01:36 - 16/04/2020

Το πιο σκληρο που ερχεται δεν το εχεις δει παρα το οτι ηταν μπροστα στα ματια σου σε ολο σου το παρελθον ..!

Διαφημίσεις

Οταν απαγορευσαν να εχουμε κοτοπουλακια το 99% της μαζας ενδιαφεροταν για το κομα , την ομαδα , το στρινγκ , το κινητουλι …!

Οταν μας απαγορευσαν να εχουμε πηγαδι , τοτε που επρεπε να τα δηλωσουμε κοκ κοκ…παλι τα ιδια , ολοι κοιτουσαμε αλλου , κοιτουσαμε το δολωμα τους , την μηχανη υπνωση τους , τον τροπο της χρηστης ζωης , της ζωης χωρις σθενος , αληθινες σχεσεις , μεμονομενα Ζομπι!!

Μετα μας ειπαν δεν εχεις δικαιωμα να εχεις κηπο , για να εχεις κηπο θα πρεπει να εισαι πιστοποιημενος αγροτης , τον καιρο που πληρωναν τους Ελληνες αγροτες να πετανε τα φρουτα τους και τα λαχανικα τους στης χωματερες … ειτε απο χρηματοδοτηση το εκανε το κρατος ειτε επειδη εισαι ακριβος να πουλησεις μιας και η ευρωπη φερνει χωρις δασμους απο αλλες τριτες χωρες !

Τοτε επρεπε να πουν ολοι ..ωπα ..αν ενα κρατος δεν εχει την δυνατοτητα να παραγει την τροφη του ..τοτε δεν ειναι πια κρατος ..δεν μπορει να ειναι ενα ισχυρο κρατος …που θα δωσει την εγγυηση στον πολιτη του οτι μπορει να τον κρατησει στην ζωη …! Αν δεν μπορεις να ελεγχεις απολυτα την τροφη σου ειτε εισαι ανθρωπος ειτε εισαι κρατος τοτε απλα ..δεν εισαι ελευθερος ..τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο …καμια συζητηση παραπανω σε αυτο !

Αυτα συμβαινουν χρονια , εχουμε εκαντοταδες αρθρα που ζητουσαμε να δωσετε προσοχη σε ολα αυτα ..γιατι ηταν τα πρωτα βηματα στην παγκοσμια κυριαρχια της νεας ταξης πραγματων !… Φωναζαμε οτι επρεπε να εχουμε βγει στους δρομους για αυτα και οχι για τα ζωγραφιστα χαρτακια τους ..!

Ισως ακομα να μην το πιανεις τι σου φερνουν να ζησεις , ισως να μην μπορεις ακομα να το πιστεψεις οτι αυτο που σου εμαθαν μεσα απο της γενιες παχυνσης …δεν ισχυει στην γενια συγκομιδης , ισως να ειναι πολυ δυσκολο να το χωνεψεις οτι εισαι στοκ μεσα σε ενα πλανητη φυλακη και οι τσοπανηδες σου πλεον θα κινηθουν με την διαδικασια του συμφεροντος …και σε αυτη την περιπτωση οτι εχεις μαθει δεν εχει καμια πια λειτουργια … Η ζωη δεν εχει καμια αξια για τον τσοπανη ,,θα πρεπει να το γνωριζεις αυτο !

Παρε μια γευση τι γινεται στην Αμερικη αυτη την στιγμη,πιο ξεκαθαρα καμια αλλη εικονα δεν μπορει να στα δειξει ..!

Να θυμασαι μεχρι και πριν ενα μηνα ειμασταν συνωμοσιολογοι …σημερα ζεις ολα οσα προσπαθουσαν να σε κανουν να μην πιστεψεις ολοι οσοι ειναι απο την μερια του τσοπανη !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Artemisia Gogou 04/16/2020 @ 2:06 ΠΜ

    Το προβλημα εδω στην Ελλαδα οτι ενω τα σουπερ μαρκετ ειναι φισκα γεματα απο τροφιμα ακομα.ο κοσμος δεν εχει λεφτα για να ψωνισει ουτε τα αναγκαια για την καθημερινη επιβιωση του και οπως ελεγε και ο Κυρτσος πριν κανα 2 βδομαδες ακομα και αυτα τα λεφτα[800] που μας δινουν τωρα ισχυουν μονο μεχρι τον Ιουνη και μετα δεν θα εχει αλλα.Τροφιμα θα υπαρχουν στα σουπεραδικα λεφτα για τον κοσμακη δεν υπαρχουν για να ψωνησει και τραφει δεν θα υπαρχουν.Μας κοροιδευουν δείχνοντας αδεια ραφια στα σουπεραδικα

  2. Γεώργιος 04/16/2020 @ 7:07 ΠΜ

    newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/ki-omos-den-echoume-mantrothi-oso-nomizoume-ki-epipleon-chalaronoume-ti-martiroun-ta-kinita/

  3. ο τελευταιος Λιθοξοος-μαρμαρας 04/16/2020 @ 8:06 ΠΜ

    …..γαμισετα….και ακομη που ειμαστε ….σαν χαμενοι ασιατες μαλακες εξω απο τα Σουσα . απο την Περσεπολι , απο την Βαβυλωνα και βαλε…. οι μανδραγοριτες ρουφηχταδες ακομη διοικουν τους κατεστραμενους απο δαυτους πολιτισμους υπολειμματα ….

  4. Άρης Παπαμιχαήλ 04/16/2020 @ 9:49 ΠΜ

    Σωστός. Την καλημέρα μου και μην πικραίνεσαι.

  5. ΙΩΑΝΝΗΣ 04/16/2020 @ 1:27 ΜΜ

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟ(Υ)ΛΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΟΡΗΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ. (ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ)

  6. Κάτι άσχετο:Οι νόμοι για το συνολικό καλό και οι φόροι είναι σωστό να υπάρχουν. Όμως όταν τηρούνται,δίκαια. Δικαιοσύνη όμως για ποιούς; Σε τί; Ποιοί νόμοι και ποιοί φόροι ποιά συντάγματα και ποιό μπουρδέλο; Όταν συμβιβάζεται κανείς τόσες φορές με το κακό,τότε δεν είναι ούτε συνωμοσιολόγος ούτε γραφικός;! Ά ρε βρεγμένη σανίδα………….

  7. Πλανήτης; Μπα παλιό δεν παίζει πλέον…. Είμαστε σε μια τεράστια έκταση χωματος, όπου από πάνω έχουν ένα ήλιο ένα φεγγάρι και μερικα άστρα, ένα μικρό θερμοκήπιο-εργαστηριο… Παραδίπλα μετά από μια τεράστια έκταση παγου το επόμενο… Παραδίπλα το ίδιο… Κοκ… Κάμποσα εκατομμύρια από δαυτα… ΟΕΟ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*