Διαφημίσεις

Ο σκυλος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου,ομως ο ανθρωπος τον προδωσε και τον καταδικασε να ζει λιγοτερα χρονια στη γη και μετα να παει στην αιωνια κολαση.. για να γινω πιο σαφης και πολυ θα καταλαβουν αμεσα μεσα απτην πραγματικοτητα μας το τι θελω να πω και το που μας πανε πλεον με μαθηματικη ακριβεια!! και για πιο λογο
θα μας συμπεριφερθουν ετσι αφου στο ταλμουδ τους εχουμε την ιδια αξια με τα σκυλια!!

Για παμε ενα ταξιδι προς την πραγματικοτητα τωρα, τα σκυλια μας οσοι εχουν τα εμβολιαζουμε για να ειναι υγιη και να ζησουν περισοτερα χρονια.. αλλα αν ριξουμε μια ματια στον εξω κοσμο θα δουμε αδεσποτα τα οποια υπο αυτες τις συνθηκες που ζουνε φτανουν σε πολυ μεγαλη ηλικια που ξεπερνα κατα πολυ τα 15 ετη πολλες φορες! και παροτι εμεις τα δικα μας τα προσεχουμε με τις καλυτερες τροφες και εμβολιασμενα πολλες φορες πεθαινουν γυρω στα 12 με καλυτερη ηλικια τα 15 και σπανια παραπανω απο 15.. ενα αδεσποτο σκυλι δεν μπορει να ταξιδεψει στο εξωτερικο γιατι δεν φερει τα απαραιτητα εγραφα που πιστοποιουν τον εμβολιασμο του αρα και οτι υπαγεται στο υπαρχον συστημα… αλλα ακομα και τα δικα μας σκυλια που εχουν εμβολιαστη και φερουν το βιβλιαριο πλεον δεν μπορουν να ταξιδευουν αν δεν φερουν το τσιπακι πανω τους.. οποτε μας αφομιωσαν πληρως με αυτηντην πραγματικοτητα!! που μεχρι και προσφατα στην
τηλεοραση διαφημιζε να τσιπαρουμε τα σκυλια μας και να μην πιστευουμε σε δεισιδαιμονιες…

οποτε ολοι τσιπαραμε τα σκυλια μας (εμενα μου τον φερανε τσιπαρισμενο παροτι τους ειχα πει μικροτσιπ να μη του βαλουν κατηγορηματικα!!!) για να μπορουν να ταξιδευουν μαζι μας και αν τα χασουμε και καποιος τα βρει να μας τον επιστρεψουν! οποτε το δεχτηκαμε απλοχερα και διχως σκεψης πολλες! για να δουμε την καταληξη μας ως ανθρωπινο γενος το που οδευουμε με μαθηματικη ακριβεια εκτος και αν εκτροχιασουμε το τρενο που δε λεει να σταματησει με τιποτα το ταξιδι και ακολουθει την πορεια στης ραγες με εμας ταξιδιωτες να απολαμβανουμε το ταξιδι αυτο αναπαυομενοι στις θεσεις μας αλλα πλεον το τρενο εχει μπει σε ενα τουνελ πολυ σκοτεινο… ενω τα σκυλια τα δικα μας ειναι ασφαλη με τα εμβολια τους και το μικροτσιπ τους απολαμβανουν την αγαπη μας μεσα σε ενα ζεστο σπιτι, αλλα εκει εξω… μια μακαβρια πραγματικοτητα μαστιζει τα αδεσποτα… ανεμβολιαστα και διχως τσιπ ειναι πληρως εγκαταλελημενα και καθημερινα δινουν τη μαχη τους για επιβιωση! ο καλος θεος που τα επλασε ακομα και ετσι μεριμνα ομως γιαυτα και παντα βρισκουν λιγη τροφη και νερο για να αντεξουν αλλη μια μερα στην σκληρη πραγματικοτητα!

Αλλα ακομα και ετσι το συστημα εχει αλλη αποψη γιαυτα και επειδη εσυ! εσυ! και εσυ! διαμαρτυρηθηκατε να τα μαζεψουν γιατι ειναι επικινδυνα για την δημοσια υγεια και ασφαλεια σας δωσατε το πρασινο φως στο συστημα να τα στειρωνει και πλεον να τα θανατωνει διχως οικτο!!!! γιατι εσεις τους δωσατε την εγκριση!!!

οποτε καταλαβενεται οπως πανε τα πραγματα αυτη τη στιγμη πολυ συνανθρωποι μας εκει εξω για την ακριβεια εκκατομυρια απο αυτους θα κανουν ουρες για να εμβολιαστουν και ισως να τσιπαριστουν και ετσι η δικη τους αντιληψη τις πραγματικοτητας θα γινει ο δικος μας αυριανος εφιαλτης που αφηνουμε τις τυχες τις δικες μας στα χερια των σχιζοφρενων που δινουνδιαταγες στις μαριονετες τους και αυτες εκτελουν διχως κανενα προβλημα!!! με συνεπεια εμεις να ειμαστε τα επομενα αδεσποτα εκει εξω!!! ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΜΕ ΤΗΣ ΑΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΣΙΠ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΤΩ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΣ!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ Η ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΟΥΜΕ Η ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ!!! Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΕΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ!!!! ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ!!!!

ΙΝDIGO CHILD



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ”
  1. Αδερφε κανενας δεν προκειτε ποτε να μας στερησει την ελευθερη βουληση να σκεφτομαστε να κρινουμε να επιλεγουμε.Ειναι απαραβατο δικαιωμα της ανθρωπινης υπαρξης.Κανενας δεν θα μας τσιπαρει κανενας δεν θα μας μπολιασει παρα μονο αν το επιλεξουμε.μην τρομοκρατεισαι κ μη σε κατακλυζει ο φοβος.αν φτασουμε στο σημειο να μας βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο για να μας τσιπαρουν η να μας εμβολιασιυν θα αρνηθουμε θα πολεμησουμε κ θα πεσουμε μαχομενοι παλευοντας για το μοναδικο ιδανικο αυτο της ελευθεριας.

  2. Δεν φοβομαστε τιποτα.Δεν ελπιζουμε τιποτα.Ειμαστε ελευθεροι.Ν.Καζαντζακης

  3. Ατσιπαριστη θα μεινω κι ας πεθάνω απόφαση που οηρα καποια χρονια πριν. Οεκος προς τον εαυτο μου. Τελος

  4. Να συμπληρώσω όσο μπορείτε να μη δίνετε ξηρά τροφή στα σκυλιά σας. Ευθύνεται για καρκίνους. Έχω χάσει δυο σκυλιά από καρκίνο. Στο επόμενο θα μαγειρεύω εξ ολοκλήρου την τροφή του όπως έκανα περιστασιακά στα σκυλια που μου πέθαναν

  5. ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ,Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ..ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Ν ΑΠΗΛΗΘΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΥΑΙΝΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *