23:36 - 24/04/2020

Αυτό με το διαχωρισμό και το τσιπάκι δεν το καταλαβαίνω οπως το παρουσιαζουν..

Διαφημίσεις

Καταρχήν να περιαυτολογήσω λίγο είμαι καλός στο να ανακαλύπτω πού ξεκινάει το μαστίγιο στη συνείδησή μας και με βάση αυτές τις μάχες στις εννοιολογικές μας τοποθεσίες να κατανοώ λίγο πού το πάνε στο μέλλον.

Πάμε να το δούμε λιγάκι μαζί, δεν θες να βάλεις το τσιπάκι καλώς και δεν θέλεις, θέλεις να βάλεις το τσιπάκι δικό σου το κεφάλι κάντο τι θέλεις ..

Τόσο απλά τα πράγματα, το πράγμα όμως αρχίζει και περιπλέκεται όταν ή από κει πλευρά εσένα που δεν θέλεις να βάλεις το τσιπάκι θέλει να σε δει να καίγεσαι στην πυρά…. Και αναρωτιέμαι γιατί;

Αν σκεφτούμε τελικά ότι το τσεπάκι θα είναι σε μορφή εμβολίου πάλι δεν έχει λογική..

Να το απλώσω τώρα να γίνει κατανοητό ας πούμε ότι το 70% δέχεται να εμβολιαστεί με σκοπό να είναι ασφαλή σε οποιονδήποτε κίνδυνο μπορεί να του προκαλέσει ο νέος ιός, ταυτόχρονα υπάρχει το υπόλοιπο 30% που δεν τον νοιάζει ο ιός.

Γιατί το 70% καίγεται τι θα κάνει το 30% εφόσον θα είναι ασφαλή από τον κίνδυνο;

Αν αρρωστήσει το 30% κακό του κεφαλιού του…. Οι άλλοι γιατί καίγονται;

Εδώ υπάρχει ένα μικρό θεματάκι ότι κανένα εμβόλιο δεν μπορεί να σε κάνει να είσαι ασφαλής, κανένα εμβόλιο δεν μπορεί να εγγυηθεί 100% ότι δεν θα νοσησεις….

Ας το δούμε τώρα από την κανονική του μορφή….ο κάθε παρά ξενούλης που θέλει να κάψει όλο τον κόσμο που δεν θα εμβολιαστεί το κάνει γιατί γνωρίζει ότι δεν μπορεί να έχει πλήρη ανοσία…. Και σου λέει αν είναι να ρισκάρω να πάρω εγώ το ίδιο και ότι άλλο από πίσω έρχεται σαν παρελκόμενο κίνδυνου…. Δεν είναι άδικο να υπάρχουν κάποιοι που δεν θα το πάρουν;

Αρα έχουμε να κάνουμε με μία εγωιστική διάθεση και όχι με έναν πραγματικό κίνδυνο μέσα στην κοινωνία; Ειναι μονο αυτο;

Το θέμα εμβολιασμού έτσι κι αλλιώς δεν δίνει πουθενά την εγγύηση ότι θα σώσει μία κατάσταση….

Το να θελήσεις να εμβολιάσεις 100% από το κοπάδι δεν έχει να κάνει με την σχέση κίνδυνου ενός ιού…..γιατί είναι ξεκάθαρο ότι τα εμβόλια δεν μπορούν να προστατεύσουν 100%….το ότι θέλουν το 100% να είναι εμβολιασμένο έχει να κάνει με το τι θα μπει μέσα μας και πόσο καλά θα συνεργαστεί με την τεχνητή νοημοσύνη..

Αρα ο έντεχνος διαχωρισμος που ανακαλύπτεις να τρέχει πανικόβλητος στην πληροφορία και στις δηλώσεις μαϊντανόν της τηλεόρασης δεν έχει να κάνει με τον κίνδυνο αλλά με το πόσα θα εισπράξει ο καθένας από αυτούς από πίσω γιατί υποστήριξε την αφήγηση την πολιτική που θέλει το σημερινό ανθρώπινο κοπάδι τσιπαρισμένο και σε άμεση συνεργασία με την τεχνητή νοημοσύνη ώστε να προχωρήσουμε σε μία νέα τάξη πραγμάτων..

