Διαφημίσεις

Σκηνές που θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη της υποσαχάριας Αφρικής εκτυλίχθηκαν στο Κρανίδι, καθώς αλλοδαποί με κορωνοϊό, που βρίσκονται σε καραντίνα στο ξενοδοχείο, επιτέθηκαν μαζικά στους διανομείς τροφίμων του ΕΟΔΥ και τους πήραν όλα τα τρόφιμα!

Μάλιστα παρόλη την ευαίσθητη υγειονομική κατάσταση δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο ασφαλείας και «όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων παρά το συναγερμό που έχουν σημάνει οι Αρχές στην περιοχή μετά τα 151 ασυμπτωματικά κρούσματα κορωνοϊού τρέχουν προς τη ομάδα που έχει αναλάβει τη διανομή των γευμάτων και πριν προλάβουν καλά-καλά τα να μοιράσουν τ’ αρπάζουν μέσα από τα κουτιά τις προμήθειες.

Λίγα λεπτά αργότερα το κλιμάκιο αποχωρεί από το σημείο καθώς η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Οι άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι αντί να φυλούν την πατρίδα, έχουν αναγκαστεί και κατασκευάζουν καταλύματα για τους παράνομους μετανάστες, βρίσκονται λίγα μέτρα πιο εκεί και παρακολουθούν.

ellinotourkika.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Εμπόλεμη ζώνη το Κρανίδι: Αλλοδαποί με κορωνοϊό επιτέθηκαν στους διανομείς του ΕΟΔΥ και τους πήραν τα τρόφιμα!”
  1. Αν καποιος τους χαρακτιρισει ζωα θα παρεξηγηθουν πολλοι, εγω θα παραθεσω κατι εξτρα..Αυτη και ακόμα χειροτερη θα ειναι η συμπεριφορα ολων μας στην επερχομενη ή την οποια επερχομενη κατασταση πείνας. Η πεινα δεν ελέγχεται, ούτε συμβιβαζεσαι. Στην πείνα η αντιδραση ειναι βια και το κινητρο η επιβιωση. Επειδη των προετοιμασμενων….πριν πεινασουν μαγειρευουν, δειτε το σοβαρα!

  2. Σοβαρά μιλάς οτι αυτοι οι 500 Αφρικανοί που διαμένουν εδω και 2 χρόνια σε ξενοδοχείο πεινανε;

  3. Michalis pro , εταιρεία catering πληρωμένη από εμάς έχει αναλάβει την τροφοδοσία εδώ και ένα χρόνο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο . Τους πηγαίνουν το φαγητό κάθε μέρα. Δεν πεινάνε . Για να μην μιλήσουμε και για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα εκεί ….. , έχουν και καμαριέρες οι αραπαδες για να μην ψοφισουν από χολερα μιας που αφοδεύουν εκεί που τρώνε . Απλά αυτός είναι ο πολιτισμός τους.

  4. ΟΧι μόνον catering , αλλά και διατροφολόγοι που επιμελούνται την διατροφή των εγκύων , διαβητικών , παιδιών …. Μα που ζεις michalis …; Εκτός και αν δουλεύεις μεροκάματο 20 sents το σχόλιο , απαντώντας ο ίδιος στον εαυτό σου ως GGGG …
    Έχετε καταντήσει καραγκιοζηδες εσείς της πληρωμένης προπαγάνδας..ηλίθιες όρνιθες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *