Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:28 - 26/04/2020

Όνειρο..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γεια χαρα σου Νικο, γεια χαρα Ελληνες. Χρονια Πολλα, Χριστος Ανεστη!

Θα ήθελα να σας διηγηθω με λίγες λεξεις ενα ονειρο που είδα πριν λιγες ημερες. Στο τελος θα σας πω κιολας γιατι μου εκανε εντυπωση και γιατι το αναφερω.

Περπατουσα σε δρομους που ηταν μισοχαλασμενοι, ειχαν λακούβες σε αρκετα σημεια γεματες με νερό που σημαινει οτι πριν λιγο ειχε βρεξει κατι που επιβεβαιωνε και ο γκρι γεματο συννεφα ουρανος.

Περπατουσα σε πολη χωρις πολυ ψηλα κτίρια και ο δρομος που περιεγραψα ηταν ασφαλτος που ειχε καταπονηθει ή μερικως καταστραφει ή αφεθει χωρις συντηρηση, εξου και οι λακουβες. Ετσι τουλαχιστον μπορω να σας τον περιγραψω.

Τα κτιρια γυρω μου ειχαν γκρι-μαυρο χρωμα και το τοπιο εμοιαζε καταθλιπτικο. Καποια στιγμη σε αυτον ή αυτους που ηταν μαζι μου και λογικα πίσω μου (δεν ειδα τα πρόσωπα τους, θεωρω οτι ηταν η οικογενεια μου) τους ειπα “κοιταξτε” και εδειξα κατω…Οι δρομοι ηταν γεματοι πολλα μικρα ποντικια τα οποια μου εδιναν την αισθηση πως μολις ειχαν γεννηθει ή οτι γεννηθηκαν πριν λίγο και αργοπεθαιναν. Θυμαμαι πολυ καλα οτι ηταν μικρα και θυμαμαι οτι δεν κουνιονταν πολυ για αυτο και η παραπάνω περιγραφη.

Απο οτι θυμαμαι στους δρομους υπηρχε ελαχιστος εως καθολου κοσμος. Δεν εβλεπα αυτοκινητα. Στο ονειρο, δεν μπορω να πω με σιγουρια τι ενιωθα, αλλα ειχα την εντύπωση οτι ζουσα καιρο αυτη την κατασταση για αυτο και δεν θυμαμαι δυνατα συναισθηματα, λες και το ειχα συνηθισει ολο αυτο.

Μπροστα μου, εκει που τελειωνε ο δρομος που περπατουσα και τελειωναν τα κτίρια, υπήρχε απλα μεγάλη και εβλεπα μεγαλυτερο μερος του ουρανου. Στο βαθος λοιπον φαινονταν ενας δειλός ήλιος να θελει να ξεπροβάλλει.

Δεν ξερω αν ειδα κάτι παραπανω αλλα μεχρι εκει θυμαμαι. Το παραξενο ειναι οτι ποτε μα ποτε στη ζωη μου δεν εχω ονειρευτεί ποντικια και επίσης δεν τα φοβάμαι για να πω οτι κατι σημαινουν για εμενα ή εκφραζουν αρνητικες μου σκέψεις ή αποτελουν οιωνους οταν ειναι να μου συμβει κατι. Επίσης δεν διαβασα προσφατα για ποντίκια, δεν ειδα ταινια με ποντίκια και ολα τα σχετικα.

Οποιος θελει να κάνει κάποια ερμηνεια, καλοδεχούμενος. Αν το ονειρο το συγκρινα παντως με ταινια θα ηταν πολυ κοντα σαν τοπιο από την ταινια The Road (η οποια δεν ειχε ποντικια). Και λεω σαν τοπιο γιατι επαναλαμβανω και παλι, οτι δεν ενιωσα συναισθηματα μεσα απο αυτο.

Συγνώμη σε οσους δεν τα πάνε πολυ καλα με τα παραπανω ζωακια ή τα φοβουνται.

Email Αναγνωστη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. αγνωστος 04/26/2020 @ 2:55 ΜΜ

    τα τοπία οι πόλεις τα σπίτια δείχνουν τις σκέψεις σου που είναι βεβαια καταθλιπτικές,τα ποντίκια ναι συμβολίζουν κάτι κακό περισσότερο προσωπικό σου αλλά αφού πέθαιναν είναι καλό όσο για την ανατολή ηλίου είναι η ελπίδα και η νέα κατάσταση που έρχεται και θα είναι καλύτερη για σένα πρώτα και μετά για όλους — τα όνειρα πρώτα είναι επιστολές από το υποσυνείδητο και λίγες φορές προφητικά αλλά είναι ένα καλό όνειρο 🙂 🙂

  2. ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 04/26/2020 @ 2:58 ΜΜ

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΝΗ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ

  3. Φιλε μου δεν ξερω αν βλεπεις Netflix όπως και εγω. Που εχω δει το τελευταίο καιρο ολες τις σειρες και ταινίες επιβίωσης. Και έχεις επηρεαστεί. Αλλα και εγω πριν μερικες μερες ειδα ενα αντιστοιχο ονειρο. Δεν ειχε ποντικια βεβαια. Αλλα ειχε αυτο το μουντο καιρο και παρατημένη Πόλη. Και οπως λες κατι σαν να το βίωβα καιρο. Μπορει μεσα μας το υποσυνείδητο να μας ετοιμαζει για κάτι. Ποιος ξερει.

  4. ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 04/26/2020 @ 2:58 ΜΜ

    ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΥΓΡΟ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΥΓΡΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΩ ΕΞΩ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣ ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

  5. Αυτήν την περίοδο, βλέπω όνειρα κάθε βράδυ. Δεν θυμάμαι να βλέπω τόσα μαζεμένα εδώ και καιρό. Ούτε ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό. Σαν φαινόμενο συμβαίνει σε πολλούς ανά τον κόσμο να βλέπουν παράξενα όνειρα τώρα με την καραντίνα. Δεν ξέρω αν πρέπει να διερευνηθεί παραπάνω. Ίσως θα είχε ενδιαφέρον σε κάποιο άρθρο να ζητηθεί από τους σχολιαστές μια αναφορά γύρω από τα όνειρα που αφορούν σε ατυχήματα, καταστροφές..

  6. Ο ΣΑΛΟΣ 04/26/2020 @ 5:12 ΜΜ

    Κτήρια υλική δομή,
    Λακούβες κακή χρήση,
    Μουντός καιρός θλίψη,
    Νερά κάθαρση,
    Μικρά ποντίκια ξενιστές,
    Άνθρωποι,
    Ακολουθία,
    Όταν βουλιάζει το καράβι τα ποντίκια το εγκαταλείπουν,

  7. ΩΡΑΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!! Ο ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ !!! ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΝΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ !!!! ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  8. Κασσανδρα 04/26/2020 @ 6:09 ΜΜ

    ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΞΑΡΣΗ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΜΕ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΗΛΙΟΣ Η ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΧΝΗ

  9. https://youtu.be/oNYticGVuxQ ΧΑΧΑΏΧΩΧΏΏΧΑΧΑ..΄ΩΧ..ΧΑΧΑ ΏΧ ΧΑΧΑ ΏΠΑ..

  10. Αν δείτε στον ύπνο σας ποντίκια,να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλοί που σας επιβουλεύονται, παρόλο που μπορεί να προσποιούνται το αντίθετο.Θεωρω το όνειρο πολύ καλό για εσένα,θα κατορθώσεις να απαλλαγείς από ανταγωνιστές και προβλήματα..

  11. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ 04/26/2020 @ 7:18 ΜΜ

    Ο δρόμος συμβολίζει την μαζική πορεία προς τον ήλιο, στην παρούσα κατάσταση η ανθρωπότητα συμβολίζεται με τα ποντίκια, όπου ποντίκια – μυς και μύηση, με λίγα λόγια η πορεία, ο δρόμος γεμάτος λακκούβες – δυσκολίες της ανθρωπότητας, ως ποντίκια τα οποία πορεύονται προς την Ήλιο – Απόλλων και την Ανατολή, όπου μια από τις επωνυμίες του Απόλλωνος ήτο Σμινθεύς, δηλαδή ποντικός – αρουραίος. Τα ποντίκια όπως και οι αρουραίοι σκάβουν φωλιές και σήραγγες στην γη, τα οποία φέρουν και εξαπλώνουν τις

  12. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ 04/26/2020 @ 7:18 ΜΜ

    ασθένειες, μέρος των οποίων ψοφήσαν εξαιτίας του πνιγμού από το νερό, βρισκοντάς τα εγκλωβισμένα την νύχτα ενώ κοιμόταν στις φωλιές τους – όπως τώρα εμείς στα σπίτια – φωλιές μας, οι οποίοι κοιμώμεθα μαζικά ως ασυνείδητοι που είμεθα, συμβολίζοντας μέρος της ανθρωπότητος το οποίο θα καθαρθεί και θα πλυθεί, εκ των ανομημάτων του, μέσω του αποτελέσματος των επιπτώσεων του κορονοϊού, εως ότου αντικρύσει τον ήλιο Απόλλων, να Ανατέλει, σημαίνοντας μια νέα αρχή.

  13. Τα ποντίκια ειναι, κατά τη γνωμη μου, όλα τα στελέχη της Μαύρης Κλίκας των Σατανιστων/Κανίβαλων/παιδοβιαστων που εξαρθρώνονται και φεύγουν απο την εξουσία.
    Η Ανθρωποτητα ειναι σοκαρισμένη και τραυματισμένη -τα γκρίζα κτήρια και οι χάλια δρόμοι- όμως έρχεται η Ανατολή μιας νέας 20ετιας απο 21/12/2020, με αληθινά Υδροχοϊκές Αξιες….
    Καλά εκανες που το έστειλες στα Κατοχικα και τα Κατοχικα που το δημοσίευσαν!!!

  14. Τα ποντίκια τα πολλά είναι σύμβολα ακριβώς αυτού που συμβαίνει! Επιδημία..!Και πράγματι…εάν αυτά τα βλέπεις να φθίνουν δηλώνει αυτό πάλι ακριβώς!την εξασθένηση της.Εσύ που είδες το όνειρο..είσαι καλός!Εαν βλέπεις όνειρα..να τα αναφέρεις εδώ στην παρέα…!Εγώ πριν ξεκινήσει η πανδημία είχα δει (ένα μήνα πριν σκάσει το κακό )…ποντίκια…αρκετά να ξεπηδάνε έξω από ένα ..κινέζικο μαγαζί με ρούχα στην γειτονιά εδώ…Και είπα στο χαλαρό..ότι πιθανόν να πέσει καμιά επιδημία στην περιοχή μας…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*