Και να ο πραγματικός διαχωρισμός, η μέν πού είναι δοσμένη σε όλα στην ύλη…. Και η δεν που θέλουν να τα γράψουν ολα στα παπάρια τους..

Το δεύτερο σκέλος είναι επικίνδυνο για την κοινωνία γιατί αν το κάνουν τότε οι άλλοι δεν θα τρώνε με χρυσά κουτάλια…

Δεν ξέρω αν κατανόεις εδώ τα συγκοινωνούντα δοχεία;..όπως ακριβώς σε τρόμαζαν για τα μνημόνια και για τό μένουμε Ευρώπη επειδή έπαιρναν παχυλούς μισθούς με τον ίδιο τρόπο και λόγο θα σε κάνουν να τρέμεις από το φόβο σου και θα προτείνουν σε υπουργούς να σε ποινικοποιήσουν όχι γιατί φοβούνται πραγματικά τον ιό αλλά γιατί πάντα μα πάντα θα φοβούνται μήπως φύγουν από την πλευρά με τα χρυσά κουτάλια και έρθουν στην πλευρά του λαού που συντηρεί όλους αυτούς τους μπάσταρδους!…

Το σύστημα αυτό που ζούμε δεν μπορεί να λειτουργήσει αν η βάση της πυραμίδας αποφασίσει να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο….. Όλοι αυτοί ζούνε με τον χρόνο δικό τους και κάνουν ότι θέλουν συλλέγοντας εμπειρίες και στιγμές πάνω στις πλάτες τις δικές μας αφού πρώτα δημιούργησαν το υφαντό του τρόμου και του φόβου ώστε να μας αναγκάζουν εμάς να είμαστε το γρανάζι που θα τους ταΐζει μία ζωή..

Κάτω από αυτό το σκεπτικό λοιπόν είναι λίγο κατανοητός ο διαχωρισμός και η πρεμούρα για το τσιπάκι….. αλλά μόνο αν έχεις όλη την πληροφορία στο κεφάλι σου είναι κατανοητός…

Αν το δεις με επιφάνεια απλά αντί να περάσει μέσα σου Η αλήθεια, θα περάσει ο φόβος και ο εκβιασμός….

Οι λέξεις τσακώνονται το έχω πει πολλές φορές και αυτός ο πολιτισμός στηρίζεται στην εικόνα όχι στην αλήθεια αλλά στην εξαπάτηση, είναι λογικό λοιπόν να βλέπεις αυτά τα μαρούλια του θερμοκηπίου της τηλεόρασης να παρουσιάζονται μπροστά σου σαν γλάστρες, να χρησιμοποιούν λέξεις που υπονοούν άλλο από ότι πραγματικά νιώθουν…. Εγώ απλά σου προσέγγισα όσο πιο καλά μπορούσα στο τι πραγματικά νιώθουν φόβο…. Και όχι αυτό που με λέξεις σου λένε ότι φοβούνται.

Είναι μεγάλη υπόθεση να μην τολμήσεις ποτέ να αλλάξεις το επίπεδο της ζωής αυτων που για χρόνια σε κοροϊδεύουν…

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΩ!!!ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ,ΑΦΟΥ Τ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΡΑΣΗ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΚΛΗΤΟΙ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΔΕ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΙΔΙΑ!!!ΦΙΛΤΑΤΕ,ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!!!
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ.

  2. ΜΑΝΟΣ ΧΑΝΙΑ 04/25/2020 @ 12:17 ΠΜ

    Άσχετο, αλλά ενδιαφέρει : Μόλις τώρα στις “αντιθέσεις” του Σαχίνη αναφέρθηκε ότι επιβεβαιώθηκε και από αμερικανούς και από Γάλλους και από Έλληνες ότι οι καπινιστές λόγω της νικοτίνης νοσούν πολύ ελαφρότερα. Μάλιστα η Γαλλία την αποσύρει από την αγορά ως σκεύασμα για να τη χρησιμοποιήσει στα νοσοκομεία !

  3. κανενας μπιπ,για οποιο λογο,δεν θα με υποχρεωσει να βαλω κατι μεσα μου,με οιεσδηποτε συνεπειες!…κανουμε ολοι τις παρθενες ομως,ενω τα τσιπακια τα εχουμε για καραμελες,για γελοιους λογους σε ολες τις τσεπες μας και αυτοφακελωνομαστε για γελοιους λογους οπου βρουμε..εγω που τα λεω υπηρξα αρνητης σε ανυποπτους καιρους,10 χρονια δεν ειχα κινητο και με κοροιδευαν ολοι!σε 1,2,3 δουλειες μου ειπε ο εργοδοτης κινητο η απολυση,και μετα πηρα!σημερα για να παω στη δουλεια μου μπαινω με δυο διαφορετικα..

