Διαφημίσεις

Η προπαγάνδα του διαδυκτίου για να μπορέσουν να εμβολιάζουν υποχρεωτικά τον κόσμο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Η προπαγάνδα του διαδυκτίου για να μπορέσουν να εμβολιάζουν υποχρεωτικά τον κόσμο”
  1. Τουλάχιστον μου μοιάζει κάπως περισσότερο με άνθρωπο απο όλους τους άλλους ο Τράμπας. Να τον χειρίζονται κι αυτόν τόσο άσκημα οι “πλανητάρχες” και να του υποδεικνύουν τί να λέει για “ξεκάρφωμα”; Δέν το γνωρίζω.

  2. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
    Άρθρο 7.- 1. Για τους σκοπούς του παρόντος Καταστατικού, “έγκλημα κατά της ανθρωπότητας” σημαίνει οποιαδήποτε από τις ακόλουθες πράξεις όταν διαπράττεται ως μέρος ευρείας
    και συστηματικής επίθεσης που κατευθύνεται κατά οποιουδήποτε αμάχου πληθυσμού, εν γνώσει
    της επίθεσης: β) Εξόντωση
    γ) Υποδούλωση
    δ) Εκτόπιση ή βίαιη μετακίνηση πληθυσμ

  3. ε) Φυλάκιση ή άλλη σοβαρή στέρηση της σωματικής ελευθερίας κατά παραβίαση βασικών
    κανόνων του διεθνούς δικαίου κ) Άλλες απάνθρωπες πράξεις παρόμοιου χαρακτήρα οι οποίες με πρόθεση προκαλούν μεγάλο πόνο ή βαρεία σωματική βλάβη ή βαρεία βλάβη της διανοητικής ή σωματικής υγείας.
    2. Για τους σκοπούς της παραγράφου 1:

  4. (α) “Επίθεση κατευθυνόμενη κατά οποιουδήποτε αμάχου πληθυσμού σημαίνει συμπεριφορά που συνεπάγεται την κατά συρροή διάπραξη πράξεων που αναφέρονται στην παράγραφο 1
    κατά οποιουδήποτε αμάχου πληθυσμού, κατ’ εφαρμογή ή προς εξυπηρέτηση της πολιτικής ενός
    κράτους ή μιας οργάνωσης που στοχεύει στη διάπραξη τέτοιας επίθεσης.
    (β) Η “εξόντωση” περιλαμβάνει την με πρόθεση επιβολή συνθηκών ζωής, μεταξύ άλλων
    στέρηση πρόσβασης σε τροφή και φάρμακα, υπολογισμένων να επιφέρουν την καταστροφή
    μέρους του πληθ

  5. ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΣΟΥΝ ΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ, ΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ , ΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΛΟΘΥΡΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΚΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ. ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ.

  6. FACE BOOK INSTAGRAM MESSENGER
    F B I M;;;;D.
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.

  7. ΕΛΛΗΝΙΚΑ Χ@ΑΞ Κ ΠΡΟΤΑΓ@Ν ΕΙΑΝΙ ΤΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟ BILL GATES ΜΠΗΞΚΑ ΜΕΣΑ Κ ΑΗΔΙΑΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *