Διαφημίσεις

Εκτυπωστε την γιατί θα χρειασθεί σύντομα και να δούμε αν θα τολμήσει κάποιος γιατρός dealer των φαρμάκων και των εμβολίων της Big Pharma να την υπογράψει!

Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “Ιατρική Βεβαίωση Εμβολιασμού”
  1. Χριστός Ανέστη.
    Θα ήταν δυνατόν να είναι σε κάποια μορφή PDF π.χ.
    για να το εκτυπώσουμε ????
    Ευχαριστώ.

  2. Δυστυχως πιστευω οτι οσοι εργαζονται ,παιρνουν συνταξη,και γενικα πληρωνονται μεσω τραπεζας θα αναγκαστουν να το κανουν γιατι αλλιως δεν θα μπορουν να ζησουν .Θα ακολουθησει το τσιπαρισμα που θα ειναι ακομα πιο δυσκολο να το αποφυγεις .Το θεμα ειναι να μπορεσεις να βρεις γιατρο που θα υπογραψει οτι το εκανες ενω δεν το εχεις κανει . Και οσο για το τσιπαρισμα να βρεθει τροπος να αφαιρειται.

  3. Θα την υπογράψει και μετά αν πάθεις τίποτα απλά θα σε γράψουν σταρχιδια τους. Έτσι και αλλιώς το πρόβλημα του εμβολίου δεν είναι μόνο η σωματική υγεία αλλά η ψυχική και διανοητικη

  4. Αχχαχααχαχ είσαι ωραίος!

    Αυτό δεν στο υπογράφει γιατρός και χωρίς να κάνεις το εμβόλιο!

    Μπράβο σου μπήκες και στον κόπο να το συντάξεις!
    Ας έλεγες από την αρχή δεν το κάνω το εμβόλιο και τελείωσε…
    Είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο οποίος δεν κάνει εμβόλιο που θα θεωρηθεί υποχρεωτικό θα βγαίνει αναγκαστικά εκτός συστήματος, αυτό ψήφισαν.
    Σου λένε δηλαδή θα πεθάνεις απο τις παρενέργειες ή απο την πείνα εκτός συστήματος

  5. Δεν ειναι ετσι γιατι μετα του παιρνεις και τα σωβρακα , κανενας τους δεν προκειται να υπογρψει τετοιο χαρτι

  6. E ναι, αμα βαλεις και ορο να μην πεθανει ποτε ο εμβολιασμενος θα ειναι κομπλε..νικησαμε.

    Κατι τετοιες βλακειες γραφετε και χανουμε το δικιο μας και μεις που ειμαστε μεν αντιεμβολιαστες αλλα με σοβαρα επιχειρηματα δε.

  7. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΙΩΝ ΟΠΩΣ
    ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΚΟΣ, ΚΟΞΑΚΙ, SARS, EBOLA, AIDS, ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΝΕΥΜΟΝΟΙΟΚΟΚΚΟΥ ΕΙΧΕ 40 ΠΥΡΕΤΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΣ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

  8. Αθηνά, διάβασε τι γράφει η αποκάλυψη για την εκκλησία του Χριστού (τους συνειδητούς χριστιανούς, δηλαδή, που θα αρνηθούν το χάραγμα) “θα την τρέφουν 3,5 έτη”! ¨Αρα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στο Θεό.

  9. ΕΔΩ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 1000 ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.
    blob:https://www.megatv.com/fdf4478b-2656-4226-a3e1-1028dd46dd8c ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 48:30 ΛΕΠΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

  10. ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ – ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 10 ΚΑΝΟΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ. ΣΤΗΝ WIKIPEDIA ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ.

