21:05 - 25/04/2020

Κασαπίδης: “Επαναλαμβάνω προς τους πολίτες της Δ. Μακεδονίας, όποιοι μπορούν, να βάλουν ένα κηπάκο, κοτούλες, κατσικούλες, γουρουνάκια”

Διαφημίσεις

Στο πλαίσιο της σημερινής καθιερωμένης συνέντευξης τύπου, για τις εξελίξεις στην Περιφέρειάς μας, γύρω από τον κορωνοϊό, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδης κλήθηκε να απαντήσει και στην ακόλουθη ερώτηση: “Σε άρθρο της Ναυτεμπορικής διαβάζουμε πως ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Προγράμματος Σίτισης του ΟΗΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, κάνοντας αναφορά σε «ασιτία βιβλικών διαστάσεων» καθώς επίσης και σε «ανθρωπιστική και τροφική καταστροφή» από την πανδημία του κορονοϊού, αν δε ληφθούν άμεσα μέτρα, μεταξύ των οποίων και για τη δημιουργία δικτύου εφοδιασμού τροφίμων”.

O κ. Κασαπίδης αφού ανέφερε πως νιώθει δικαιωμένος για τις δηλώσεις του προ εικοσαημέρου, επανέλαβε και τα ακόλουθα: “Θέλω να επαναλάβω την παρότρυνση προς τους πολίτες της Δ. Μακεδονίας, όποιοι μπορούν, να βάλουν ένα κηπάκο, κοτούλες, κατσικούλες, γουρουνάκια”.


oladeka.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 04/25/2020 @ 10:14 ΜΜ

    ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΥΘΕΩΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΑΠΙΔΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΡΗΤΩΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ [ΟΠΩΣ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ] ΠΟΥ Ο ΚΗΠΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΚΕΙ ΔΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΕΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΓΩ Ο ΥΓΕΙΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ “ΙΟ”.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΥΡΙΕ…

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 04/25/2020 @ 10:24 ΜΜ

    ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΜΟΥ ΑΝ Η ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΣΤΙΚΗ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Η ΓΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΧΩΜΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΡΑΘΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.
    ΕΣΤΩ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ.
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ “ΕΥΑΓΗ” ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ.
    ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ…

  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 04/25/2020 @ 10:33 ΜΜ

    ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ, ΚΟΥΝΕΛΙΑ, ΚΟΤΟΥΛΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ.
    ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ “ΑΡΧΩΝ” ΞΑΝΑΕΚΛΕΙΝΕ ΤΗΝ “ΚΑΝΟΥΛΑ” ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΙΟΥ;;;
    ΘΑ ΨΟΦΟΥΣΑΝ ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ.
    ΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΑΘΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ Η ΕΚΑΛΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ.

  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 04/25/2020 @ 10:50 ΜΜ

    Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ…
    ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ “ΑΡΧΗ”
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*