00:16 - 20/04/2020

Η 5G ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ 4G

Διαφημίσεις

Η 5G ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ 4G

Σε αυτό το άρθρο 5G ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗKΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗ ΓΟΥΑΝ σας γράψαμε για το Πείραμα που έγινε στην Βόρεια Ιταλία, στην πιο πλούσια περιοχή της χώρας με σκοπό να σκοτώσουν δεκάδες χιλιάδες ηλικιωμένους ώστε να μπορέσουν να περάσουν τα μέτρα τους. Δυστυχώς το πέτυχαν και όχι μόνο. Το πείραμα 33 κυλάει ρολόι. Οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν σοκαριστεί από την Παγκόσμια κλίμακα επίθεση της σέκτας θανάτου.
Πιο εγκληματίες δεν γίνεται, πιο ψυχοπαθείς και διεστραμένους δεν βρίσκεις στα ψυχιατρικά θεραπευτικά κέντρα, η ανθρωπότητα κινδυνεύει και κανείς από τις πολιτικές μαργιονέτες δεν θα σας εξηγήσει γιατί μας επιβάλουν παρόμοια μέτρα.
Πολλοί φίλοι και συγγενείς αναρωτιούνται εαν και πότε θα τελειώσουν τα μέτρα καραντίνας; Κάθονται μέσα για να προστατέψουν τους δικούς τους ανθρώπους και σε πρώτη φάση φαίνεται μια φυσιολογική σκέψη. Όμως δεν έχει κατανοήσει ακόμη κανείς τους ότι η συνομωσία εναντίον της ανθρωπότητας με τον κορωναιό δεν θα τελειώσει ποτέ!
Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στον κόσμο που γνωρίζαμε γι αυτό ετοιμαστείτε ψυχολογικά και πνευματικά. Το Γνώθι Σ’αυτόν είναι πολύ σημαντικό, πρέπει όλοι μας να αφυπνιστούμε διότι οι δεσμοφύλακες δεν πρόκειται ποτέ να αναιρέσουν τα σημερινά μέτρα από την στιγμή που σας έπεισαν να κάτσετε μέσα και να κλειδωθείτε στα σπίτια σας. Η δόνηση του φόβου και η τεχνική μονοπωλίου της είδησης ανήκει στους Παγκόσμιους Φασίστες που σας κλείδωσαν μέσα ενώ δεν υπάρχουν νεκροί! Οι νεκροί στις λίστες είναι όλοι από γεροντάματα και ακατανίκητες αρρώστειες, βαρέα μέταλλα που σας ψεκάζουν εδώ και 30-40 χρόνια.
Τα βαρέα μέταλλα που ρίχνουν στο φαγητό σας, τώρα στο πόσιμο νερό σας και όπως σίγουρα συστηματικά σας πολεμάνε με ηλεκτρομαγνητισμό για να διαλύσουν τα κύτταρα σας. Δηλαδή σας δηλητηριάζουν με βαρέα μέταλλα, σας ψεκάζουν σαν κουνούπια και μετά σας πλακώνουν με σύννεφα ηλεκτρομαγνητισμού του 4G και 5G που είναι 10 φορές πιο ισχυρότερο. Και τίποτα να μην έχει ο ανθρωπινος οργανισμός, θα δηλητηριαστεί και θα αρρωστήσει αν βρεθεί συνέχεια σε χώρους με 5G…

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Artemisia Gogou 04/20/2020 @ 12:25 ΠΜ

    Εδω στην Ελλαδα δεν προκειτε να ερθει..Δεν θα το επιτρεψει ο Χριστος [Ανεστη] και δεν θα προλαβουν ..Μετα τον ”κορονοιο’και την καραντινα καλοκαιρι ερχονται τα γεγονοτα με Τουρκια,της Πολης και 3οσ Παγκοσμιος

  2. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 04/20/2020 @ 1:33 ΠΜ

    ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ Η ΟΧΙ?

  3. ΠΕΡΣΕΑΣ ΛΙΓΔΗΣ 04/20/2020 @ 2:58 ΠΜ

    Έτσι πάντα ήταν και, τώρα ακόμη χειρότερα διότι εμείς δέν έχουμε τα μέσα να “αγοράζουμε” δικαίωση. Και έτσι, μας τα ρίχνουν αργά αργά και με τέχνες τα πάσης είδους δηλητήρια. Πώς να αποδείξουμε τις σκευωρίες και τα εγκλήματά τους. Ξέρουν οτι γνωρίζουμε αλλά, έχουν τα γένια και τα χτένια.

  4. Καθενας με το vision του 04/20/2020 @ 4:17 ΠΜ

    Οταν λες σας ψεκαζουν να βαζεις ,μας..Οταν λες σας δηλητηριάζουν να βαζεις ,μας ..Εκτος εαν εσυ ζεις σε αλλον πλανητη .ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΕΙΣ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΑΡΑ ΕΣΕΊΣ ΕΊΣΑΣΤΕ ΠΡΌΒΑΤΑ. Η ΥΠΈΡΜΕΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ .
    ΚΑΙ Υ ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

  5. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  6. ΕΛΛΗΝΙΣ 04/20/2020 @ 7:47 ΠΜ

    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΠΤΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ.

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ…ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ.
    ΛΙΓΗ ΣΚΕΨΗ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ…ΤΟΣΗ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΠΙΑ…ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ;

  7. Χρήστος 04/20/2020 @ 11:56 ΠΜ

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και να δουν τι θα πάθει η μεγάλη κυβέρνηση των πατριωτών που μας πήρε μέτρα νωρίς.

  8. Σωστός ο φίλος παραπάνω.. το να λές (σας) δουλεύουν (σας) ράνουν και δέν λές (μας), τότε είσαι αλλού. Διαχωρίζεσαι;

  9. ΙΣΙΟΔΟΣ 04/25/2020 @ 8:48 ΜΜ

    ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ!!!Ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ (ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ζ”) ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΕΓΧΩΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΚΑΛΙΕΡΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΔΕΥΣΙΑΝ,ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ!!!!
    ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 4G KAI TOY 5G!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*