  4. ..τσιπ και με δακτυλικο αποτυπωμα γιατι ολες οι δουλειες δεν ειναι ιδιες…και θα βαλω και ρολογακι η βραχιολακι αν χρειαστει και με υποχρεωσουν,,,μεσα μου ομως δεν βαζω τιποτα!κολυμπαμε σε εναν ωκεανο απο τσιπ και παρακολουθηση,το 80% ειναι λογω μαλακιας και οχι λογω επιβιωσης,αλλα ξαφνικα ανακαλυψαμε οτι το νερο ειναι υγρο και μπορει να βραχουμε!η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ μονο περισσευει στην κοινωνια μας,ολα τα αλλα τα εχουμε μετρημενα….

  5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 04/25/2020 @ 3:14 ΠΜ

    Ούφ καί ούφφου ισχύει αυτόν οπού λές τό μεν, τό δέ άς πάμε στήν Αποκάλυψη, ό Αντιχριστούλλης θέλει όλους εγκλωβισμένους στό μασκαραλίκκι τού γιά νά μήν μπορεί κανένας νά ξεφύγει ή άμα αποδειχθεί ότι γελάστηκαν οί τσιππαρισμένοι νά επαναστήσουν όλοι μαζύν πρίν έρθη η τεχνολογία οπού θά κάνει ύπνωση εξ’ αποστάσεως ούτως ώστε οί τσιππαρισμένοι νά μήν αλλάζουν ποτέ αλλά νά αλαλάζουν εσαεί ώς κύμβαλα ζομπυσυμπεριφορούλας!

  6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 04/25/2020 @ 3:19 ΠΜ

    Τό τσιγάρον είς τήν Κύπρον ήταν ενδεικτικόν όταν υπήρχε επιδημία μηνιγγίτιδος καί διά τούς μή καπνιστές. Τό ίδιον σκέφθηκα καί διά τόν κοροϊδοϊον. Επειδή ό θερμός αήρ σκοτώνει μικρόβια….

  7. Στέργιος Σμύρλης 04/25/2020 @ 5:04 ΠΜ

    Μωραίνει κύριος ον Βούλεται απολέσει. Έχουν διατυπώσει σαφώς την πρόθεσή τους ο πληθυσμός να μειωθεί. Σε πρώτη φάση σε δύο(2) εκατομμύρια. Με την τεχνητή νοημοσύνη θα έχεις τη νοημοσύνη που θέλουν αυτοί, μία νοημοσύνη που θα σε κάνει πολύ αποτελεσματικό και αποδοτικό για να τους υπηρετείς, δεν θα υπάρχει διανόηση, αμφιβάλλω αν υπάρχει έρωτας και είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν θα σώσεις την ψυχή σου, που είναι και το ζητούμενο της ζωής.

  8. Μιχαλης 04/25/2020 @ 6:54 ΠΜ

    Πολυ σωστη η προσεγγιση..!
    (Διορθωσε : οι μεν που ειναι δοσμενοι…..και οι δεν ). 🙂

  9. Εξαιρετικό άρθρο που με μια φράση-ερώτηση αποδομεί το αφήγημα του δήθεν σωτήριου εμβολίου.

    “Γιατί το 70% καίγεται τι θα κάνει το 30% εφόσον θα είναι ασφαλή από τον κίνδυνο;”

    Ακόμα και με τα νούμερα κατά προσέγγιση το ερώτημα είναι απόλυτα εύστοχο και το υπόλοιπο κείμενο έχω την αίσθηση ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

    Εύγε Stranger !

  10. ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ,ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ,ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ!!!ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ?ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΜΟΛΥΣΕΙ?ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ!!
    ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΩ,ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ!!!ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ,ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ,ΕΝΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ,ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ,ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ

  11. ΕΥΛΟΓΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑ!!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΔΙΚΟΙΚΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ?ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΕ,ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!ΨΑΞΤΕ ΒΛΑΚΕΣ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΥΛΗ,ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΟΧΙ!!!Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ,Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
    ΧΡΣΙΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*