  11. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ: TYXON ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ Η ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ Η ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ, ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ; ΣΟΒΑΡΑ; ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ; TI ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

  12. Ο υπωχρεωτικος εμβολιασμος ειναι αντισυνταγματικος κ εναντια στον νομο του Ιπποκρατη…
    Νομικα δεν μπορουμε να υπερασπιστουμε το δικαιωμα μας??
    …κ ποσα αλλα εχουν υπογραψει οι αλητες πισω απο την πλατη μας…

  13. Συνέλληνες, μην φοβάστε και μην παραλογίζεστε. Θα σας εξηγήσω γιατί ο καθένας έχει την δυνατότητα να αρνηθεί κάθε εμβολιασμό, χωρίς καμία συνέπεια. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα καταπατούσε κάποια από τα 30 Ανθρώπινα Δικαιώματα, δεύτερον θα καταπατούσε το προηγούμενο γενικό Ιατρικό ΦΕΚ που το λέει ξεκάθαρα ότι ο άνθρωπος μπορεί να αρνηθεί κάθε ιατρική παρέμβαση, και τρίτον θα καταπατούσε τον όρκο του Ιπποκράτη! Ο ιατρός ορκίζεται να μην εξαναγκάσει κανέναν, που δεν το επιθυμεί, σε λήψη φαρμάκων.

  14. Καλή η προσπάθεια για το κείμενο αλλά:

    1. Προσφυγή στην δικαιοσύνη δεν θα έχει αποτέλεσμα διότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη.

    2. Προσφυγή στο ΣτΕ με θέμα την πρόδηλη αντισυνταγματικότητα του νόμου περί υποχρεωτικού εμβολιασμού ίσως είναι ενδεδειγμένη.

    3.Πιθανότατα οι εμβολιασθέντες θα αποχωρήσουν απο τον κόσμο αυτό πρίν προλάβουν να κινηθούν νομικά.

    Προτείνω να απομονώσουμε όσους κάνουν το εμβόλιο ως μολυσματικά και επικίνδυνα άτομα για όλους εμάς που δεν θα εμβολιασθούμε.

  15. Αυτά που γράφετε είναι μαλακίες σε βεβαιώσεις που δε θα υπογράψει κανείς γιατί όλα τα εμβόλια έχουν πιθανές παρενέργειες όπως όλα τα φάρμακα και κανείς δεν το υπογράφει. Κάτι τέτοια βλακώδη θα δημιουργήσουν πάλι μια μάζα που θα κυνηγάει το Κράτος όπως τους Σωρικούς τους ανεγκέφαλους που μπλέξανε και πληρώσανε ένα κάρο φόρους και πρόστιμα. Και κάποιος πάλι θα εκμετελευτεί αυτό το κοπάδι. Είναι πολύ δύσκολο να αρνηθείς γιατί δε θα στο επιβάλει ο γιατρός αλλά το σύστημα όπως θα διαμορφωθεί

  16. Και ας υποθεσουμε οτι ο ιατρος συμπληρωνει και υπογραφει, κανουμε το εμβολιο και μετα αποδεικνυεται οτι κατι δεν παει καλα, σε ποιανου το δικαστηριο θα βρουμε το δικαιο μας (οσοι ζωντανοι), οταν ολοι οι θεσμοι τους ανηκουν ? Σκεφτειτε μονο ποσες φορες εχουν καταπατησει συνταγμα και νομους εως τωρα και ποσους δικους τους παγκοσμιους νομους εχουν ηδη αρχισει να θεσπιζουν , γιατι εκει θα επαφιεται η δικαιολογια της εφαρμογης των μετρων που θα προωθησουν.

  17. Συνέλληνες ή το κάνεις ή δεν το κάνεις και απλά ζεις με τις συνέπειες της επιλογής σου.

  18. Η δήλωση είναι πολύ καλά στημένη. Ίσως πρέπει να τροποποιηθεί, με συμβουλή δικηγόρου, ώστε να συμπεριλάβει ευθύνη του νομοθέτη (όλων όσων θα υπογράψουν και εγκρίνουν νόμο που θα αναγκάζει τους πολίτες να δέχονται τέτοιο εμβολιασμό και τους γιατρούς να εκτελούν τέτοιο εμβολιασμό).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *