15:45 - 16/04/2020

Aquaponics Για ηλιθιους …αμερικανιστη η γνωση που μπορει να την πραξει ο καθενας!!

Διαφημίσεις

Δυο επιλογες εχω αυτη την στιγμη , η πρωτη ειναι να παω σε ενα σιδηρουργειο και να βαλω κατω την πατεντα που εχω στο μυαλο μου , να την βαλω σε σχεδια και κοψιματα …ωστε να φτιαξω το συστημα διατροφης σου για 12-14 ατομα που θα μπορει να σε κρατησει να μην πεινασεις αν μας φερουν την επισιτιστικη κριση ..! Που θα την φερουν και στο φωναζω χρονια !

Το 2013 ειχα κανει ενα βιντεο με αλλη πατεντα καθετης διαδικασιας πανω στα Aquaponics , αλλα ως συνηθως παλι δεν μπορω να βρω πουθενα το βιντεο η το αρθρο … καποια στιγμη μου ειχαν στειλει αναγνωστες το λινκ τωρα δεν το ξαναβρισκω , οποιος το βρει να το στειλει ξανα παρακαλω στα σχολια ..!

Το βρήκαμε..

https://www.youtube.com/watch?v=oTnX6wANTVk

Τωρα , μαλλον δεν ειναι και ευκολο καποιος αν δεν εχει ενα πληρη οδηγο να περασει σε βημα βημα κατασκευη , απο την αλλη αν ξεκινησω να το κανω εγω ετοιμο συστημα θα χρειαστω χρονο και χρημα ..που δεν μπορω να πω οτι το εχω !!… Και μετα αναγκαστικα πωληση …. και εκει να αντιμετωπσεις και τα σχολια ..πουλαει φοβο για να πουλαει συστηματα … !

Δευτερη επιλογη ειναι να σου δωσω της οδηγιες οσο πιο φθηνα μπορει να υπαρχουν , το βρηκα σε αγγλικα , το ονομαζει Aquaponics Για ηλιθιους , ειναι βημα βημα κατασκευη και στο δινω ..

Aquaponics Για ηλιθιους

Επιμενω οτι ολοι πρεπει να στραφειτε στο πως θα μπορειτε να εχετε την αυταρκεια σας , με το να το φτιαξετε μονοι σας θα σας ερθει πολυ φθηνοτερα και θα εχετε δημιουργησει και την γνωση μεσα απο την πραξη ..που αυτο δεν μπορει να σας το δωσει κανεις ..!

Αυτοι που επελεξαν να κανουν τον πλανητη ενα στρατοπεδο φυλακης και ελεγχου δεν θα σταματησουν να πιεζουν μεχρι να καταφερουν ολα οσα θελουν ! ..Μπορει να μας αφησουν σε λιγο καιρο με περιοριστικα μετρα ..αλλα κανεις δεν θα γνωριζει ποτε θα ξανα δωσουν εντολη εγκλεισμου με σκληροτερα μετρα ! Κανεις δεν γνωριζει ποτε θα ανακοινωσουν την παγκοσμια ελειψη , την παγκοσμια επισιτιστικη κριση ..μιας και ξεκαθαρα την δημιουργουν οι ιδιοι …!

Αρα μην περιμενεις απο εδω και περα να γυρισουμε στον φυσιολογικο τροπο ζωης , κανε αυτο που πρεπει για την οικογενεια σου , μπορεις να το κανεις παντου , στην ταρατσα σου , στο μπαλκονι σου , στον κηπο σου ..>!

Με το aquaponics δεν εχεις δικιαολογια δεν ειχα χωρο η ημουν στην πολη ..! Το συστημα αυτο μπορει να συντηρησει εσενα και τους αγαπημενους σου σε αυταρκεια για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα αν προλαβεις να το εχεις ετοιμο και στον κυκλο παραγωγης του!!

Παρε την γνωση τωρα ..το αυριο μπορει να εχει πολυ μεγαλυτερες και σκληροτερες εκπληξεις .!

Aquaponics Για ηλιθιους

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. (meta to 2.17)

  2. https://m.youtube.com/watch?v=oTnX6wANTVk Νικο βρηκα αυτο στο youtube,για αυτο αναφερεσαι παραπανω στο αρθρο??

  3. αν αυτοι μας κοψουν κι το νερο ακομα ???

  4. Αν σου κόψουν φίλε το νερό,δεν νομίζω ότι θα κάθεσε οπως τρ να τους ανέχεσαι ακόμα..

  5. https://www.youtube.com/watch?v=ry5ywnmn0a4 για παμε λιγο να συνδεση…

  6. ρε φιλε συμφωνω μαζι σου…αλλα δεν ειναι λιγο προσβλητικο ολο αυτο?? Δεν μπορεις να λες τον αλλον ηλιθιο…οκ το καταλαβαινω οτι ειναι αμερικανικη συνταγη και το λενε for idiots…αλλα δε θα πρεπε να το μεταφρασεις λιγο διαφορετικα??ποιος θα το κοιταξει, ετσι οπως το μεταφερεις??

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*