθρο ουτε ψευτικες πανδημιες ουτε πρεσπες ουτε μνημονια ουτε ΤΙΠΟΤΕ γιατι ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ κινουσε κοσμο ο νυν κουναει τον πωπο του και εσεις τον αποδεχεστε αυτον τον τυπο επειδη φοραει ενα ρασο .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *